نویسنده |
پیغام |
asadof
کاربر حرفه ای
|
saman001 نوشته است: سلام دوستان من دستگاهم رو دادم به پسر خالم امشب رفتیم برای تست توی گاوداریشون جالب اینه که دستگاه به هیچ عنوان بوق علکی نمیکشید و بسیار با ثبات بود و یک جا رو با دستگاه زدیم و بسیار با شدت بوق میکشید  و ما 3 نفر شروع به کندن کردیم  و در متراژ 230 سانتیمتری با کمال تعجب یک تیکه آهن 40 در 40 در آوردیم  اینهم از دفینه ما  ولی در کل خیلی دستگاه عالی و با ثبات کار کرد که همین باعث افتخار بود  ایراد نداره عزیز انشالله فعه دیگه چیز خوبی گیرت میاد به خدا توکل کن ناراحت نشو مال دنیا ارزشی نداره تا 50 عدد عید دیگه هیچ کدام از ماها زنده نیستیم
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 8 خرداد1393 - 2:21am |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
دوستان این مدار رو میشه اتومات هم کرد یعنی با فشار دادن ریست دستگاه بالانس بشه دیگه با ولوم کاری نداشته باشیم مثل دلتا
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 8 خرداد1393 - 2:24am |
|
 |
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
A.D.H1360 نوشته است: یک آبشن اضافه که واسه دستگاه واقعا لازمه وجاش تو دستگاه خالی چیزی شبه دکمه ریسته که صد البته خیلی از دوستان که با روشن کردن دستگاه بوق یکسره دارن با یک بار زدن همین کلید دستگاه استارت وشروع به کار خواهد کرد وهمچنین بعد از سنس اشیاع بزرگ که ممکنه دستگاه تا چند لحضه قاطی کنه و بوق قطع نشه یا ثبات دستگاه به هم بریزه با یک ریست بدونه نیاز به بالانس مجدد یا خاموش کردن دستگاه !دستگاه مجدد بعد ریست به حالت سکون وبالانس اولیه بر میگرده واماده ادامه سرچ! اما برای اضافه کردن این کلید یک شستی فشاری رو که حالت عادی قطع و با فشار وصل بشه بین پایه های شماره1و8 آی سی lm709 قرار بدین وحتما این آبشن ضروری رو به دستگاه تون اضاف کنید!! شبخیر  باسلام دوست عزیز،آیا با این کار آسیبی به مدار وارد نمیشه؟
|
جمعه 8 خرداد1393 - 2:50am |
|
 |
pouya83
کاربر حرفه ای
|
A.D.H1360 نوشته است: یکی از مهمترین دلایل به هم ریختن ثبات دستگاه به مرور بعد از روشن کردن!تعقیر دمال BU508 هست که با نصب هیتسینگ مسی مناسب مشروط با اینکه هیتسینگ نسبت به بدنه فلزی ترانزیستور عایق بشه برطرف خوهد شد!! باسلام استاد،اگه ممکنه لطفا"راهنمایی کنید که این هیتسینک مسی را از کجا تهیه کنیم و چطوری عایقش کنیم که با بدنه فلزی ترانزیستور تماس نداشته باشه و درعین حال حرارت را انتقال بده. باسپاس
|
جمعه 8 خرداد1393 - 2:56am |
|
 |
فرخ
|
سلام با اجازه اساتید دوست عزیز این هیتسینگ ها از فروشگاه هایی که بیشتر کارشون فروش ترانزیستور و آی سی هست میتونی تهیه کنی .یا ی سری به تعمیر گاه های TV و.... بزن اصولا روی بردهای اوراقی ریسیور پیدا میشه. برای عایق کردن هم چسب سیلیکن .که اگه یکم بیشتر استفاده کنی مثل نوار چسب میشه و گرما رو خوب انتقال میده و کاملا عایقه... البته من هم هیتسینگ و چسب رو از فروشگاه برای مصارف دیگه تهیه کردم...
|
جمعه 8 خرداد1393 - 3:25am |
|
 |
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
نه دوست عزیز آسیب نمیزنه ووجودش کاملا ضروریه! واسه هیتسینگ هم یا باید تهران تهیه کنید ویا از قطعات سوخته کامپیوتر مثل اکثر کات گرافیکها جدا کنید البته آلومینیوم هم خوب جواب میده ولی در کل ضریب رسانایی حرارتی مس خیلی از آلومینیوم بیشتره وواسه عایق کردن اونهم باید بین قطعه وهیتسینگ تلق بندازید که هم تو قطعه فروشیها موجوده وهم اگه نباشه میشه از تلق چراغ علاعدینهای قدیمی که تلقشو تو بازار میفروشن با قیچی برش زد واستفاده کنید!ضمنااگه از تلق چراغ یا تلقهای مخصوص که باز از همون جنسه استفاده کردین خمیر سیلیکون فراموش نشه!!! در کل اگه به فروشنده بگین تلق و پایه واسه فلان ترانزیستور میخواید خودش میدونه وبهتون میده.
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
جمعه 9 خرداد1393 - 3:35am |
|
 |
فرخ
|
دوست عزیز A.D.H1360 شما از مدارتون با این تغییراتی که اجام دادید تست گرفتید؟ چه ابعاد فلزی را در چه متراژی سنس میکنه؟
|
جمعه 9 خرداد1393 - 3:49am |
|
 |
saman001
کاربر حرفه ای
|
سلام فکر نمیکنم انقدر 508 داغ کنه که احتیاج به چنین هیت سینگی داشته باشه من از 508 پلاستیکی استفاده کردم و اصلا داغ نمیکرد و عالی جواب دادش
برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .
|
جمعه 9 خرداد1393 - 10:53am |
|
 |
pouya83
کاربر حرفه ای
|
A.D.H1360 نوشته است: ضمنا با کنترل دقیق شکل موج توسط اسکوپ ومشاهده زنده تعقیرات آنها یک روش کاملا علمی و عملی برای بالانس دستگاه در کوتاهترین زمان بدونه آزمون وخطا وبا بالاترین دقت پیدا کردم که چون امشب دیگه باید لالا کنم فردا چگونگی اون رو برای دوستان شرح خواهم داد  سلام دوست عزیز جناب A.D.H1360 ما منتظر آموزشهای شما در مورد روش بالانس این مدار هستیم. لطفا ما را بی نصیب نذارید. یاحق 
|
جمعه 9 خرداد1393 - 11:38am |
|
 |
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
فرخ نوشته است: دوست عزیز A.D.H1360 شما از مدارتون با این تغییراتی که اجام دادید تست گرفتید؟ چه ابعاد فلزی را در چه متراژی سنس میکنه؟ دوست من تعقیراتی که من دادم هیچکدومش به قدرت وعمقزنی دستگاه مربوط نمیشه واز لحاظ قدرت مثل سایر دوستان هستش و تنها برای اندکی بهینه کردن دستگاه بوده
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
جمعه 9 خرداد1393 - 11:40am |
|
 |
|