انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 12 اردیبهشت1404 - 6:00pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1511 , 1512 , 1513 , 1514 , 1515 , 1516 , 1517 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ورژن جدید رو به دلیل برخی مشکلات فعلا فرصت نشده پروگرم کنم تست بگیرم

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 13 آذر1394 - 2:19am
آواتار کاربر

درود بر اعضای محترم انجمن فلزجو. واقعا انجمن پربار و مفیدیه،راستش منم بعد از مطالعه توضیحات و تاپیک فلزیاب فلزجو تصمیم گرفتم بسازمش... ممنون از مهندس حمید عزیز ، واقعا چنین انسانهای شریفی انگشت شمارند... @};-

حیفه پرنده باشی و بال و پر تو وا نشه/ این همه تو این همه من حیفه بمیره "ما" نشه ...

شنبه 14 آذر1394 - 4:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
سلام به همه
به نظر دوستان به جای کانکتور اگر از جک برق استفاده کنیم بهتر نیست
چون هم ارزانه و هم بدنه اش کاملا پلاستیکیه و هم اتصالات فلزیش قطور و قابل چفت شدنه و هم بیشتر فروشگاههای اینترنتی دارند
فقط یک مشکلی که مدل دو سیم دارد نه سه سیم اینه که باید سمتی را که استفاده می کنیم همیشه مشخص باشد
البته چندتا شکل برای دوستان قرار می دهم تا نظرشان را اعلام کنند :-BD

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 14 آذر1394 - 9:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان و خسته نباشید @};-
اینم مدار جدید من با قطعات نظامی و مرغوب :ymhug:
مقاومتها نظامی-157-خازنهای 100 نانو تایوانی-خازنهای الک 25%-خازن 6 پیکو ژاپنی و ...-ولتاژها 11/96 -9/46 -5 ولت!
حمید خان با این قطعات و ورژن جدید که آپدیت کردم بیچاره شدم! :D فک کنم باید دوباره لوپ بسازم! :( دیلی لوپهای 40 و 80 اومد رو 16 دیلی 2 در 2 که 16 بود رفت رو 18 :-\
البته با همین دیلی پایین توی زمین خیس تست کردم فقط بخاطر تنظیمات که برای این شرایط انجام دادم 10% افت برد داشتم ولی صدای اضافی به هیچ وجه!
آقا این تون VCO لذت بخشه :x آدم دوسداره ساعتها اپراتوری کنه :-BD
بازم تشکر میکنم حمید خان @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

شنبه 14 آذر1394 - 9:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با درود
مهندس حمید به نظر شما چه عواملی ممکنه باعث عدم نمایش اعداد تفکیک بشه؟
با توجه به اینکه اعداد سه گانه من نرمال نشان میده اعداد اول بین ۲۵۰ تا۳۰۰ اعداد دومبین ۶۰۰ تا ۷۰۰ اعداد سوم ۷۰۰ تا ۸۰۰
حذف اهن درست انجام میشه برد در حد مطلوب میزنه
کابل رابط ار جی ۵۹ مسی لوپ ۶۰ تخت با ۲دور کابل ۸رشته اهم ۲.۸ ظرفیت ۴۲۰
دیلی لوپ ۱۸
با لوپ عنکبوتی ۴۵با اهم ۱ و ظرفیت ۳۵۰ هم تست کردم نتیجه تغییری نداشته

سوال بعدی در چه مواقعی باید از اعدا انتگرال گیری بالا که در ورزن جدید گزاشتید استفاده بشه؟
با سپاس

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

شنبه 14 آذر1394 - 11:29am
کاربر فعال
کاربر فعال

بنيامين1 نوشته است:
با درود
مهندس حمید به نظر شما چه عواملی ممکنه باعث عدم نمایش اعداد تفکیک بشه؟
با توجه به اینکه اعداد سه گانه من نرمال نشان میده اعداد اول بین ۲۵۰ تا۳۰۰ اعداد دومبین ۶۰۰ تا ۷۰۰ اعداد سوم ۷۰۰ تا ۸۰۰
حذف اهن درست انجام میشه برد در حد مطلوب میزنه
کابل رابط ار جی ۵۹ مسی لوپ ۶۰ تخت با ۲دور کابل ۸رشته اهم ۲.۸ ظرفیت ۴۲۰
دیلی لوپ ۱۸
با لوپ عنکبوتی ۴۵با اهم ۱ و ظرفیت ۳۵۰ هم تست کردم نتیجه تغییری نداشته

سوال بعدی در چه مواقعی باید از اعدا انتگرال گیری بالا که در ورزن جدید گزاشتید استفاده بشه؟
با سپاس

اگه تو تفکیک مشکلی دارین ایسی lf357 مشکل داره و شاید تقلبیه

شنبه 14 آذر1394 - 1:07pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان من میخام برای دستگاه دسته و قاب درست کنم. و از لوپش میخام شروع کنم. چطوری میشه برای لوپ 60 عنکبوتی قاب درست کرد ؟ تو چند تا تاپیک خونده بودم که از ته گلدان استفاده کرده بود ولی فکر نمیکنم ته گلدانی به قطر 60 وجود داشته باشی. اگه کسی چیزی به ذهنش هم میرسه راهنمایی کنه

آخرین بار توسط xbehzad در شنبه 14 آذر1394 - 1:53pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 14 آذر1394 - 1:10pm

سلام به همگی
خصوصا مهندس حمید گرامی وعزیز و دل انگیز

نسخه جدید برا من اینجوریه

1-عملکرد فرکانسها بسیار بسیار فرق کرده و رو نوع سنس و برد سنس تاثیر زیادی گزاشته.مثلا فرکانس 106وقتی که هدف رو سنس میکنه از همون ابتدای سنس بوق ممتد میزنه و با دور شدن از هدف خیلی دیر بوق قطع میشه.منظورم اینه که دیر ول می کنه
ولی با فرکانس 107 سنس به این شکله که با نزدیک شدن به هدف بصورت تک بوق های ریز هدف رو سنس میکنه و بعد از نزدیک تر شدن به هدف بوق ممتد میشه
کلا دونه ب دونه فرکانس رو عوض کنیم عملکردهای بسیار جالبی از دستگاه خواهیم دید که یه شاهکاره

2-ثبات دستگاه بسیار بسیار بهتر شده .خیلی بهتر شده
3-سرعت بالانس اتومات دستگاه بسیار بهتر شده و خیلی کم پیش میاد که دستگاه از بالانس خارج بشه
4-برا من عدد تفکیک بالاتر رفته.قبلا یه تست رو 13تفکیک کار میکرد الان رو 18

نکته جالبی که من ازش خیلی خوشم اومده همین نکته شماره1هستش.با تغییر دونه به دونه فرکانس ،فرم سنس تغییر میکنه و برد هم رو بعضی فرکانس ها محشره

مهندس یه سوال
اعداد 3گانه من 304،593،724هستن.لوپ30 رو دیلی 11میشناسه
با همین لوپ 30یه سکه 500تومنی رو تو خونه 52سانت سنس دارم.و یه صفحه فلزی 20در20رو تو 130سنس دارم
چطوره مهندی عزیز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نکته هست بیان بف مایید

خلاصه مهندس جان دمت گرم
شیر مادرت حلالت باشه
ممنون و سپاس

شنبه 14 آذر1394 - 1:18pm
کاربر فعال
کاربر فعال

madaktooo نوشته است:
سلام به همگی
خصوصا مهندس حمید گرامی وعزیز و دل انگیز

نسخه جدید برا من اینجوریه

1-عملکرد فرکانسها بسیار بسیار فرق کرده و رو نوع سنس و برد سنس تاثیر زیادی گزاشته.مثلا فرکانس 106وقتی که هدف رو سنس میکنه از همون ابتدای سنس بوق ممتد میزنه و با دور شدن از هدف خیلی دیر بوق قطع میشه.منظورم اینه که دیر ول می کنه
ولی با فرکانس 107 سنس به این شکله که با نزدیک شدن به هدف بصورت تک بوق های ریز هدف رو سنس میکنه و بعد از نزدیک تر شدن به هدف بوق ممتد میشه
کلا دونه ب دونه فرکانس رو عوض کنیم عملکردهای بسیار جالبی از دستگاه خواهیم دید که یه شاهکاره

2-ثبات دستگاه بسیار بسیار بهتر شده .خیلی بهتر شده
3-سرعت بالانس اتومات دستگاه بسیار بهتر شده و خیلی کم پیش میاد که دستگاه از بالانس خارج بشه
4-برا من عدد تفکیک بالاتر رفته.قبلا یه تست رو 13تفکیک کار میکرد الان رو 18

نکته جالبی که من ازش خیلی خوشم اومده همین نکته شماره1هستش.با تغییر دونه به دونه فرکانس ،فرم سنس تغییر میکنه و برد هم رو بعضی فرکانس ها محشره

مهندس یه سوال
اعداد 3گانه من 304،593،724هستن.لوپ30 رو دیلی 11میشناسه
با همین لوپ 30یه سکه 500تومنی رو تو خونه 52سانت سنس دارم.و یه صفحه فلزی 20در20رو تو 130سنس دارم
چطوره مهندی عزیز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نکته هست بیان بف مایید

خلاصه مهندس جان دمت گرم
شیر مادرت حلالت باشه
ممنون و سپاس

تست های خوبی انجام دادین خسته نباشین.لطفا بیشتر توضیح بدین. برای فلز بزرگ بیشترین برد رو تو کدوم فرکانس داشتین ؟
و برای فلز کوچک مثل سکه چطور؟

شنبه 14 آذر1394 - 2:08pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

xbehzad نوشته است:
دوستان من میخام برای دستگاه دسته و قاب درست کنم. و از لوپش میخام شروع کنم. چطوری میشه برای لوپ 60 عنکبوتی قاب درست کرد ؟ تو چند تا تاپیک خونده بودم که از ته گلدان استفاده کرده بود ولی فکر نمیکنم ته گلدانی به قطر 60 وجود داشته باشی. اگه کسی چیزی به ذهنش هم میرسه راهنمایی کنه
سلام دوست عزیز با قرقره کابل برق میشه قاب درست کنی که خیلی قشنگ وقوی میشه اما زحمتش زیاده برای دسته از دسته جاروبرقی قابل تنظیم میتونی استفاده کنی که خیلی سبک ومقاومه

شنبه 14 آذر1394 - 2:27pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1511 , 1512 , 1513 , 1514 , 1515 , 1516 , 1517 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 248 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure