انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 5 شهریور1405 - 6:42pm

پاسخ به موضوع  [ 27928 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 147 , 148 , 149 , 150 , 151 , 152 , 153 ... 2793  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام .شب همه خوش

ای خدا چند ثانیه .فقط چند ثانیه رفتم گوشی موبایل رو که زنگ میخورد ورداشتم . فیبرم تو اسید زیاد موند خراب شد. فردا هم که همه جا تعطیل نمیشه فیبر گیر اورد تو تهران به این بزرگی. دوستان اگه جایی به جز جمهوری فیبر فایبر گلاس هست و فردا بازه یه ادرس یدین ممنون.چون فقط جمعه ها خونه فرصتش رو دارم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 25 دی1393 - 1:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

2840644 نوشته است:
amiri630 نوشته است:
حمید نوشته است:
امیر جان آیسی شما قریب به یقین اصلی هست! :D کلا این حالت خالخالی که روی سطح آیسی دیده میشه در نمونه های تقلبی تا این لحظه دیده نشده! ریز بودن نوشته هاش هم دلیل دیگه ای هست که نشون میده اصلیه. لااقل میشه گفت با نمونه بنده یکسانه.

................................................................
ممنونم مهندس : نظر خودم هم این بود اصلیه چون با مال شما مقایسه کردم دیدم یکیه . کویل ارور فعلا حسابی حال منو گرفته . باطری های 9 ولتی هم که برای تست ازشون استفاده می کردم ولتاژشون اومد زیر 15
با تشکر

دوست من ارور کویل میتونه از مقاومت پایین یا همون اهم پایین لوپ باشه که با سری کردن یک مقاومت 1 اهم مشکل حل میشه تست کنید :YMPEACE:

........................................................
ممنون دوست عزیز : شرمنده نیودم .مقاومت یک اهمی به جای لوپ وصل کنم منظورتون اینه ؟ یا با لوپ یک مقاومت یک اهمی سری کنم ؟ با تشکر

جمعه 25 دی1393 - 1:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نه ابی جان انشاالله فردا يه فيبر جديد ميزنم شايد گره گشا باشه

جمعه 25 دی1393 - 1:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

چرا فیبر اخه اقا ارش یک کم دقت کن تومونتاز همین مدارت درست میشه ما با دوستان واساتید کمکتون میکنیم نگران نباشید
اقا qeuster خیلی ناراحت شدم فیبرتون خراب شد اگه نزدیک شهر شما بودم یک فیبر اضافه داشتم بهتون میدادم تا مشکلتون حل بشه دیگه باید بمونید شنبه

جمعه 25 دی1393 - 2:04am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ebi-gold نوشته است:
چرا فیبر اخه اقا ارش یک کم دقت کن تومونتاز همین مدارت درست میشه ما با دوستان واساتید کمکتون میکنیم نگران نباشید
اقا qeuster خیلی ناراحت شدم فیبرتون خراب شد اگه نزدیک شهر شما بودم یک فیبر اضافه داشتم بهتون میدادم تا مشکلتون حل بشه دیگه باید بمونید شنبه

ممنون دوست عزیز

جمعه 25 دی1393 - 2:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان
من با لوپ 6 دهم اهم 50 سانتی عنکبوتی تست کردم هیچ مشکلی نداشت
فقط دیلی رو 37 میزد (البته تو خونه و با شرایط نا مناسب)
این مدار با تمام لوپها به درستی کار میکنه
با لوپ 3 اهم هم تستش کردم جواب داد

درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم

جمعه 25 دی1393 - 2:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام. مهندس حمید جان. منم تا حدی مدارمو تکمیل کردم انشاالله ببینم میتونم تاشب بدون اشکال استارتش کنم. فقط از بابت اطمینان و عدم برخورد به مشکلات میکرو سؤالات مد نظرمو روی عکس پروگرامر گذاشتم. محبت میفرمایید جوابشونو بدید؟ ممنونم.
پیوست:
ECA Multi AVR.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 26 دی1393 - 10:38am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
حميدجان رو چشام از الان ديگه هيچ مداری نميسازم جدأ ميگم ،،در رابطه با 18پيکو ها با نام 18پيکو گرفتم که روش نوشه 1/8pطرف گفت که بهترين جنس خازن عدسی هست که به شکل مربع هستند ،،حامد جان از پشت فيبر با سيم روکشدار زدم

سلام ببخشید در حضور اساتید بزرگ نظر میدم.بنده زیاد وارد نیستم ولی
فکر کنم همون خازن 1/8p رو به جای 18p گرفتی و جا زدی!!!؟؟
مشکل از این دیگه ...

جمعه 26 دی1393 - 10:45am
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشی محمود عزیز.
بین جامپر ها فقط LS باید برای بار اول پروگرام میکروی خام بسته باشه و در دفعات بعدی میتونین باز بذارینش. اگر هم این کار رو انجام ندین یا پروگرام نمیشه یا زمان پروگرام طولانی میشه! برای میکرو ایرادی بوجود نمیاد. به سایر جامپرها هم لازم نیست دست بزنین.
جای کریستال کنار سوکت زیف رو بهتره یک کریستال بصورت دائمی داخل سوکتش قرار بدین. بنظر من کریستال 16 مناسب هست. ولی برای پروگرام این میکرو بین 8 تا 20 مگاهرتز میتونین بذارین.
محل قرار دادن میکرو رو هم درست مشخص کردین. در واقع پایه 1 میکرو باید در سوراخ چهارم از سمت بالای سوکت قرار بگیره. اگر میکرو درست داخل سوکت قرار بگیره و فیوز بیت هم درست باشه هیچوقت مشکلی پیش نمیاد. بنده میکروی خودم رو با همین پروگرامر و برنامه معرفی شده شاید تا الان 500 بار پروگرام کردم و هنوز هیچ مشکلی پیش نیومده! :x :D

جمعه 26 دی1393 - 10:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس جون از بذل توجهت خیلی ممنونم @};- @};-

جمعه 26 دی1393 - 10:54am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27928 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 147 , 148 , 149 , 150 , 151 , 152 , 153 ... 2793  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Baidu , mamrez72 و 347 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure