نویسنده |
پیغام |
roshik
کاربر حرفه ای
|
خوشحالم که بالاخره یکی ازبهترین موضوع های انجمن باتلاش دوستان به نتیجه مطلوب رسیده وجاذاره که ازاقای هدایتی به خاطرارائه این مدارخوبشون وپیگبریهاشون تشکرکنم وصدالبته اززحمات اقامهدی8877که راهنمایی به موقع داشتندواقعیتش من تمام تایپیک هارونخوندم ولی هرصفحه ای روکه بررسی کردم این دوبزرگوارصادقانه بچه هاروراهنمایی کرده بودند درموردخازنهای مارک فوجی نمیشه گفت خازن بدی هستش چون قبلاازش زیاداستفاده کردم بنظرم باتوجه به کیفیت خوب مارک اصلی شرکتهای تقلبی چینی سوءاستفاده کرده وبااین نام تجاری محصولات خودشونوبه بازارریختند خوب این قضیه برای هرقطعه باکیفیتی میتونه اتفاق بیفته ضمناخداکنه که مشکلمون تاهمین حدباشه چون من چندوقت پیش چند ماسفت ازنوع کانال مثبت خریده بودم روی مدارمدنظرم یکیشوبستم ولی باکمال تعجب دیدم شدت جریان مداربه شدت بالامیره وقتی چکش کردم دیدم ازنوع کانال منفی هست حالاسوای اینکه مدارم بلاتکلیف مونده نمیدونم شماره اصلی اون فتهاچی بوده که جای دیگه استفادشون کنم
|
پنج شنبه 8 خرداد1393 - 7:21pm |
|
 |
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
یک آبشن اضافه که واسه دستگاه واقعا لازمه وجاش تو دستگاه خالی چیزی شبه دکمه ریسته که صد البته خیلی از دوستان که با روشن کردن دستگاه بوق یکسره دارن با یک بار زدن همین کلید دستگاه استارت وشروع به کار خواهد کرد وهمچنین بعد از سنس اشیاع بزرگ که ممکنه دستگاه تا چند لحضه قاطی کنه و بوق قطع نشه یا ثبات دستگاه به هم بریزه با یک ریست بدونه نیاز به بالانس مجدد یا خاموش کردن دستگاه !دستگاه مجدد بعد ریست به حالت سکون وبالانس اولیه بر میگرده واماده ادامه سرچ! اما برای اضافه کردن این کلید یک شستی فشاری رو که حالت عادی قطع و با فشار وصل بشه بین پایه های شماره1و8 آی سی lm709 قرار بدین وحتما این آبشن ضروری رو به دستگاه تون اضاف کنید!! شبخیر 
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
پنج شنبه 8 خرداد1393 - 9:10pm |
|
 |
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
شکل مجهای مدار نمونه بردار پالس خروجی 709(لوپ) موج بالایی نمونه بردار وپایینی پالس لوپ به شکل همزمان تعقیر زمان نمونه برداری از پالس با چرخش ولوم دیلی دوعکس آخردر پست بعد
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
پنج شنبه 8 خرداد1393 - 11:29pm |
|
 |
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
|
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 8 خرداد1393 - 11:35pm |
|
 |
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
|
یکی از مهمترین دلایل به هم ریختن ثبات دستگاه به مرور بعد از روشن کردن!تعقیر دمال BU508 هست که با نصب هیتسینگ مسی مناسب مشروط با اینکه هیتسینگ نسبت به بدنه فلزی ترانزیستور عایق بشه برطرف خوهد شد!!
|
جمعه 8 خرداد1393 - 12:12am |
|
 |
mahdi8877
کاربر حرفه ای
|
roshik نوشته است: خوشحالم که بالاخره یکی ازبهترین موضوع های انجمن باتلاش دوستان به نتیجه مطلوب رسیده وجاذاره که ازاقای هدایتی به خاطرارائه این مدارخوبشون وپیگبریهاشون تشکرکنم وصدالبته اززحمات اقامهدی8877که راهنمایی به موقع داشتندواقعیتش من تمام تایپیک هارونخوندم ولی هرصفحه ای روکه بررسی کردم این دوبزرگوارصادقانه بچه هاروراهنمایی کرده بودند درموردخازنهای مارک فوجی نمیشه گفت خازن بدی هستش چون قبلاازش زیاداستفاده کردم بنظرم باتوجه به کیفیت خوب مارک اصلی شرکتهای تقلبی چینی سوءاستفاده کرده وبااین نام تجاری محصولات خودشونوبه بازارریختند خوب این قضیه برای هرقطعه باکیفیتی میتونه اتفاق بیفته ضمناخداکنه که مشکلمون تاهمین حدباشه چون من چندوقت پیش چند ماسفت ازنوع کانال مثبت خریده بودم روی مدارمدنظرم یکیشوبستم ولی باکمال تعجب دیدم شدت جریان مداربه شدت بالامیره وقتی چکش کردم دیدم ازنوع کانال منفی هست حالاسوای اینکه مدارم بلاتکلیف مونده نمیدونم شماره اصلی اون فتهاچی بوده که جای دیگه استفادشون کنم سلام ممنونم روشیک جان شما لطف داری و خودت هم زحمت کشیدی جناب A.D.H1360 از شما هم ممنونم بابت مطالبتون
|
جمعه 8 خرداد1393 - 12:28am |
|
 |
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
|

mahdi8877 نوشته است: roshik نوشته است: خوشحالم که بالاخره یکی ازبهترین موضوع های انجمن باتلاش دوستان به نتیجه مطلوب رسیده وجاذاره که ازاقای هدایتی به خاطرارائه این مدارخوبشون وپیگبریهاشون تشکرکنم وصدالبته اززحمات اقامهدی8877که راهنمایی به موقع داشتندواقعیتش من تمام تایپیک هارونخوندم ولی هرصفحه ای روکه بررسی کردم این دوبزرگوارصادقانه بچه هاروراهنمایی کرده بودند درموردخازنهای مارک فوجی نمیشه گفت خازن بدی هستش چون قبلاازش زیاداستفاده کردم بنظرم باتوجه به کیفیت خوب مارک اصلی شرکتهای تقلبی چینی سوءاستفاده کرده وبااین نام تجاری محصولات خودشونوبه بازارریختند خوب این قضیه برای هرقطعه باکیفیتی میتونه اتفاق بیفته ضمناخداکنه که مشکلمون تاهمین حدباشه چون من چندوقت پیش چند ماسفت ازنوع کانال مثبت خریده بودم روی مدارمدنظرم یکیشوبستم ولی باکمال تعجب دیدم شدت جریان مداربه شدت بالامیره وقتی چکش کردم دیدم ازنوع کانال منفی هست حالاسوای اینکه مدارم بلاتکلیف مونده نمیدونم شماره اصلی اون فتهاچی بوده که جای دیگه استفادشون کنم سلام ممنونم روشیک جان شما لطف داری و خودت هم زحمت کشیدی جناب A.D.H1360 از شما هم ممنونم بابت مطالبتون چند خط درس پس دادن ما کجا و دریای بی کران دانش و لطف وصبر و متانت شما کجا!!!!! 
آخرین بار توسط A.D.H1360 در جمعه 8 خرداد1393 - 12:52am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
جمعه 8 خرداد1393 - 12:49am |
|
 |
saman001
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان من دستگاهم رو دادم به پسر خالم امشب رفتیم برای تست توی گاوداریشون جالب اینه که دستگاه به هیچ عنوان بوق علکی نمیکشید و بسیار با ثبات بود و یک جا رو با دستگاه زدیم و بسیار با شدت بوق میکشید  و ما 3 نفر شروع به کندن کردیم  و در متراژ 230 سانتیمتری با کمال تعجب یک تیکه آهن 40 در 40 در آوردیم  اینهم از دفینه ما  ولی در کل خیلی دستگاه عالی و با ثبات کار کرد که همین باعث افتخار بود 
برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .
|
جمعه 8 خرداد1393 - 12:52am |
|
 |
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
|
ضمنا با کنترل دقیق شکل موج توسط اسکوپ ومشاهده زنده تعقیرات آنها یک روش کاملا علمی و عملی برای بالانس دستگاه در کوتاهترین زمان بدونه آزمون وخطا وبا بالاترین دقت پیدا کردم که چون امشب دیگه باید لالا کنم فردا چگونگی اون رو برای دوستان شرح خواهم داد 
|
جمعه 8 خرداد1393 - 1:05am |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
A.D.H1360 نوشته است: ضمنا با کنترل دقیق شکل موج توسط اسکوپ ومشاهده زنده تعقیرات آنها یک روش کاملا علمی و عملی برای بالانس دستگاه در کوتاهترین زمان بدونه آزمون وخطا وبا بالاترین دقت پیدا کردم که چون امشب دیگه باید لالا کنم فردا چگونگی اون رو برای دوستان شرح خواهم داد  مرسی دوست عزیز زحمت کشیدید هدایتی جان کجایی داداش چرا کم صبری دل مون واست تنگ شده داداش سر بزن تو این انجمن همه با هم برادریم
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 8 خرداد1393 - 2:13am |
|
 |
|