انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 15 اردیبهشت1404 - 7:15am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 148 , 149 , 150 , 151 , 152 , 153 , 154 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم محمود عزیز.
دوستان در مورد لوپ باز هم عرض کنم که واقعا این طرح با انواع لوپ میتونه بدرستی کار کنه! اگر شما با خطای لوپ برخورد میکنین به ندرت علتش از خود لوپ هست. حتی اگر با سری کردن مقاومت درست میشه باز هم مطمئن باشین مدارتون اشکال داره! چون مقاومت لوپ از زیر 1 اهم تا 10 اهم رو کاملا بررسی کردم و تاثیرش فقط روی دیلی و بصورت کاملا جزئی هست. اگر بنده این سیستم رو طراحی کردم پس میدونم که این قسمتش رو هم دقیقا چکار کردم! پس به صحبت من توجه کنین و از خودتون نظر ندین. این دیگه مدار دیگران نیست. کسی که همه این محاسبات رو انجام داده اینجاست و داره با شما صحبت میکنه! پس خواهش میکنم دوستان به عرایض بنده بیشتر دقت کنن.
خطای لوپ میتونه به علت اشتباه وصل کردن لوپ باشه. در این مورد باید باز توضیح بدم که در صورت استفاده از کابلهای معمولی فقط از نقاط لوپ 1 و 2 استفاده کنین و نقطه شیلد رو کاری نداشته باشین. در عین حال وضعیت اپ امپ 357 و تمامی قطعات و مقاومتهای اطرافش باید درست باشن. دقت مقاومتها در این زمینه موثر نیست ولی اگر مقاومتی کلا اشتباه گذاشته شده باشه هم احتمال خطای لوپ بوجود میاد و هم حتی سوختن میکروکنترلر! میکرو هم اگر ورودیش عیب بکنه شما شاید چیزی متوجه نشین جز همین خطای لوپ که دیده میشه! هیچ روش تستی هم نداره و اطلاعات روی صفحه ال سی دی هم درست خواهد بود. پس مقاومتها رو خیلی دقت کنین که درست جاگذاری کنین.

جمعه 26 دی1393 - 11:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام استاد حمید و دوستان عزیز
من هم همین مشکل کویل ارور رو داشتم که فقط با کویلهای اهم پایین کار میکرد که قبلا خدمت استاد عرض کرده بودم که وقتی اقا پوریای عزیز طریقه فیوز بیتها رو گذاشته بود من هم انجام دادم که کاملا رفع شد و با هر کویلی که داشتم تست زدم که همه رو شناخت البته با دیلیهای متفاوت چون کیفیتهاشون باهم فرق میکرد البته به قول استاد از ۳۵۷ هم باشه
موفق باشید

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

جمعه 26 دی1393 - 11:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام آیا این آیسی اصل هست؟
پیوست:
20141028015.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 26 دی1393 - 12:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

archilO نوشته است:
من هم همین مشکل کویل ارور رو داشتم که فقط با کویلهای اهم پایین کار میکرد که قبلا خدمت استاد عرض کرده بودم که وقتی اقا پوریای عزیز طریقه فیوز بیتها رو گذاشته بود من هم انجام دادم که کاملا رفع شد و با هر کویلی که داشتم تست زدم که همه رو شناخت البته با دیلیهای متفاوت چون کیفیتهاشون باهم فرق میکرد البته به قول استاد از ۳۵۷ هم باشه
موفق باشید

کدوم تنظيمات؟؟؟

جمعه 26 دی1393 - 12:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان خوشحالم به عرض برسونم .مدار من هم راه افتاد.البته یه تجربه دارم و ان اینکه .یکی ا دلایل اصلی کویل ارور اینه که کویل برای تست دستگاه نباید رو زمین به صورت خوابیده قرار گیرد . بلکه باید روی هوا اویزان گردد.چون اگه رو زمین خوابیده باشد دستگهاه دیلی را زیاد تشخیص داده و کویل ارور می دهد.
نتایج تست من" دو مدل کویل ساختم هر دو 28 سانتی .کویل اول عنکبوتی و با سیم 0.8 لاکی .که گارد روی 31-35 بود و سکه 25 تومنی قدیمی رو توی 31 -32 سانت می زد و فیبر مسی 15*15 رو توی 71 سانت
اما کویل دوم .با با کابل ایفون 12 رشته که 2 به 2 به هم موازی کردم . ماننذ اقای کرمی که برای چنس ساخته بود درست کردم . که نتایج زیر حاصل شد .دیلی 34 -37 - سکه 25 تومنی 33-34 سانت وفیبر مسی در 77-79 سانت .
اما چیی که منو واقعا متحیر کرد ثبات دستگاه بود .که حرف نداشت .از این بابت از اقای حمید جان عزیز واقعا تشکر میکنم
البته من تست هام رو با سنسیویتی 20 انجام دادم و گارد هم خاموش بود.
البته امروز قرار یه کویل شرکتی دستم برسه .که نتایج اون تست رو هم اینجا قرار خواهم داد.

جمعه 26 دی1393 - 12:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقا حمید نتایج دستگاه من رو چطور ارزیابی میکنید؟

جمعه 26 دی1393 - 12:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

alidadashi نوشته است:
پیوست:
20141028015.jpg
نقل قول:

دوست من این همون ای سی اصلی هست که چند روز پیش ایه فروشگاهی داشت که قیمتش 35000 تومن بود و بنده تهیه کردم جناب استاد حمید این عکس همون ای سی هست که فروشندش میگفت 11 دلار هست که بنده هم جستجو کردم و درست بود \M/

جمعه 26 دی1393 - 12:53pm
مدیر کل
مدیر کل

talar عزیز خسته نباشی. به شما تبریک میگم. اگر روی حساسیت 20 به این نتایج رسیدین که باید گفت حداقل 20 درصد باید قویتر از این باشه! احتمال داره اپ امپ شما اصلی نباشه. البته بالا بودن دیلی لوپهای شما و همینطور نامناسب بودن محیط تست شما هم میتونه به افت برد منجر بشه. در عین حال کابل اتصال لوپ رو هم باید چک کنین.

جمعه 26 دی1393 - 12:57pm
مدیر کل
مدیر کل

alidadashi نوشته است:
پیوست:
20141028015.jpg

این آیسی هم بشدت مشکوک هست! اصلا نمیدونم چه مارکی هست! بنظر نمیرسه نشنال باشه. تگزاس هم نیست! حالا خدا کنه تقلبی نباشه وگرنه قیافش که بشدت مشکوکه! /:) :D

جمعه 26 دی1393 - 12:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
archilO نوشته است:
موفق باشید

کدوم تنظيمات؟؟؟

ارش عزیز تو صفحه 131 اقا پوریا زحمت کشیدن همون تنظیمات

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

جمعه 26 دی1393 - 1:30pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 148 , 149 , 150 , 151 , 152 , 153 , 154 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 251 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure