انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 15 اردیبهشت1404 - 2:24am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 152 , 153 , 154 , 155 , 156 , 157 , 158 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام خدمت دوستان عزیز

برای اینکه مدار در حالت پایداری کامل قراربگیره و ثبات خوبی داشته باشه باید ولوم Set را خیلی دقیق تنظیم کنید.
در ابتدا مدار من اصلا ثبات نداشت و وقتی با ولوم Tune صدا را در آستانه قرارمیدادم رفته رفته صدا زیادتر میشد.حتی در یه حالت تنظیم ولوم set این وضعیت برعکس میشه یعنی وقتی صدای آستانه را تنظیم میکنیم چند لحظه بعد صدا کم میشه وکاملا قطع میشه و عمق کم میکنه. ولی با تنظیم دقیقتر ولوم Set حتی بعد از 20 دقیقه کارکردمدار اصلا بالانس بهم نمیخوره.
البته باید فرکانس هم تنظیم باشه چون مدار روی یه محدوده ای از فرکانسها کلا پایداری وثبات خودشو از دست میده ودایم در حال نوسانه.
بنده الآن ولوم Set و فرکانس را طوری تنظیم کردم که باوجود اینکه در داخل اتاق و اطرافم پر از امواج مزاحمه ولی مدار با حداکثر برد و کاملا پایدار کار میکنه . :YMPEACE:

بنده رنج فرکانسی مدار را فعلا روی سه فرکانس 150 - 180 و 200 هرتز تنظیم کردم تا در اولین فرصت در خاک هم تست کنم.مدار با فرکانسهای 150 و200 هرتز از ثبات و پایداری خوبی برخورداره و حتی با وجود امواج مزاحم داخل منزل اصلا نوسان نداره.

ممکنه دوستان در مورد تنظیم دقیق ولوم Set سوال کنند که مثلا ولوم باید روی چه رنجی از مقاومت تنظیم بشه تا بهترین ودقیقترین برد و ثبات را برای مدار ایجاد کنه که در پاسخ باید بگم این تنظیم برای هر کویل و لوپ با مشخصات متفاوت میتونه تفاوت داشته باشه چون همه لوپهایی که دوستان حتی با یه سایز سیم و تعداد دور مشخص میسازندقطعا بخاطر اینکه مشخصات سیمهای موجود در بازار باهم متفاوته یکی نخواهد بود. بنابراین تنظیمات ولوم set برای هر لوپ متفاوت خواهد بود و دیگه زحمت اینو باید خود عزیزان متحمل بشن.

نکته دیگه اینکه برای این مدار استفاده از لوپ با مقاومت خیلی پایین اصلا توصیه نمیشه چون باعث جریانکشی بیش از حد مدار و داغ شدن تعدادی از قطعات ودرنهایت بی ثباتی مدار و ازطرفی حساسیت بیش از حد مدار به اثرات زمینی و املاح میشه .

سعی میکنم در اولین فرصت ممکن در خاک هم تست کنم و نتایج اونو به عرض دوستان برسونم.

باسپاس :-H

سه شنبه 19 فروردین1393 - 1:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
سلام جناب سپيد
با اجازه اساتيد ، با توجه به گفته هاي شما و عكسي هايي كه قرار دادين پالس زني دستگاه شما انجام ميشه و اگه ولتا‍ژ هاي خروجي از رگلاتوها نيز درست باشه مشكل شما قطعا از ولوم هاي 10 دور هست و اينكه حتما از اي سي فلزي lm709 استفاده كنين و توصيه ميكنم ولوم جديد تهيه كرده و آي سي فلزي جا بزنيد (در ولوم هاي 10 دور سر وسط ، انتهايي ترين پايه از طرف سر ولوم هست كه رنگ پايه نيز با دو تاي ديگر فرق دارد)

gladyator_089

سه شنبه 19 فروردین1393 - 2:22pm
کاربر فعال
کاربر فعال

گلادیاتور جان هم ولوم ها رو تعویض کردم و هم 709 فلزی انداختم . البته شمارش اینه IL709M
ولی هیچ فرقی نکرد

سه شنبه 19 فروردین1393 - 3:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
bu508 که استفاده کردين از نوع A هست؟ يعني bu508a

gladyator_089

سه شنبه 19 فروردین1393 - 6:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من احساس میکنم که سپید جان تو مدارشون یا قطعی دارن یا یه جایی لحیم مردگی دارن سپید جان یه کاری بکن تمام اتصالاتت رو با اهم متر یه بار چک بکن ببین مدارت جایی قطعی نداره ؟

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 19 فروردین1393 - 7:28pm
کاربر فعال
کاربر فعال

نه گلادیاتور جان BU508AF هست
چشم کاوشگر جان چک میکنم خبرشو میدم

سه شنبه 19 فروردین1393 - 10:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

كسى تست خاك نگرفت از اين مدار دوستان سازنده در اين مورد هم همكارى كنيد

چهارشنبه 20 فروردین1393 - 10:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام دوستان من دیروز مدارم رو تموم کردم و با فرکانس 150 تو زمین تست کردم جایی رو که ردیاب قیچی کرد رو نیم متر کندم ولی دیدم اونجا بوق ندارم ولی 2 متر جلوتر از جایی رو که با fpl35 قیچی شده بود به سمت جنوب سنس داشتم و لوپ منم 90 سانت مقاومت لوپ 1.7 اهم ولی باید از زمین 15 سانت لوپ رو فاصله بدید تا بوق اضافه نداشته باشید و من تونستم یک سنی 20 در 20 رو با لوپ 90 تو 2.50 سنس کنم

چهارشنبه 20 فروردین1393 - 11:08am
مدیر سایت
مدیر سایت

ماشاا.. برادر ابی گلد
سینی 20در20 منظور شما اینه که دفینه بوده ؟ اگر اینطوره پس محل نقطه کردن با ردیاب 35 رو تا حدودی میتونید متوجه بشید که کجاست . موفق باشید

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 20 فروردین1393 - 11:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ابى جان 2مترو 60 كه ميگى زيرخاك بود يا روى خاك؟ درست متوجه نشدم؟

چهارشنبه 20 فروردین1393 - 11:33am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 152 , 153 , 154 , 155 , 156 , 157 , 158 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 236 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure