نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|

xbehzad نوشته است: shadabad نوشته است: xbehzad نوشته است: سلام مهندس من امروز رفتم 4 تا باتری 2600 میلی امپر 3.6 ولت گرفتم با یه شارژر اتوماتیک که عکساشم گذاشتم با این جریان چند ساعت کار میکنه بنظرتون؟ دوست عزیز داخل فایل راهنما که نوشته ولتاژ مورد نیاز 18 الی 24 ولت هست این 4 تا باطری که دادی سری کردن مجموعش میشه 14.4 ولت و فکر نکنم دستگاهت کار کنه  رگلاتور مدار 12 ولت هست. اگه به دستگاه 13.5 هم بدی کار میکنه بهزاد عزیز اگر عقل بنده به استفاده از یک رگولاتور نمیرسید بنظر شما به چنین طرحی میتونستم دست پیدا کنم؟! عزیز من بنده با این رگولاتور ها 20 سال بیشتره سر و کار دارم! کار به کیفیت متفاوت این شماره ها نداریم. اما اصولا طبق استاندارد برای نوع 7812 بخصوص اگر جریانکشی قابل ملاحظه ای بخواین داشته باشین باید حداقل 14.5 ولت بهش اعمال کنین. با در نظر گرفتن اینکه حدود 0.3 ولت هم بدلیل وجود دیود 5819 در مسیر از ولتاژ ورودی اصلی کاسته میشه ؛ پس حداقل ولتاژ مطمئن باطری برای رگوله بودن خروجی 7812 معادل 14.8 ولت خواهد بود. حالا در خصوص باطریهای لیتیوم ؛ وقتی این باطریها خالی هستن حدود 3.2 ولت ولتاژ دارن. پس اگر شما از 4 سلول استفاده کنین در حالت خالی بودن باطریها ولتاژ مجموع 12.8 ولت خواهد بود که خیلی کمتر از 14.8 هست که مدار نیاز داره. لذا معنیش این میشه که شما نمیتونین از تمام ظرفیت این باطری استفاده کنین و در واقع برای 4 سلول وقتی میزان شارژ به حدود 50 درصد میرسه ولتاژ 14.8 ولت هست و پایین تر از این میزان دیگه مجبور به شارژ کردن باطری هستین. پس هر نوع باطری لیتیومی هم استفاده کنین وقتی 4 سلول باشه فقط 50 درصدش برای شما قابل استفادست! مثلا اگر 2 امپری بذارین مطابق 1 امپر براتون کار میکنه و وقتی به نصف رسید باید دوباره شارژش کنین. تازه اگر هر بار تا صد در صد شارژش کرده باشین و اگر هر 4 تا هم کاملا سالم باشن و کامل شارژ بشن! بنابراین در عمل استفاده از 4 سلول اصلا مناسب نیست. ولی با 5 سلول این مشکلات وجود نداره و از صد در صد شارژ باطری میشه بصورت مفید استفاده کرد.
|
چهارشنبه 26 آبان1394 - 12:46am |
|
 |
mohammad22
کاربر حرفه ای
|
آقا بهزاد تمام حرفای دوستان درسته اگرمقدورت بود یه باطری دیگه تهیه کن(سل) این بندهای خدا خیرتو میخان. یا اینکه منتظر باش تا اقا حمید بیاد پاسخ کاملی رو بده. این باطریها هم در حالت خالی حدودا 12.6 ولت در حالت متوسط 14.4 و فول شارژ 16.5 ولت هستند. فکر کنم . 
|
چهارشنبه 26 آبان1394 - 12:53am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
xbehzad نوشته است: mohammad22 نوشته است: آقا بهزاد فکر کنم در حالت فول شارژ16.5 ولت باشه که حدودا 4 ساعت کار کار میکنه.البته بعدا آقا حمید نظر قطعی رو میدن. راستش اونجا خودش باتری رو زد به یه شارژر مخصوص که مقدار شارژ باتری رو 16.4 نشون داد ولی وقتی اومدم خونه هرچی فکر کردم نفهمیدم قضیه از چه قرار بود هر سلول باطری لیتیوم یون/پلیمر در زمان خالی بودن حدود 3.2 و در زمان شارژ کامل حدود 4.2 ولت ولتاژ داره. پس هر دهم ولت ولتاژ در این نوع باطریها نشانه 10 درصد شارژ هست و رقم اسمی 3.7 یا 3.6 ولتی که روی اونها نوشته میشه صرفا مربوط به حالت شارژ 50 درصد هست. در عین حال تقریبا همه سازندگان به لحاظ دوام باطری در حالت نگهداری ؛ این باطریها رو به میزان 60 الی 80 درصد شارژ میکنن و سپس به فروشگاهها عرضه میکنن. همین چند مساله ساده رو در نظر داشته باشین خیلی از مشکلاتتون با این باطریها حل میشه.
|
چهارشنبه 26 آبان1394 - 12:56am |
|
 |
meisam121
|
سلام خدمت همه بچه های انجمن بخصوص و بخصوص استاد حمید عزیز خودم که با طراحی مدار بسیار دقیق و عالی خودشون ثابت کردن که ایرانی جماعت واقعا میتونه تو هر شرایطی برای هر مشکلی راه حلی پیدا کنه .استاد شما .جماعت ایرانیرو حتی خارج از کشورم سربلند کردیین با این طرح عالیتون واقعا کلمات و زبان نمیتونه این کار بزرگو توصیف کنه انشاالله هرجا هستین سالم و سربلند باشین و اما استاد من یه سوال داشتم تو فیلمی که این دوست خارجیمون گذاشته بود از پایه 7و 10 ال سی دی هم استفاده کرده که من متوجه نشدم چه کاربردی داره ممنون میشم لطف کنینون جواب بدین 
|
چهارشنبه 26 آبان1394 - 1:27am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خیلی ممنون میثم عزیز. لطف دارین. همینطور ممنون از دقت نظر شما! ببینید ما در این مدار مثل بسیاری از مدارات دارای ال سی دی کاراکتری ؛ از مود 4 بیتی برای ارتباط دیتا بین میکرو و ال سی دی استفاده کردیم. لذا 4 پایه 7 الی 10 که مربوط به استفاده در حالت 8 بیتی هست بلا استفاده باقی میمونه. حالا یک راهش این هست که این 4 پایه رو ازاد بذاریم که بنده برای راحتی بیشتر همین کار رو کردم و اشکالی هم نداره و ال سی دی بدرستی کار میکنه. در برخی مدارات هم به همین صورت هست. برخی هم اعتقاد دارن در این حالت بهتره پایه های 7 تا 10 به زمین مدار متصل بشه که قطعا این دوست ما همین کار رو کردن. در هر صورت این مساله ارتباطی به کیفیت کار مدار نداره و بنظر من وقتی ال سی دی درست کار میکنه دلیلی نداره برای اون 4 پایه هم سیمکشی اضافه کنیم و به زمین مدار وصلش کنیم.
|
چهارشنبه 26 آبان1394 - 2:07am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
shadabad نوشته است: میگم گاهی دلسوزی هم بیجاست ها شما با همون 4 سلولی راش بنداز راحت باش چه امضا< خوشگلی گذاشتما...  جناب shadabad محترم انجمن محل کسب علم و دانش بوده ! کلاس درسی هست که همه استفاده میکنن و علم و دانش هر کاربری برای خودش محترم بوده و کاستی های علمی هیچ کاربری به دیگری مربوط نمیشه ! و همانطریکه از ابتدای تأسیس انجمن خیلی از عزیزان به ملت آموزش های فراوان و با ارزش و بی منت دادن ! امثال جنابعالی هم باید یاد بگیرید که به دوستان کم اطلاع آموزش منطقی و صحیح ارائه بفرمائید  این محیط بر پایه دوستی و آموزش بنا شده ، لطفاً حریم رو رعایت بفرمائید 
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 27 آبان1394 - 9:47am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
shadabad نوشته است: آموزش الفبا: باطری: این مدار با ولتاژی بین 15 تا 24 ولت بخوبی کار میکنه. اما اگر ولتاژ کمتراز 15 ولت بشه دیگه عملکرد درستی نخواهد داشت و ولتاژ بالای 24 هم میتونه به آسیب دیدن خازن 24 یا رگولاتور 7812 منجر بشه. *در صورت افت ولتاژ باطری به زیر 14.5 ولت ؛ از آنجا که دیگه مطمئنا مدار عملکرد درستی نخواهد داشت ؛ ضمن نمایش پیغام Low Battery واکنش صوتی فلزیاب برای سنس فلزهم قطع خواهد شد. در این حالت اگر اپراتور مشغول کاوش باشه ؛ دستگاه با بوقهای 3 تایی هر چند ثانیه یک بار به اپراتور هشدار خواهد داد. منبع فایل راهنما موجود در صفحه اول   این روش خیلی بهتر بوده . متشکریم 
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 27 آبان1394 - 9:57am |
|
 |
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1912 محل اقامت: کوردستان
|
حرف شما درسته آقا مهدی  چشم اما لطفا کاربران تازه وارد هم یکم به قدیمیها احترام بزارن . درسته که فضای مجازیه ، هر کی میاد هر چی میگه ، ولی خیلیها فقط در راه خدا دارن آموزش میدن و مزدشون شنیدن حرفای زشته . خدای ناکرده کسی دلخور میشه و به خاطر حرف یه کاربر از آموزش بقیه کاربرا عقب نشینی میکنه . مثلا دارن به بنده میگن : ( نمیدونم تا حالا اسم رگلاتور 12 ولتی رو دیدین ؟ ) و برام لیست قطعات میزاره بنده چرا باید به همچین کاربری آموزش بدم ؟ لطفا رعایت کنید و تا موضوعی روشن نشده به دیگران تمسخر نکنید . 
لا اله الا هو
|
چهارشنبه 27 آبان1394 - 10:20am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|

سنه دژ نوشته است: حرف شما درسته آقا مهدی  چشم اما لطفا کاربران تازه وارد هم یکم به قدیمیها احترام بزارن . درسته که فضای مجازیه ، هر کی میاد هر چی میگه ، ولی خیلیها فقط در راه خدا دارن آموزش میدن و مزدشون شنیدن حرفای زشته . خدای ناکرده کسی دلخور میشه و به خاطر حرف یه کاربر از آموزش بقیه کاربرا عقب نشینی میکنه . مثلا دارن به بنده میگن : ( نمیدونم تا حالا اسم رگلاتور 12 ولتی رو دیدین ؟ ) و برام لیست قطعات میزاره بنده چرا باید به همچین کاربری آموزش بدم ؟ لطفا رعایت کنید و تا موضوعی روشن نشده به دیگران تمسخر نکنید .  سپاس استاد عزیز هدف رعایت اصول و حفظ جوانمردی در بین دوستان بوده ، هیچ شخصی به اندازه استاد گرانقدر و بزرگوار مهندس حمید به گردن همه حق نداره ، پس به احترام بزرگمهری و منش والای مهندس حمید همه باید رعایت این کانون علمی و تحقیقاتی و آموزشی رو بکنن ، همه میدونیم که این عمل مهندس یک جهادی در حق مردم محروم و کارگر ایجاد کرده که خیلی از مردم کارگر تونستن برای خودشون دستگاهی در حد لورنز داشته باشن ! پس عزیزان قدر این مکان رو بدونید و الگوی خوبی از منش و علم و آموزش مهندس حمید برای خودتون داشته باشید تا خدا هم نظری کنه .. یاحق
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 27 آبان1394 - 11:10am |
|
 |
rot
کاربر حرفه ای
|
سلام مهندس حمید عزیز میخوام لوپ تخت یک متری مربع بسازم ، با سیم افشان یک و دو دهم میل ، برا یک اهم تا بیست دور میاد ، غالبش رو هم با پلکسی ساختم ، و لوپ کاملاً قابلیت انعطاف و تا شدن هم داره ، و روش ساخت و عکساش رو هم میزارم ، به نظر شما بهتر نیست تخت باشه لوپ
قسمت !
|
چهارشنبه 27 آبان1394 - 12:07pm |
|
 |
|