نویسنده |
پیغام |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
چشم اقای کانی فردا صبح اون تست هایی رو که با ردیاب ۳۵ گرفتیم رو میزارم تو اون تایپیک تا دوستان نظر بدن
|
جمعه 28 فروردین1393 - 1:23am |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
شب همگی بخیر دیگه چشام داره بسته میشه
|
جمعه 28 فروردین1393 - 1:25am |
|
 |
یاشار
|
خسته نباشید سلام اقای هدایتی این دستگاه چند متر برد داره فرشی هم هست قیمت چنده من الکرونیک بلد نیستم
|
جمعه 28 فروردین1393 - 2:59am |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
سلام خدمت همه دوستان اقا یاشار به شما خوش امد میگم این دستگاه یکی از قویترین پالسی های بوده که من ساختم که با کمک همین بچه های سایت به نتیجه رسیده و من هم دارم باز روش کار میکنم تا قسمت تفکیک هم کار کنه و در همین شکل با یه لوپ ۹۰ در ۹۰ یه سینی ۳۰ سانت رو تو ۲ متر و ۳۰ سنس میکنه و سینی ۵۰ رو راحت تو ۳ متر میزنه و من برای خیلی از دوستان خودم که سر رشته نداشتن از الکترونیک براشون ساختم و دارن استفاده میکنن چون کسی سر رشته نداشته باشه و کار نکرده باشه نمیتونه بسازه و فرکانس رو درست تنظیم کنه
|
جمعه 29 فروردین1393 - 8:04am |
|
 |
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
هدایتی نوشته است: ما که بدشانسیم سر هر زمینی که میریم یا بدون نسخه هستش یا موقعیت کندن جور نمیشه یا جنس نداره اون زمین_ اگه اون زمین که رفتیم امروز بار داشت بدون شک دست خالی بر نمیگشتیم خونه هدایتی جان خسته نباشی
شما که گور کن زیاد دارین ، یه فتفا صادر کنین تا 4 متر تحویل بدن دیگه ، هم از عمق نفوذ مدار یه چیزایی دستمون بیاد
به امید خدا فردا بنده هم شروع به ساخت میکنم ، البته با تغییرات خاص خودش
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
جمعه 29 فروردین1393 - 8:06am |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
سلام داداش شما هم خسته نباشید اره حفار زیاد داریم ولی ما چند نفریم که با هم مچ هستیم و دوس نداریم کس دیگه بیاد داخل گروه ما خودت میدونی که کار حساسی ما چند شب پیش یه جایی رو با ردیاب گرفتیم و میدونستیم هم خطاست اون شب نقطه زن نبرده بودیم کندیم تو یک متر و نیم به یه سنگ بر خوردیم که برق میزد انگار روش طلا پاشیده بودی تو یک متر و نیم بود این سنگ و بعد من به دوستان گفتم یه سینی بندازیم ته این گودال و پر کنیمش با خاک و سفال و سنگ که فردا با نقطه زن بیاییم از روش رد شیم که دیشب این تست رو با فرکانس ۱۵۰ گرفتم
|
جمعه 29 فروردین1393 - 8:13am |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
اول دستگاه رو بالانس کردیم یه سینی ۳۰ سانت رو از ۲ متر و بیست دیگه میزد با اینکه ۲۰ سانت هم کلوپ از زمین فاصله داشت باورت نمیشه وقتی از روی اون هدف رد شدم دستگاه خودشو ترکوند عقربه میتر هم تا عدد ۵ رفت بالا و بعد رد شدن هم صدا قطع شد و بالانس دستگاه هم سر جاش بود چون سر ولوم ها رو قفل کرده بودم روی همون بهترین تنظیم
|
جمعه 29 فروردین1393 - 8:17am |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
این تست نشون داد که دستگاه نفوذ عالی داره تو زمین و خیال من هم جم شد از این بابت اقا کوروش من هم دارم یه کارهایی روی مدار انجام میدم اگه نتیجه رضایت بخش بود به بچه ها خبرش رو میدم
|
جمعه 29 فروردین1393 - 8:19am |
|
 |
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
هدایتی نوشته است: این تست نشون داد که دستگاه نفوذ عالی داره تو زمین و خیال من هم جم شد از این بابت اقا کوروش من هم دارم یه کارهایی روی مدار انجام میدم اگه نتیجه رضایت بخش بود به بچه ها خبرش رو میدم خب پس نتیجه بد نیست
من هم دارم یه سری تغییرات میدم که به نوعی مدار بی عیبو نقص بشه ، خداروشکر مدار آنالوگه هر کاری بخوایم باهاش میکنیم
راستش از 555 ها بیزارم
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
جمعه 29 فروردین1393 - 8:42am |
|
 |
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
اقا کوروش مدار که تو همین وضعیت که هستش ثبات خوبی داره به نظر من دیگه نیاز به دستکاری توش نیست فقط باید روی تفکیک کار کرد_ بار اول که ساختم وقتی که یه فلز رو سنس میکرد ثبات دستگاه بهم میخورد ولی اون مشکل دیگه حل شده فقط مونده تفکیک مدار رو راه بندازیم
|
جمعه 29 فروردین1393 - 8:56am |
|
 |
|