انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 2 خرداد1404 - 12:55am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 245 , 246 , 247 , 248 , 249 , 250 , 251 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

برای قسمت میتر این مدار هم دارم یه کارهایی میکنم میخوام میتر رو در کل حذفش کنم و بجاش یه میتر دیجیتال خوشگل بزارم که یه ای سی میکرو داره با یه مقدار مقاومت و خازن به امید خدا مدارشو درست کردم و نتیجه داد برای دوستان میزارم اطلاعاتشو حتی نشان گر شارژر باطری هم داره دوستان شب بخیر

پنج شنبه 7 خرداد1393 - 12:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پیوست:
DD.png
منظورتون این مقاومت بود مهندس عزیز

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

پنج شنبه 7 خرداد1393 - 12:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز شما خودتون هم میتونید تست کنید اون حالت ها رو ولوم ست رو تو دور های مختلف تست کنید مثال اول ولوم ست رو بزارید رو ۱ و بعد تون رو تنظیم کنید تا صدای دستگاه در بیاد بعد فلز با طلا نزدیک کنید ببینید کدوم رو قوی تر میزنه و بعد ولوم ست رو بزارید رو عدد ۲ و دوباره ولوم تون رو تنظیم کنید باز همون تست اهن با طلا رو انجام بدین شما تو یه مرحله میرسید که میبینید فقط اهن رو میزنه و طلا رو نمیزنه و تو یک مرحله دیگه فقط اهن رو میزنه این نتیجه ها رو که بدست اوردین یاد داشت کنید تا سر زمین بتونید تفکیک هم داشته باشین ولی تو اون حالت که فقط طلا رو میزنه عمق کاوش خیلی پایین تر میاد فقط به درد قبر گبری میخوره اون حالت

پنج شنبه 7 خرداد1393 - 12:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

(-| اقا سامان این که سر جاش هست درست بغل همین مقاومت درست روبروی ترانزیستور قدرت اگه فایل صفحه اول رو دانلود کنید اون مقاومت رو میبینید کجاست

پنج شنبه 7 خرداد1393 - 12:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی نوشته است:
از دوستان عذر خواهی میکنم

جناب کوروش از زمانی که جنابعالی به این انجمن اومدید ، بنده در کنار استاد عزیزم مهندس حمید و مجتبی اولین مدیری بوده که اختیار تام داشتم و در تمام تاپیکهایی که شما رفتید شاهد بودم که به جز مسخره کردن و تیکه متلک به مردم و دریافت اطلاعات مفید به نفع خودتون از بخشهای مختلف ( فقط مقداری در بخش چنس حرفهایی زدید ) ، اطلاعاتی که باعث رشد فکری و موفقیت درساخت پروژه ها باشه از شما شاهد نبوده ، بنده در حد خودم و دوستان عزیزم نمی بینم که وقت گرانبهای خودمون رو صرف افکار منفی شما بکنیم ، لطفاً اگر از مطالب بخشها به نفع خودتون استفاده میکنید ، آرام بودن خودتون رو حفظ کنید ! @};-
مهندس مصطفی جز جوانان و برترین های کشور در الکترونیک بوده که رتبه چهارم کشور رو هم در یک زمینه ای داشته که نمیخوام اسم ببرم به دلایلی .... بنده تصویر روی سن رفتن و جایزه گرفتن ایشون رو دیدم ؛ در حد من و شما نیست در مورد تو زرد بودن ایشون حرف بزنیم ، ایشون به بنده طلبی داشته که مقداری دیر شد ، ولی پرداخت کرده @};-

مهدی عزیز بنده خواستم که پیام خصوصی بدین که موضوع اونجا دنبال بشه ، اما شما هم پست زدین و هم پیام خصوصی دادین من هم مجبور

هستم هم اینجا پاسخ بدم هم اونجا از دوستان هم معذرت میخوام :ymblushing:

مهدی جان معلومه خوب کاسبی هستی ، مخصوصا زمانی که برای استاد مصطفی کارچاق میکردی، اینم عمده کارهای شما در این سایت محسوب

میشه ، توو همین مدت شما از مدیریت خودتون سوءاستفاده کردین، واقعا شما هم خوب هنرمندی هستین

یادمه کلی درگیر شدیم باهم سرتایپیکی که استاد مصطفی زده بود کلی هم بدوبیرا بهم گفتی ،خدا روشکر مشخص شد چه کسی دروغ میگه

جناب مهندس حمید و آقا مجتبی مطلبی در ارتباط با مسخره کردن و........ به بنده نگفتن ، پس از جناب مهندس حمید بخواین که به بنده تذکر بدن

شما هم بجای اینکه بنده رو نصیحت کنی بهتره بجای کارچاق کردنو خریدوفروش دستگاه به کاربرا کمک کنی

راستی دوستان خودت هم خیلی خوششون اومده از پستهای داغ من ;) پس لطفا بحث رو به صورت پیام خصوصی دنبال کنید تا وقت افراد

گرفته نشه ، :x

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

پنج شنبه 8 خرداد1393 - 9:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من یه فیلم تست تو خاک گرفتم واستون میزارم یه سینی ۳۰ در ۳۰ تو ۲ متری گرفتم البته باید با RealPlayerبازش کنید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 8 خرداد1393 - 12:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان اقا کوروش میشه دیگه این بهث ها تموم بشه با اینکه خیلی مشتاق هستم این تایپیک به کار خودش ادامه بده ولی اگه دوباره بخواد این بهث ها ادامه پیدا کنه و این تایپیک هم مثل تایپیک ۱۲. رگلاتوره بسته بشه پس بهتره دیگه نیام این تایپیک انقدر مشکلات زندگی زیاده که جایی برای دعوا و بهث کردن نمیمونه که بیاییم اینجا به هم بپریم از اقا حمید میخوام که این تایپیک رو قفل کنن چون دیگه کار این مدار تموم شده و همه تغییرات هم داده شده و هر کسی میتونه بسازه این مدار رو چون انگار بیشتر از این ادامه بدیم کار به جاهای باریک میرسه و اگه مداری هم دستم برسه دیگه نمیزارم تو سایت چون حوصله دعوا و بهث ندارم همین یک باریم که این کار رو انجام دادم فک کنم اشتباه کردم چون اینجا محیطی نیست که بیاییم با هم دشمنی کنم و دعوا کنیم اقا کوروش من شاید بالای ۵ بار تو این تایپیک به شما گفتم که بهث در مورد افراد دیگه نکنید ولی انگار فایده نداره پس شما بمونین و به بهث کردن و دعوای خودت ادامه بدین من دیگه نمیتونم با این وضعیت تو این تایپیک ادامه بدم از دوستان و بزرگواران هم معذرت خواهی میکنم خداحافظ

پنج شنبه 8 خرداد1393 - 12:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
mamad13 نوشته است:
من یه فیلم تست تو خاک گرفتم واستون میزارم یه سینی ۳۰ در ۳۰ تو ۲ متری گرفتم البته باید با RealPlayerبازش کنید

جالب بوداگه جنس قدیمی باشه بالاترازاین میزنه.
ممنون

Be The Change You Want To See In The World

پنج شنبه 8 خرداد1393 - 12:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام خدمت تمامی دوستان ببخشید من کوچک تر از این هستم که بخام حرفی بزنم ولی واقعا چرا ما اینطوری هستیم و همیشه سعی میکنیم که همدیگرو تخریب کنیم دوستان ما انسانیم و دارای عقل و شعور البته همه شماها فرشته هستید ولی اینجا مکانی برای تبادل نظر از نظر علمی هست و نبایداینجابحث های بیحوده بشه بحثهایی که هیچ چیزی از توش در نمیاد فقط دیگران رو ناراحت میکنه پس توروخدا این بحثها رو کنار بذارید و فقط به فکر ارتقاع سطح علمی خود باشید البته گفتم شما فرشته هستید فقط کمی رعایت کنید باز هم ممنونم

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

پنج شنبه 8 خرداد1393 - 1:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mamad13 نوشته است:

سلام mamad13
اقا کارت خوب بود و تست هم با ثبات بود
فقط چرا شب تست گرفتی؟ بخاطر امنیتش؟

و ینکته دیگه که بچه ها بیشترین ایرادی که برای فلزیابشون پیش میاد یعنی اولش خوبه بعد میرن کاوش مشکلاتی پیش میاد بیشترش بخاطر pcb هست
من فایل التیوم دزاینر گذاشتم تا برید بیرون با cnc و متالیزه بزنن تا راحت باشید باور کنید هزینش 15 الی 20 هزار تومان بیشتر نمیشه و مشکل بعدی خازن ها هستن که جنسشون نا مرغوبه و ولوم های تون و ست رو جنس خوب بگیرید و مشکل دیگه از خوب نبودن لوپ هست بقیه موارد کمتر دخیل هستن

پنج شنبه 8 خرداد1393 - 1:52pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 245 , 246 , 247 , 248 , 249 , 250 , 251 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 138 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure