انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 9 اردیبهشت1404 - 7:11pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 160 , 161 , 162 , 163 , 164 , 165 , 166 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

انشالا یه باری بزنم بتونم گوشه ای از زحماتتونو جبران کنم @};-
حمید خان یه سوال داشتم؟ امکانش هست نسخه های قبل مثلا تو عمق زنی بهتر از نسخه جدیدتر باشن؟ منظورم اینه که چون نسخه های جدیدتر مثلا رو حساسیت یا گرند یا... بهتر شدن از عمق کم بشه؟

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

شنبه 27 دی1393 - 8:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان عزیز، مهندس حمید، mhak ، آقا رضا 68 و آقا 2840644. ممنونم بابت راهنمایی و نگرانیتون. باز همه اتصالاتو چک کردم و تجدید لحیمکشی . امروز ال سی دی دیگه ای گرفته بودم( از یک فروشگاه دیگه) الآن وصلش کردم عیناً همونطور رفتار میکنه.

شنبه 27 دی1393 - 8:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست من یه عکس از رو و پشت بردتون بصورت واضح قرار بدین تا بشه روی برد زوم کرد و ایراد مشخص بشه در ضمن دقت کنید جهت خازنهای تانتالیوم و مقدار مقاومتها درسته میتونید مقاومتها رو با رنج اهم مولتی متر روی برد هم تست کنید و مقدارگیری کنید اگر عکس بذاری احتمالا مشکلتون حل میشه

شنبه 27 دی1393 - 8:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس عزیز @};- تشکر. با چه زبانی میشه تشکر کرد ؟ واقعا زبان قاصر است. دستت طلا
:YMPRAY: :YMPRAY: :YMPRAY:

شنبه 27 دی1393 - 8:16pm
مدیر سایت
مدیر سایت

mahmood51 نوشته است:
سلام دوستان عزیز، مهندس حمید، mhak ، آقا رضا 68 و آقا 2840644. ممنونم بابت راهنمایی و نگرانیتون. باز همه اتصالاتو چک کردم و تجدید لحیمکشی . امروز ال سی دی دیگه ای گرفته بودم( از یک فروشگاه دیگه) الآن وصلش کردم عیناً همونطور رفتار میکنه.

درود
محمود جان اگه از کانکتور برای اتصال ال سی دی استفاده کردی بدقت بررسیش کن بعضی مواقع که کانکتور رو جا میزنیم نیاز هست کمی فشار بدیم که همون فشار باعث خم شدن پینها میشه یا باعث میشه از رو برد جدا بشن و وقتی هم درش میاریم خلاصه بظاهر به برد متصله ولی اینطور نیست یا حتی ممکنه اون چفت سر سیم خوب به پین اتصال نکنه و موارد دیگه که برای خودم پیش اومده و همینجور باهاش مشکل داشتم
حالا اگه یه عکس میتونستید بزارید شاید بهتر میشد مشکل رو پیدا کرد.
بالاخره مدار پیچیدگی زیادی نداره و امیدوارم بتونیم بدون نیاز به زدن برد جدید مشکل رو پیدا کنیم! البته اگر یه قطعه معیوب باشه و یا درست کار نکنه واقعا پیدا کردنش بسیار سخته! :(

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

شنبه 27 دی1393 - 8:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا محمد یک عکس از مدارت بزار تا بتونیم مشکل شما رو حل کنیم

شنبه 27 دی1393 - 8:30pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
دوستان نسخه 1.45 منتشر و در پست اول تاپیک قرار گرفت. تغییرات به این صورت هست:

* بهبود عملکرد سیستم تطبیق با خاک (گراند) و افزایش ثبات حین کار روی زمین.
* کاهش اثر نویز.
* بهبود عملکرد سیستم افزایش صدا هنگام نزدیک شدن به فلز.

سلام دوستان
مهندس حميد عزيز ممنون از لطف شما
اميدوارم توي اين نسخه ثبات كاري واسه مناطق كوهستاني و مناطق برفي و باراني بهبود پيدا كرده باشه.
هميشه موفق باشين
ياحق @};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

شنبه 27 دی1393 - 8:31pm

کسی رو زمین تست نگرفته از این فلزیاب

شنبه 27 دی1393 - 8:41pm
مدیر کل
مدیر کل

reza.1286 نوشته است:
انشالا یه باری بزنم بتونم گوشه ای از زحماتتونو جبران کنم @};-
حمید خان یه سوال داشتم؟ امکانش هست نسخه های قبل مثلا تو عمق زنی بهتر از نسخه جدیدتر باشن؟ منظورم اینه که چون نسخه های جدیدتر مثلا رو حساسیت یا گرند یا... بهتر شدن از عمق کم بشه؟

ممنون از لطف همه دوستان. :ymhug:
رضا جان نه بهیچ وجه فکر نمیکنم چنین چیزی باشه. چون خودم دقیق تست میکنم. از این گذشته ممکنه در حساسیت 20 تفاوتی ایجاد شده باشه که در عمل فرقی نداره چون اصلا فکر نمیکنم با حساسیت 20 بشه روی زمین کار کرد!
در این نسخه سیستم تطبیق با زمین با روشی علمی تر و البته با تکنیکهای ریاضی بهتری پیاده شده. بنظر من روی برد تاثیری نداشته که من بتونم اندازه گیری کنم! اما ثبات بیشتری داره.
تغییر درجه بندی حساسیت هم که در نسخه قبلی رخ داد اتفاقا به جهت این بود که بشه دقیق ترین حساسیت قابل استفاده در شرایط کاوش رو استفاده کرد تا با یک درجه کم کردن حساسیت افت برد محسوسی نداشته باشیم. پس اتفاقا برد در شرایط واقعی کاوش بیشتر میشه! تستهای داخل هوا دیگه زیاد ملاک ما نباید باشه. چون ما فلزیاب رو برای تست در هوا و کیف کردن توی خونه لازم نداریم! هدف فلزیابی واقعی روی زمین هست. فقط در مورد درجه حساسیت بطور مثال عرض کنم که درجه 15 معادل 85 درصد برد نهایی این فلزیاب رو ارائه میده! پس دوستان بابت چند درجه کم کردن حساسیت هم نگران نباشن.

شنبه 27 دی1393 - 8:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
دوستان نسخه 1.45 منتشر و در پست اول تاپیک قرار گرفت. تغییرات به این صورت هست:

* بهبود عملکرد سیستم تطبیق با خاک (گراند) و افزایش ثبات حین کار روی زمین.
* کاهش اثر نویز.
* بهبود عملکرد سیستم افزایش صدا هنگام نزدیک شدن به فلز.

مرسی مهندس عزیز خسته نباشید :-*

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 27 دی1393 - 9:20pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 160 , 161 , 162 , 163 , 164 , 165 , 166 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 171 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure