انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 2 خرداد1404 - 3:10am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 248 , 249 , 250 , 251 , 252 , 253 , 254 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خوشحالم که بالاخره یکی ازبهترین موضوع های انجمن باتلاش دوستان به نتیجه مطلوب رسیده وجاذاره که ازاقای هدایتی به خاطرارائه این مدارخوبشون وپیگبریهاشون تشکرکنم وصدالبته اززحمات اقامهدی8877که راهنمایی به موقع داشتندواقعیتش من تمام تایپیک هارونخوندم ولی هرصفحه ای روکه بررسی کردم این دوبزرگوارصادقانه بچه هاروراهنمایی کرده بودند
درموردخازنهای مارک فوجی نمیشه گفت خازن بدی هستش چون قبلاازش زیاداستفاده کردم بنظرم باتوجه به کیفیت خوب مارک اصلی شرکتهای تقلبی چینی سوءاستفاده کرده وبااین نام تجاری محصولات خودشونوبه بازارریختند
خوب این قضیه برای هرقطعه باکیفیتی میتونه اتفاق بیفته
ضمناخداکنه که مشکلمون تاهمین حدباشه چون من چندوقت پیش چند ماسفت ازنوع کانال مثبت خریده بودم روی مدارمدنظرم یکیشوبستم ولی باکمال تعجب دیدم شدت جریان مداربه شدت بالامیره وقتی چکش کردم دیدم ازنوع کانال منفی هست
حالاسوای اینکه مدارم بلاتکلیف مونده نمیدونم شماره اصلی اون فتهاچی بوده که جای دیگه استفادشون کنم

پنج شنبه 8 خرداد1393 - 7:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
یک آبشن اضافه که واسه دستگاه واقعا لازمه وجاش تو دستگاه خالی چیزی شبه دکمه ریسته که صد البته خیلی از دوستان که با روشن کردن دستگاه بوق یکسره دارن با یک بار زدن همین کلید دستگاه استارت وشروع به کار خواهد کرد وهمچنین بعد از سنس اشیاع بزرگ که ممکنه دستگاه تا چند لحضه قاطی کنه و بوق قطع نشه یا ثبات دستگاه به هم بریزه با یک ریست بدونه نیاز به بالانس مجدد یا خاموش کردن دستگاه !دستگاه مجدد بعد ریست به حالت سکون وبالانس اولیه بر میگرده واماده ادامه سرچ!
اما برای اضافه کردن این کلید یک شستی فشاری رو که حالت عادی قطع و با فشار وصل بشه بین پایه های شماره1و8 آی سی lm709 قرار بدین وحتما این آبشن ضروری رو به دستگاه تون اضاف کنید!! L-)
شبخیر :p

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

پنج شنبه 8 خرداد1393 - 9:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

شکل مجهای مدار
پیوست:
DSC00556.JPG

نمونه بردار
پیوست:
DSC00551.JPG

پالس خروجی 709(لوپ)
پیوست:
DSC00550.JPG

موج بالایی نمونه بردار وپایینی پالس لوپ به شکل همزمان
پیوست:
DSC00553.JPG

تعقیر زمان نمونه برداری از پالس با چرخش ولوم دیلی
پیوست:
DSC00545.JPG

دوعکس آخردر پست بعد

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 8 خرداد1393 - 11:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پیوست:
DSC00547.JPG

پیوست:
DSC00543.JPG

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 8 خرداد1393 - 11:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

یکی از مهمترین دلایل به هم ریختن ثبات دستگاه به مرور بعد از روشن کردن!تعقیر دمال BU508 هست که با نصب هیتسینگ مسی مناسب مشروط با اینکه هیتسینگ نسبت به بدنه فلزی ترانزیستور عایق بشه برطرف خوهد شد!!

جمعه 8 خرداد1393 - 12:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

roshik نوشته است:
خوشحالم که بالاخره یکی ازبهترین موضوع های انجمن باتلاش دوستان به نتیجه مطلوب رسیده وجاذاره که ازاقای هدایتی به خاطرارائه این مدارخوبشون وپیگبریهاشون تشکرکنم وصدالبته اززحمات اقامهدی8877که راهنمایی به موقع داشتندواقعیتش من تمام تایپیک هارونخوندم ولی هرصفحه ای روکه بررسی کردم این دوبزرگوارصادقانه بچه هاروراهنمایی کرده بودند
درموردخازنهای مارک فوجی نمیشه گفت خازن بدی هستش چون قبلاازش زیاداستفاده کردم بنظرم باتوجه به کیفیت خوب مارک اصلی شرکتهای تقلبی چینی سوءاستفاده کرده وبااین نام تجاری محصولات خودشونوبه بازارریختند
ضمناخداکنه که مشکلمون تاهمین حدباشه چون من چندوقت پیش چند ماسفت ازنوع کانال مثبت خریده بودم روی مدارمدنظرم یکیشوبستم ولی باکمال تعجب دیدم شدت جریان مداربه شدت بالامیره وقتی چکش کردم دیدم ازنوع کانال منفی هست
حالاسوای اینکه مدارم بلاتکلیف مونده نمیدونم شماره اصلی اون فتهاچی بوده که جای دیگه استفادشون کنم

سلام
ممنونم روشیک جان شما لطف داری و خودت هم زحمت کشیدی

جناب A.D.H1360 از شما هم ممنونم بابت مطالبتون

جمعه 8 خرداد1393 - 12:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mahdi8877 نوشته است:
roshik نوشته است:

سلام
ممنونم روشیک جان شما لطف داری و خودت هم زحمت کشیدی

جناب A.D.H1360 از شما هم ممنونم بابت مطالبتون

چند خط درس پس دادن ما کجا و دریای بی کران دانش و لطف وصبر و متانت شما کجا!!!!! ;;)

آخرین بار توسط A.D.H1360 در جمعه 8 خرداد1393 - 12:52am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 8 خرداد1393 - 12:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان من دستگاهم رو دادم به پسر خالم امشب رفتیم برای تست توی گاوداریشون جالب اینه که دستگاه به هیچ عنوان بوق علکی نمیکشید و بسیار با ثبات بود و یک جا رو با دستگاه زدیم و بسیار با شدت بوق میکشید \:d/ و ما 3 نفر شروع به کندن کردیم :YMPRAY: و در متراژ 230 سانتیمتری با کمال تعجب یک تیکه آهن 40 در 40 در آوردیم :(( :ymtongue: :-o اینهم از دفینه ما :)) ولی در کل خیلی دستگاه عالی و با ثبات کار کرد که همین باعث افتخار بود :-BD

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

جمعه 8 خرداد1393 - 12:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ضمنا با کنترل دقیق شکل موج توسط اسکوپ ومشاهده زنده تعقیرات آنها یک روش کاملا علمی و عملی برای بالانس دستگاه در کوتاهترین زمان بدونه آزمون وخطا وبا بالاترین دقت پیدا کردم که چون امشب دیگه باید لالا کنم فردا چگونگی اون رو برای دوستان شرح خواهم داد :YMBRINGITON: (-|

جمعه 8 خرداد1393 - 1:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

A.D.H1360 نوشته است:
ضمنا با کنترل دقیق شکل موج توسط اسکوپ ومشاهده زنده تعقیرات آنها یک روش کاملا علمی و عملی برای بالانس دستگاه در کوتاهترین زمان بدونه آزمون وخطا وبا بالاترین دقت پیدا کردم که چون امشب دیگه باید لالا کنم فردا چگونگی اون رو برای دوستان شرح خواهم داد :YMBRINGITON: (-|

مرسی دوست عزیز زحمت کشیدید
هدایتی جان کجایی داداش چرا کم صبری دل مون واست تنگ شده داداش سر بزن تو این انجمن همه با هم برادریم

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 8 خرداد1393 - 2:13am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 248 , 249 , 250 , 251 , 252 , 253 , 254 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: boofdivoone و 86 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure