انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 16 اردیبهشت1404 - 12:44am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 175 , 176 , 177 , 178 , 179 , 180 , 181 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

چشم اقای کانی فردا صبح اون تست هایی رو که با ردیاب ۳۵ گرفتیم رو میزارم تو اون تایپیک تا دوستان نظر بدن

جمعه 28 فروردین1393 - 1:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

شب همگی بخیر دیگه چشام داره بسته میشه

جمعه 28 فروردین1393 - 1:25am

خسته نباشید
سلام اقای هدایتی این دستگاه چند متر برد داره فرشی هم هست قیمت چنده من الکرونیک بلد نیستم

جمعه 28 فروردین1393 - 2:59am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت همه دوستان اقا یاشار به شما خوش امد میگم این دستگاه یکی از قویترین پالسی های بوده که من ساختم که با کمک همین بچه های سایت به نتیجه رسیده و من هم دارم باز روش کار میکنم تا قسمت تفکیک هم کار کنه و در همین شکل با یه لوپ ۹۰ در ۹۰ یه سینی ۳۰ سانت رو تو ۲ متر و ۳۰ سنس میکنه و سینی ۵۰ رو راحت تو ۳ متر میزنه و من برای خیلی از دوستان خودم که سر رشته نداشتن از الکترونیک براشون ساختم و دارن استفاده میکنن چون کسی سر رشته نداشته باشه و کار نکرده باشه نمیتونه بسازه و فرکانس رو درست تنظیم کنه

جمعه 29 فروردین1393 - 8:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

هدایتی نوشته است:
ما که بدشانسیم سر هر زمینی که میریم یا بدون نسخه هستش یا موقعیت کندن جور نمیشه یا جنس نداره اون زمین_ اگه اون زمین که رفتیم امروز بار داشت بدون شک دست خالی بر نمیگشتیم خونه

هدایتی جان خسته نباشی :ymhug:

شما که گور کن زیاد دارین :D ، یه فتفا صادر کنین تا 4 متر تحویل بدن دیگه ، هم از عمق نفوذ مدار یه چیزایی دستمون بیاد

به امید خدا فردا بنده هم شروع به ساخت میکنم ، البته با تغییرات خاص خودش :ymhug:

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

جمعه 29 فروردین1393 - 8:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام داداش شما هم خسته نباشید اره حفار زیاد داریم ولی ما چند نفریم که با هم مچ هستیم و دوس نداریم کس دیگه بیاد داخل گروه ما خودت میدونی که کار حساسی ما چند شب پیش یه جایی رو با ردیاب گرفتیم و میدونستیم هم خطاست اون شب نقطه زن نبرده بودیم کندیم تو یک متر و نیم به یه سنگ بر خوردیم که برق میزد انگار روش طلا پاشیده بودی تو یک متر و نیم بود این سنگ و بعد من به دوستان گفتم یه سینی بندازیم ته این گودال و پر کنیمش با خاک و سفال و سنگ که فردا با نقطه زن بیاییم از روش رد شیم که دیشب این تست رو با فرکانس ۱۵۰ گرفتم

جمعه 29 فروردین1393 - 8:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اول دستگاه رو بالانس کردیم یه سینی ۳۰ سانت رو از ۲ متر و بیست دیگه میزد با اینکه ۲۰ سانت هم کلوپ از زمین فاصله داشت باورت نمیشه وقتی از روی اون هدف رد شدم دستگاه خودشو ترکوند عقربه میتر هم تا عدد ۵ رفت بالا و بعد رد شدن هم صدا قطع شد و بالانس دستگاه هم سر جاش بود چون سر ولوم ها رو قفل کرده بودم روی همون بهترین تنظیم

جمعه 29 فروردین1393 - 8:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

این تست نشون داد که دستگاه نفوذ عالی داره تو زمین و خیال من هم جم شد از این بابت اقا کوروش من هم دارم یه کارهایی روی مدار انجام میدم اگه نتیجه رضایت بخش بود به بچه ها خبرش رو میدم

جمعه 29 فروردین1393 - 8:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

هدایتی نوشته است:
این تست نشون داد که دستگاه نفوذ عالی داره تو زمین و خیال من هم جم شد از این بابت اقا کوروش من هم دارم یه کارهایی روی مدار انجام میدم اگه نتیجه رضایت بخش بود به بچه ها خبرش رو میدم

خب پس نتیجه بد نیست

من هم دارم یه سری تغییرات میدم که به نوعی مدار بی عیبو نقص بشه ، خداروشکر مدار آنالوگه هر کاری بخوایم باهاش میکنیم :D

راستش از 555 ها بیزارم :D

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

جمعه 29 فروردین1393 - 8:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا کوروش مدار که تو همین وضعیت که هستش ثبات خوبی داره به نظر من دیگه نیاز به دستکاری توش نیست فقط باید روی تفکیک کار کرد_ بار اول که ساختم وقتی که یه فلز رو سنس میکرد ثبات دستگاه بهم میخورد ولی اون مشکل دیگه حل شده فقط مونده تفکیک مدار رو راه بندازیم

جمعه 29 فروردین1393 - 8:56am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 175 , 176 , 177 , 178 , 179 , 180 , 181 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: homi , Piran33 و 222 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure