انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 15 اردیبهشت1404 - 2:33am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 151 , 152 , 153 , 154 , 155 , 156 , 157 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون جناب هدایتی. ضمن اینکه مجددا به شما تسلیت میگم ؛ عرض کنم در مورد فرکانس باید همینطور باشه که شما فرمودین! بهترین فرکانس برای فلزیاب های پالسی بین 100 تا 200 هرتز هست و من خواهش میکنم همه دوستان تمرکزشون روی این رنج فرکانسی باشه. چون بهرحال مدار آنالوگ هست و تغییر فرکانس دست شماست و این بشرطی خوبه که شما مدار رو روی فرکانس مناسبی تنظیم کنین. وگرنه جواب خیلی نا امید کننده ای خواهد داد! همین فرکانس 150 هم بنظر من خیلی مناسب هست. در فلزیابی بحث مثل ردیابی نیست و اصولا چند هرتز پایین تر یا بالاتر شاید بسختی تفاوت قابل تشخیصی داشته باشه. اما در رنج های 10 هرتز به 10 هرتز میشه تغییر داد و به جواب خوبی رسید. دوستانی هم که تصور میکنن هر چه پایین تر بهتر هست اشتباه میکنن! اگر فرکانس بیش از حد پایین بیاد دیگه توانایی سنس فلز ضعیف میشه و بخصوص فلزاتی نظیر طلا ممکنه کلا قابل سنس نباشن! پس به اعتقاد من پایین ترین فرکانسی که در هوا هم مشخصا سنس طلا قابل قبول باشه و افت زیادی نکنه بهترین هست. خیلی خیلی حواستون باشه فریب برد حداکثری در هوا بواسطه بالا رفتن فرکانس رو نخورین که خود این مطلب یکی از اصلی ترین دلایل نتیجه گرفتن خیلیها موقع کاوش واقعی با فلزیاب بوده.

یکشنبه 17 فروردین1393 - 11:47pm
مدیر کل
مدیر کل

saman001 نوشته است:
آقای هدایتی عزیز من همون 220 میکرو تانتالیوم گذاشتم مدارم داره کار میکنه حالا کدوم بهتره ام کا تی یا تانتالیوم؟

دوست عزیز خازن تانتالیوم چه ربطی به ام کا تی داره؟! اصولا این دو نوع خازن در رنج مقداری همدیگه نیستن که شما مقایسه میکنین! اگر در مدار 220 نانو ذکر شده همون نانو رو بذارین و اگر میکرو هست هم میکرو بذارین.
توجه داشته باشین در رنج میکرو هم تانتالیوم خازن مناسبی بخصوص برای فلزیاب ها نیست! این خازنها بر خلاف یدک کشیدن نام نظامی کاربرد های خاص دیگه ای دارن و در اکثر مدارات ؛ خازنهای الکترولیت معمولی مناسب تر هست. بخصوص اینکه خازن تانتالیوم در صورت اتصال معکوس یا بالا رفتن ولتاژ ؛ سریعا معیوب ؛ منفجر یا حتی آتش میگیره!

یکشنبه 17 فروردین1393 - 11:51pm

دوستان برای این دستکاه بهترین فرکانس ها رنج 150-180 هرتز میباشد که هم برای فلز طلا مناسب میباشد و هم اینکه نفوذ خوبی در زمین خواهد داشت و افت عمق کمی شاهد خواهید بود .

دوشنبه 18 فروردین1393 - 8:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

sx500 نوشته است:
دوستان برای این دستکاه بهترین فرکانس ها رنج 150-180 هرتز میباشد که هم برای فلز طلا مناسب میباشد و هم اینکه نفوذ خوبی در زمین خواهد داشت و افت عمق کمی شاهد خواهید بود .

دوست عزیز برد دستگاه شما چقدر هستش؟حالا با هر فلزی که تست کردید.

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

دوشنبه 18 فروردین1393 - 10:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
جناب سپید دستگاه شما راه افتاد؟

gladyator_089

دوشنبه 18 فروردین1393 - 1:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
نه هنوز گلادیاتور جان

دوشنبه 18 فروردین1393 - 2:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان عزیز بنده باز هم تکرار میکنم که خیلی مهمه تک تک قطعاتتون رو قبل از جا زدن با مولتی متر کنترل کنید. یه سری از تجاربم رو چند صفحه قبل نوشتم. دیروز هم داشتم یکسری قطعاتم رو چک میکردم یکی از خازنهای 10 میکرویی در نواری که گرفته بودم عددش 0 بود یعنی هیچ. یا بعضی خازنها از سریهای دیگه حدود 20-30 درصدی ظرفیت کمتر داشتند. لذا بهتریناشو گلچین کنید. یهو میبینید از همین چیزای کوچک کار لنگ میشه.

دوشنبه 18 فروردین1393 - 5:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
جناب sepid شما کزارشی از مدارتون و کارهایی که روش انجام دادین بفرمایین تا به کمک دویتان راش بندازیم. اگه بتونین عکس هم از پشت و روی فیبر بزارین راحت تر میشه عیب یابی کرد

gladyator_089

دوشنبه 18 فروردین1393 - 5:18pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنون گلادیاتور جان
الان مدارم وقتی فرکانس روی 150 هرتز ست میکنم 508 تا حدودی گرم میشه صدای وز وز و به هنگاه اتصال سیم های لوپ به همدیگه جرقه هم هست .
خروجی رگلاتورها هم درست هست . مشکل نداشتن سنس دارم . خروجی 398 یعنی یایه 5 اختلاف ولتاژ هنگام نزدیک کردن فلز ندارم .
از هر کدوم از آی سی ها هم دوتا گرفته بودم که تعویض کردم ولی فرقی نکرد .
اینم تصویر پشت و روی مدار

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 18 فروردین1393 - 11:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام خدمت دوستان اقا حمید یک جا داشتیم برای تست ولیی از دست دادیمش و دارم دنبال یک جا میگردم تا همه فرکانس ها رو تست کنم

دوشنبه 18 فروردین1393 - 11:30pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 151 , 152 , 153 , 154 , 155 , 156 , 157 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 222 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure