انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 31 اردیبهشت1404 - 10:31pm

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 215 , 216 , 217 , 218 , 219 , 220 , 221 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان توجه کنند این پی سی بی که من توی فایل پی دی اف گذاشتم رو استفاده کنند و دست به سایز نزنند استاندارد هست و بدون نقص فقط پرینت بگیرند
تمام قطعات اول تست بشه بعد نصب چون نو هم که باشه خرابی توش زیاد داره
خیلی از دوستان قلع موردگی پشت بردشون زیاد دارند توجه کنند
و به قول استاد مهدی سعی کنند از پی سی بی خام با کیفیت استفاده کنند

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 11:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام وحید جان مشکل اصلیت اینجاست و اون لاین ررو قطع کن و مثل شکل سمت راست تغییر بده

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 11:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام.
استاد مهدی جواب بنده رو نفرمودید؛ آیا برای 2SC3998 باید عملاً یک مولتی ترن موقتاًجای اون 1K کنار 555 بذارم ومقدار آنرا برای شکل موج مناسب زیر اسیلوسکوپ به دست بیارم؟ دقیقاً چکار کنم؟

سه شنبه 29 اردیبهشت1393 - 12:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

راستی دوستان، اینو عرض کنم که 2SC3998 در منزل باعث کمی بیثباتی میشه ولی مشخصاً تفاوت قدرت داره. مسلماً قضاوت نهایی فقط در فیلد و بیابون معلوم میشه.استاد مهدی به نظرتون بهترین کار برای رفع این یک کم بیثباتیش چیه؟
ضمناً در مدارم برای بخش صوت روی C20 و R26 همه جوره امتحان کردم. فکر کنم R26 همون 100K و برای C20 خازن 6.7 میکرو بهتر جواب میده.

سامان جان اون طرف انواع ترانزیستورهای قدرت داره.کارش هم درسته اکثراً جنساش اصله ولی ممکنه مثل این 3998 که داد اصلش نباشه چینی باشه که فکر کنم اگر اصل خود Sanyo بود صافتر کار میکرد. ازش بپرس و بگیر. دروغ مروغ نمیگه. مارو هم بینسیب از تجاربت نذار دیگه داداش. . ;)

سه شنبه 29 اردیبهشت1393 - 12:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mahmood51 نوشته است:
راستی دوستان، اینو عرض کنم که 2SC3998 در منزل باعث کمی بیثباتی میشه ولی مشخصاً تفاوت قدرت داره. مسلماً قضاوت نهایی فقط در فیلد و بیابون معلوم میشه.استاد مهدی به نظرتون بهترین کار برای رفع این یک کم بیثباتیش چیه؟
ضمناً در مدارم برای بخش صوت روی C20 و R26 همه جوره امتحان کردم. فکر کنم R26 همون 100K و برای C20 خازن 6.7 میکرو بهتر جواب میده.

سامان جان اون طرف انواع ترانزیستورهای قدرت داره.کارش هم درسته اکثراً جنساش اصله ولی ممکنه مثل این 3998 که داد اصلش نباشه چینی باشه که فکر کنم اگر اصل خود Sanyo بود صافتر کار میکرد. ازش بپرس و بگیر. دروغ مروغ نمیگه. مارو هم بینسیب از تجاربت نذار دیگه داداش. . ;)

سلام شما سالاری محمود جان چشم داداش میگیرم حتما جوابشو میدم ولی فکر کنم اصلش رو بشه از تلویزیون یا چیزی شبیه به این پیدا کرد نه؟

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

سه شنبه 29 اردیبهشت1393 - 12:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
معذرت میخوام
اون مقاومت در حکم اندازه دامنه پالس ماسفت یا پاور یا قدرت در منو بعضی فلزیابها حساب میشه با تغییر اون مقاومت میتونید قدرت رئ بالا ببرید اما یه اندازه ای داره که بیش از اون باعث جریان کشی بالا و همچنین تخلیه سریع شارژ باطری میشه اگه مدارتون خوب کار میکنه نیازی به تغییرش نیست

نوع لوپ تاثیر در بی ثباتی داره و فرکانس

سه شنبه 29 اردیبهشت1393 - 12:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mahdi8877 نوشته است:
سلام
معذرت میخوام
اون مقاومت در حکم اندازه دامنه پالس ماسفت یا پاور یا قدرت در منو بعضی فلزیابها حساب میشه با تغییر اون مقاومت میتونید قدرت رئ بالا ببرید اما یه اندازه ای داره که بیش از اون باعث جریان کشی بالا و همچنین تخلیه سریع شارژ باطری میشه اگه مدارتون خوب کار میکنه نیازی به تغییرش نیست

نوع لوپ تاثیر در بی ثباتی داره و فرکانس

منظورتون همون مقاومت 1 کیلو هست که گفتید جاش جامپر بسته بشه مهدی جان؟

سه شنبه 29 اردیبهشت1393 - 12:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خیلی ممنون استاد مهدی. @};-
سامان جان نظر شخصی بنده اینه که جنس نو رو به جنس کار کردۀ روی وسایل نده. (شاید نظر سایرین فرق کنه) همین پریروز جمهوری که بودم. مغازه ها اصلاً 508 فلزی نداشتن. از یه تعمیر کار صوتی-تصویری یه دونه قدیمی مثلاً عالی گرفتم. سالمه ولی نمیدونم چرا نصف پلاستیکیه و یا Sc4742 قدرت میده؟!!! :-\ ولی BUV48 و یا BU508 پلاستیکی خیلی خوب کار میکنن.
SC3998 از همه قویتره فقط کمی بیثبات رفتار میکنه که شاید در بیابون عالی باشه. شبتون خوش. دارم از خستگی میمیرم. :-s

سه شنبه 29 اردیبهشت1393 - 12:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mahdi8877 نوشته است:
سلام وحید جان مشکل اصلیت اینجاست و اون لاین ررو قطع کن و مثل شکل سمت راست تغییر بده

ممنون مهدی جان!
ای کاش بیشتر از اینا میتونستم تشکر کنم
منتظرم

سه شنبه 29 اردیبهشت1393 - 3:04am
مدیر سایت
مدیر سایت

mahmood51 نوشته است:
خیلی ممنون استاد مهدی. @};-
سامان جان نظر شخصی بنده اینه که جنس نو رو به جنس کار کردۀ روی وسایل نده. (شاید نظر سایرین فرق کنه) همین پریروز جمهوری که بودم. مغازه ها اصلاً 508 فلزی نداشتن. از یه تعمیر کار صوتی-تصویری یه دونه قدیمی مثلاً عالی گرفتم. سالمه ولی نمیدونم چرا نصف پلاستیکیه و یا Sc4742 قدرت میده؟!!! :-\ ولی BUV48 و یا BU508 پلاستیکی خیلی خوب کار میکنن.
SC3998 از همه قویتره فقط کمی بیثبات رفتار میکنه که شاید در بیابون عالی باشه. شبتون خوش. دارم از خستگی میمیرم. :-s

با سلام
داش محمود اگر مدارتون کمی با ترانزیستور 3998 بی ثبات شده ، البته درمنزل معلومه که بی ثباتی نشون میده ، میشه با بالاتر بردن اهم سیم پیچ یا لوپ کنترلش کرد ، مثلا 2 الی 2/2 اهم ، ولی بهترین اهم برای ترانزیستور 508 همون 1/6 الی 1/8 اهم هست که بنده تست کردم ، ولی بعلت خستگی محل کار و خاب آلودگی یک لحظه در تست هام سیم مثبت و منفی رو اشتباه زدم و حالا مدار کار نمیکنه فکر میکنم 7915 سوخته باشه ، چون بشدت داغ میکنه X_X خلاصه سوتی دادم حسابی آقا ؛ #:-s
دوستان درصورتی که حدود 10 ثانیه مثبت و منفی مدار اشتباه وصل بشه به نظرتون کجاها آسیب میبینه ؟

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 30 اردیبهشت1393 - 11:49am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 215 , 216 , 217 , 218 , 219 , 220 , 221 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: احسان mis و 101 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure