نویسنده |
پیغام |
asadof
کاربر حرفه ای
|
zinteredi نوشته است: آرش جان راستش موضوع اينه كه به يكي از دوستان قول داده ام اين مدار كه ميفروشمش بيرون ندم آخه ميترسم نون بيچاره آجرشه چون متاهل هم هست وزن وبچه هم داره شرمنده ام قابل توجه دوستان ببینید یاد بگیرید. اخر مردانگی رو
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 22 فروردین1393 - 4:19pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
asadof نوشته است: zinteredi نوشته است: آرش جان راستش موضوع اينه كه به يكي از دوستان قول داده ام اين مدار كه ميفروشمش بيرون ندم آخه ميترسم نون بيچاره آجرشه چون متاهل هم هست وزن وبچه هم داره شرمنده ام قابل توجه دوستان ببینید یاد بگیرید. اخر مردانگی رو اینم انصافا لایک داره نه کوروش
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
جمعه 22 فروردین1393 - 4:41pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
به نظر من بحث هاي بيخودي نكنين بهتره هركسي هم بره پي كار خودش من و همه اينجا خوب ميدونيم كه واسه چي دوستان در اينجا جمعند! مطمعن باشين هيچ گربه اي موش رو بخاطر احسان جدش شكار نميكنه پس دوستان بيجهت به معده شان قول ندهند همين چنس مهندس حميد خوبه ديگه بسازين و لذت ببرين
|
جمعه 22 فروردین1393 - 4:45pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
درسته اینم لایک داره
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
جمعه 22 فروردین1393 - 4:53pm |
|
|
Kani
استادیار
|
zinteredi نوشته است: به نظر من بحث هاي بيخودي نكنين بهتره هركسي هم بره پي كار خودش من و همه اينجا خوب ميدونيم كه واسه چي دوستان در اينجا جمعند! مطمعن باشين هيچ گربه اي موش رو بخاطر احسان جدش شكار نميكنه پس دوستان بيجهت به معده شان قول ندهند همين چنس مهندس حميد خوبه ديگه بسازين و لذت ببرين پس معلوم شد که کمکی در کار نیست پس انتظار بیخودی هم نداشته باشید اطلاعات ام دی ال در اختیار تون قرار بگیره!!!
آخرین بار توسط Kani در جمعه 22 فروردین1393 - 5:15pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
جمعه 22 فروردین1393 - 4:54pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
zinteredi نوشته است: به نظر من بحث هاي بيخودي نكنين بهتره هركسي هم بره پي كار خودش من و همه اينجا خوب ميدونيم كه واسه چي دوستان در اينجا جمعند! مطمعن باشين هيچ گربه اي موش رو بخاطر احسان جدش شكار نميكنه پس دوستان بيجهت به معده شان قول ندهند همين چنس مهندس حميد خوبه ديگه بسازين و لذت ببرين ببین ناصر خان لوده گی هم حدی داره بابا شما یه ساز بزن تا همه ما باهات برقصیم ببین دیگه از این ساده تر نمیشه گفت اگه دسترسی به مداری داری که میتونه کار بچه هارو راه بندازه بگو تا دسته جمعی یه گلریزون واست بگیریم و شما بیای رونمایی کنی تا همه دوستان استفاده کنن پس توجه کن این یک راه یا خیلی مردونه بیا بگو من میخام این مدارو بفروشم و دیگه این همه بچه هارو به شک و شبه دارم و ندارم ننداز تا همه تکلیف خودشون رو بدونن ولی گفتم اگه میدونی بدرد میخوره نه بقول خودت اسباب بازی و این حرفا دیگه ساده تر از این نمیشه گفت دیگه خود دانی و نه ماها و نه خودت رو مضحکه عام و خاص نکن
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
جمعه 22 فروردین1393 - 4:56pm |
|
|
ali222
کاربر حرفه ای
|
ARASH05550 نوشته است: ناصر جان به مولا قسم مشگلاتم اونقدر زياد شده و ضرر كردم در مورد چند قضيه در رابطه با همين عالم عجيب و رويايى دفينه و زيرخاكى كه حتى الان زيرخط فقر به سرميبرم و محتاج نون شبم هستم اگه مردانگى كنى و لااقل يك قلم از اين مدارت به صورت رايگان براى ارسال كنى ممنون ميشم و يك عمر دعاگوى خودت و خانوادت ميشم/داداش ناصراز قديم گفتن : مردى نبود فتاده را پاى زدن @ گر دست فتاده اى بگيرى مردى پس بسم الله ariana2014 نوشته است: zinteredi نوشته است: به نظر من بحث هاي بيخودي نكنين بهتره هركسي هم بره پي كار خودش من و همه اينجا خوب ميدونيم كه واسه چي دوستان در اينجا جمعند! مطمعن باشين هيچ گربه اي موش رو بخاطر احسان جدش شكار نميكنه پس دوستان بيجهت به معده شان قول ندهند همين چنس مهندس حميد خوبه ديگه بسازين و لذت ببرين
|
جمعه 22 فروردین1393 - 6:06pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
عجب حكايتى شده ناصرجان بنده عرض كردم كه اونقدر شرف داشته و دارم كه مدار كسى رو بازيچه جيب خودم بكنم كه اگه اينطور بود مدار چنس اندى و يا حميد رو اونقدر شيك و خوشكل در اورده بودم و بازهم تاكيد ميكنم خوشكل موشكيل شركتى كه براى چندنفراز دوستان انجمن هم فرستادم عكسهاشو اما فقط يه دونه واسه يكى از دوستان به اون شكل ساختم با هزينه خودش اما شرف آذريم اجازه نداد قصد ساخت و فروش دادشته باشم /بنابراين ناصرجان بنده با زحمت كسى به پول و پله نرسيدم كه مدار دوستت دوميش باشه بنابراين اين بحث رفاقت و خيانت رو لااقل براى منه آرش رو نكن والله اگه بهم ميگفتى نه بهتراز بهانه بود بازم دم مجتبى و حميد گرم كه با وجود اطلاع از مشكلاتم كه تو اين راه دفينه دچار شدم و زندگيم رو باختم حاضرشدن يه ردياب برام بفرستند و مرامشون و تا عمر دارم فراموش نميكنم/ اما ناصرجان با تمام اين حرف و حديث حاضرم به تنها بچه متولد شدم حسين قسم كه اگه اون مشگل كذايى سرم نمي اومد و سرم رو به سنگ نميكوبيد منت شما و اين دستگاههاى دست ساز رو نميكشيدم داداش باسن كمم به چند بار خوب رسيدم و كردهاى محترم پيرانشهر ماليدن درم اما خداى منم بزرگه كرد يعنى مرد و آذرى يعنى صبرهمچنان خاطرخواه اون كردم كه دست منو گذاشت تو پوست اما ديگه ناصرجان ناصرجان نميكنم دم كانى و هدايتى و حتى كرمى و اسدجان جان هم گرم كه مرامشون شامل حال من شد
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
جمعه 22 فروردین1393 - 6:52pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
من اصلا مداري ندارم كه تحويل دوستان بدم خيالتون راحت باشه اگر هم داشته باشم نميدم واله من كه خودم تا بحال از هيچكس خوبي در محيط نت نديده ام هر كس هم باهام رفيق شده سعي كرده ازم اطلاعات بگيره تا اطلاعات بده دوستان هم سعي نكنند از اين واون مدار جمع كنند كه بنظرم بيفايده هست اين مسائل در واقع سيستمهاي خصوصي هست اگه قرار بود كه هر كسي مداري درست ميكرد واون رو منتشر ميكرد كه الان شركتهاي زيادي ورشكسته شده بود دوستان بجاي اينكه به اين فكرها باشند بهتره يك مداري را با كمك مهندس حميد وساير اساتيدو دوستان از صفر طراحي كنندو جواب بگيرند
|
جمعه 22 فروردین1393 - 7:02pm |
|
|
Kani
استادیار
|
ناصر جان واقعا دمت گرم خیلی خیلی ازت ممنونم که رک و راست مشخص کردی قصدت کمک نیست و اگه مداری هم باشه به کسی نمیدی. تشکر
|
جمعه 22 فروردین1393 - 7:12pm |
|
|
|