انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 22 اردیبهشت1404 - 1:15am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 197 , 198 , 199 , 200 , 201 , 202 , 203 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام اقا محمود شما طبق همون فایلی که اقا مهدی گذاشتن مدارت رو تنظیم کن نیاز به این تغییرات نیستش در مورد خازن ها اگه ولتاژ بالاتر هم استفاده کنی ایرادی نداره

سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 8:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saman001 نوشته است:
محمود جان فکر کنم باید جامپر رو بر داری و بجاش مقاومت 1 کیلو بزاری و مقاومت 330 اهم هم سری کنی

یعنی آقا سامان میفرمایید که به جای اون جامپر که می خوره به کولکتور 508 مقاومتهای 1K + 330R بذارم؟ یعنی مجموعاً بشه 1330 اهم دیگه؟؟؟ یعنی مثل شکل زیر؟ و بعدش مقاومت وات بالاتر بذارم یا فرقی نمیکنه؟
بقیه دوستان نظرشون چیه؟ استاد هدایتی شما همعقیده اید؟ ممنونم

پیوست:
Damp-R2.PNG

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 8:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نه محمود جان جامپر بايد سرجاى خودش باشه و فقط ميشه براساس لوپ مقاومت دمپينگ يا موازى با لوپ رو چند رنج بالاتر يا پايين ترگذاشت تا بهترين مقاومت مشخص بشه هرچند همون 330 اهم خوب جواب داده

سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 9:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنونم آرش جان. در مدار من اون 330 اهم پررنگی که بعداً استاد مهدی اضافه کردن نیست. به نظرتون من اون رو هم اضافه کنم که در واقع با اون 330 اهم بالایی موازی میشه؟

سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 1:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نه محمود جان نيازى نيست همون يه دونه كفايت ميكنه داداش

سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 1:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
سلام دوستان پارت لیست نداره این مدار؟

Be The Change You Want To See In The World

سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 5:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

از خازنهای الکترولیت حتما استفاده کنید چون تانتالیوم ثبات دستگاه رو بهم میریزه من تست کردم

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 8:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سامان جان بيشتر خازنها از نوع الكتروليته / منظورتورت كدام خازنها هستن بيزحمت با اسم يا با تصوير نشون بده داداش

سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 8:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام .دوستان از خازنهای الکترولیتی من فقط اون 10 میکروی کنار 398 رو اون هم به توصیه استاد هدایتی از نوع تانتالیوم گذاشتم. البته تک تک خازنهام بسیار دقیق ودرستند. آرش جان ممنونم بابت راهنماییت.
دوستان من یه ساعت پیش برای دومین بار بود که بعد از اون شب فرصت کردم روشنش کنم ویه کم با حوصله تنظیمش کنم. با وجود فلزات در محیط پیرامون چه قدرت خوبی پیدا میکنه. فعلاً در حد سنس ثابت که قدرتش واقعاً مقبوله. باورم نمیشد. :-o حالا دیگه کم کم برم آی سی هارو عوض کنم و بهتراشو بذارم. بعد ببرم کارگاه دوستم برای تنظیمات دقیق فرکانس و چک شکل موج و ثباتش و نهایتاً ببرم برای تست جدی در فیلد ببینم در زمین و حرکت و نفوذ چطوریه. فقط یه چیزی؛
BU508 من خیلی خیلی داغ میشه یعنی یه 5 دقیقه که روشن بود دستمو سوزوند. جایی ایرادی چیزی نیست؟ فکر نکنم اینطوری بتونه زیر کار چندان تحمل بکنه. البته از نوع پلاستیکیه ولی جنسش خیلی خوب و ساخت کره ست.
جا داره واقعاً در وحله اول از استارتر و ارائه دهنده این دستگاه جناب استاد هدایتی و بعد استاد مهدی نهایت تشکر رو بنماییم. انشا الله که خدا به هردو عافیت بده و نیز به استاد هدایتی 5 خم اشرفی وبه استاد مهدی هم شفای کامل عنایت کنه. من که عهد کردم یه شیرینی از اولین یافته به استاد هدایتی بدم. ;)

سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 9:22pm
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستان اين مدار زياد دستكاري بشه از ثبات و نفوذ پذيري فركانس در عمق هاي بيشتر مي افته ، چون از 2 سال پيش بنده با اين مدار آشنايي دارم و يكي از مهندسين حدود 2 سال روي اين مدار و ارتقا قدرتش كاركرد و در آخر گفت كه همون مدار اوليه بهترين كيفيت كار رو ميده ! نظر مهندس هدايتي هم همينه ؛ فقط با فركانس 150 ساعت هاي طولاني بصورت مداوم نبايد دستگاه روشن بمونه و هر يكي دوساعت چند دقيقه خاموش كنيد تا سيستم خنك بشه

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 16 اردیبهشت1393 - 9:42pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 197 , 198 , 199 , 200 , 201 , 202 , 203 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 106 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure