انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 5 شهریور1405 - 9:23am

پاسخ به موضوع  [ 27928 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 149 , 150 , 151 , 152 , 153 , 154 , 155 ... 2793  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
برای فهمیدن تقلبی بودن 357 خیلی ساده وقتی دکمه downرو بزنی تا بالانس بشه هر دفعه دیلی متفاوتی میده درحالیکه با 357 اصل با هر بار بالانس کردن دیلی ثابتی نشون میده

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

جمعه 26 دی1393 - 2:17pm
مدیر کل
مدیر کل

علیرضایی عزیز این مطلب الزاما به معنی تقلبی بودن آیسی 357 نیست! بلکه بیشتر بخاطر مساله نویز هست. چون سیستم دیلی فایندر روی همون فرکانس و پهنای پالسی که تنظیم کردین کار میکنه ؛ اگر تنظیمات طوری باشه که نویز اثر قوی بذاره ؛ دیلی هم هر بار عدد متفاوتی پیدا میشه! در واقع این یکی از نشانه های وجود نویز روی اون تنظیمات خاص هست. ولی در حالات خاصی از تقلبی بودن آیسی 357 هم ممکنه رخ بده.

جمعه 26 دی1393 - 3:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
حمید نوشته است:
علیرضایی عزیز این مطلب الزاما به معنی تقلبی بودن آیسی 357 نیست! بلکه بیشتر بخاطر مساله نویز هست. چون سیستم دیلی فایندر روی همون فرکانس و پهنای پالسی که تنظیم کردین کار میکنه ؛ اگر تنظیمات طوری باشه که نویز اثر قوی بذاره ؛ دیلی هم هر بار عدد متفاوتی پیدا میشه! در واقع این یکی از نشانه های وجود نویز روی اون تنظیمات خاص هست. ولی در حالات خاصی از تقلبی بودن آیسی 357 هم ممکنه رخ بده.

تشکر مهندس حرف شما صحیحه :ymhug:

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

جمعه 26 دی1393 - 4:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان من دستگاه رو با يه لوپ ١۶ اهم با ظرفيت ١.٢۵٠ ميلي هانري امتحان کردم فقط واسه تست خيلي ميزون کار کرد پس از نظر تطبيق با
کويل مطمين باشين مهندس کارشونو درست انجام دادن فکر نميکه هيچ مداري باشه که اينطوري با هرکويلي سازگاري داشته باشه من با کويل شش دهم اهم و با ظرفيت دويست و هفتاد ميکرو هم تست گرفتم بازم ميزون ميزون بود مهندس کارت درسته واقعا گلي @};-

جمعه 26 دی1393 - 4:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقا ماهک اگه ممکنه نتبجه تست هات رو برای مقایسه اینجا بزار.

جمعه 26 دی1393 - 5:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام به همگی
خوب مدار دوم هم اماده شد و رفت تو جعبه :) این یکی خیلی معطلم کرده بود ولی فکر میکنم ارزششو داشت ولتاز ها که خوب در اومد 12.05 9.53 5
فردا هم انشالا لوپهای جدید اماده میشن و اگه فرصت کنم این هفته تست واقعی
امیدوارم پیش حمید خان رو سفیدم کنه

تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست

جمعه 26 دی1393 - 5:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

talar نوشته است:
اقا ماهک اگه ممکنه نتبجه تست هات رو برای مقایسه اینجا بزار.

Talar عزيز من متاسفانه تا الان موفق نشدم تست بيرون بگيرم البته من چون سابقه ي کار با فلزياب و کاوشگري و اين چيزارو ندارم نميتونم مث بقيه ي دوستان تستاي جالبي بگيرم اما اگه فرصت بشه و عمر ياري کنه برم بيرون تست بگيرم نتايج رو حتما اعلام ميکنم

جمعه 26 دی1393 - 5:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

همون تست توی خونه و لوپ کوچک کفایت میکنه.منم تست هام رو تو خونه انجام دادم.

جمعه 26 دی1393 - 5:35pm
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام خدمت مهندس حميد و ديگر عزيزان
عرض كنم كه دوستاني كه موفق به پيدا كردن كابل rg58 نشدن ، شركت كابل سازي كرمان كابلي به رنگ مشكي و مشابه همون Rg58 توليد كرده كه مغزي افشان مسي بوده ولي مقداري قطر كابل كرمان كمتر هست . اكثر الكتريكي ها بايد داشته باشن ( كابل ميكروفن كرمان )

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 26 دی1393 - 5:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام خدمت دوستان عزیز

امروز برای تست سیستم به محلی که پارسال در عمق 2.50متری خاک یک سینی استیل 25*35 سانتی را دفن کرده بودیم رفتم.
یک لوپ 1.5*1.5 مربعی با 8 دور سیم 0.75 ساخته ام که مقاومت لوپ 1.4 اهم و اندوکتانسش 450 میکروهانری هست.سیستم این لوپ را با دیلی اتومات 18 شناسایی نمود.ابتدا با تنظیمات پیشفرض البته گراند خاموش چند دقیقه در محوطه اطراف و دور از هدف تست یه گشتی زدم تا ببینم واکنش سیستم به چه صورتیه. با این تنظیمات سر وصدا زیاد بود و با وجود اینکه دکمه بالانس را لحظه به لحظه فشار میدادم ولی بسرعت سر وصدا شروع میشد. در این مرحله حساسیت روی 19 بود .بنابراین ابتدا درجه حساسیت را روی 18 آوردم و دوباره به گشت زنی ادامه دادم ولی باز هم مقداری سروصدا وجود داشت اما کمتر از مرحله قبل. اینبارحساسیت را روی 17 کم کردم ولی باز هم کمی سر وصدای سیستم وجود داشت. در نهایت روی حساسیت16 تقریبا" صدا های اضافی حذف شدند فقط گاهی اوقات تک بوق شنیده میشد. مقدار بازه انتگرال را که روی 42 بود به 38 تقلیل دادم که اون تک بوق هم بکل از بین رفت. با این تنظیمات بطرف هدف نزدیک شدم. تقریبا" از فاصله 60 تا 70 سانتی لبه نزدیک لوپ به مرکز هدف صدای سنس بگوش میرسید و با قرار گرفتن مر کز لوپ روی هدف نمودار سنس بهمراه عدد سنس افزایش می یافت. عدد سنس در بیشترین مقدار به 14 میرسید.موردی که اتفاق میافتاد این بود که هر بار که لوپ از روی هدف عبور میدادم و صدای سنس سیستم شنیده میشد با دور شدن از هدف صدا کاهش پیدا نمیکرد و در همان شدت در طول مسیر باقی میماند تا با زدن دکمه بالانس قطع بشه .چون ابعاد هدف تقریبا" در محدوده متوسط تا بزرگ بود اینبار مقدار دیلی را 10 واحد افزایش دادم .دوباره از روی هدف عبور کردم که ایندفعه با قدرت بیشتری سنس شد و با دور شدن از هدف هم صدا کمتر شد.
در مرحله بعد با همین تنظیمات گزینه گراند را فعال نمودم و ابتدا روی مقدار1 قرار دادم . در این حالت هدف سنس نشد . روی مقدار 2 هم سنس نشد. بامقدار 3 با چند تک بوق سنس شد اما با مقدار گراند 4 و طبیعتا" 5 کاملا" سنس شد. گزینه speed هم بررسی شد مقدار 4 برای این گزینه طبق فرمایش مهندس حمید بهترین مقدار است.پهنای پالس را هر چه بیشتر میکردم به اثرات زمین حساستر میشدبنابراین روی 160 ثابتش کردم .فرکانس201 هم انتخاب درستی است.

لوپ را یکی از دوستان به تنهایی و با قرار گرفتن در داخل لوپ حرکت میداد و من پشت سر او حرکت میکردم.
چون اون محل با خاک پر شده بود دیگه نتونستم فلزات دیگه رو تست درخاک بگیرم بنابراین فقط تست در هوا گرفتم که بشرح زیر است:
با تنظیمات پیشفرض -گراند خاموش-:
فیبر مسی 10*10 از فاصله : 130سانت
سینی استیل دقیقا" هم اندازه سینی دفن شده(25*35) :از فاصله 3 متر.

باتشکر از جناب مهندس حمید عزیز بخاطر خلق این سیستم فوق العاده کارآمد.
خواهشی که از مهندس حمید دارم اینه که اگه ممکنه در مورد اون درخواستم -که در پستهای پیشین درباره تون صدای سنس اهداف نزدیک با آهنگ افزایشی سریع و زیر و تندو تیز و اهداف دورتر با آهنگ افزایشی ملایم وکند و صدای بم مانند صدای سیستم لورنز - تامل بفرمایند.چون در حال حاضر صدای هدف بزرگ و دور از لوپ با هدف کوچک ونزدیک به لوپ را نمیشه تشخیص داد.

پاینده باشید :-H

جمعه 26 دی1393 - 5:56pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27928 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 149 , 150 , 151 , 152 , 153 , 154 , 155 ... 2793  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Asdf1234 و 268 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure