نویسنده |
پیغام |
talar
کاربر حرفه ای
|
سلام حمید اقا .اگه ممکنه راجب به سرعت نمونه برداری از موج یه کم توضیح بدین اخه مبدل adc بنا به توصیه شرکت avr حداکثر با سرعت 4 میکرو ثانیه می تونه نمونه برداری کنه .تازه به انداز ه 10 میکرو ثانیه باید تاخیر ایجاد کنیم تا ولتاژ تثبیت شود .شما چه جوری توانستید در زمان مثلا 45 میکرو ثانیه 70 نمونه بگیرید از موج.ایا استفاده از دستورات اسمبلی این را ممکن کرده .یا اینکه سی هم این قدرت را دارد.مرسی
|
دوشنبه 25 آبان1394 - 1:47pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خب این دیگه از رموز و شگردهای کار بنده بوده! این کار رو با تایم بندی دقیق توسط اسمبلی انجام دادم و در سی چنین چیزی ممکن نیست. در ضمن 70 نمونه طی 100 میکرو ثانیه و از مجموع چند پالس تهیه میشه ولی چون تایمینگ شروع نمونه گیری بسیار دقیق هست ؛ در نهایت این 70 نمونه در آرایه ای قرار میگیرن که هر کدوم مقادیرش مربوط به تایم خاصی از موج هست. اون مساله 10 میکرو ثانیه هم که فرمودین یک موضوع آماتوری بیشتر نیست! ما اگر بخوایم به این مسائل موجود در کتاب و دیتاشیت و اگزمپل ها اکتفا کنیم که چیزی بهتر از پروژه دانشجویی در نمیاد! خیر اون 10 میکرو ثانیه هم در صورت بستن درست مدار و همینطور استفاده صحیح از ADC میکرو ضرورتی نداره و تنها زمانی که بلحاظ سخت افزاری واقعا لازم هست معادل 1.5 کلاک ADC میکرو هست تا قسمت سمپل اند هولد بتونه مقدار انالوگ رو برای تبدیل به دیجیتال ذخیره سازی کنه.
|
دوشنبه 25 آبان1394 - 1:59pm |
|
 |
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
سلام به همه استاد حمید خسته نباشید اگر از یک هیت سینگ برای مقاومت های 2 وات استفاده کنم ایجاد نویز می کند؟ آیا امکان دارد که حتی اجازه گرم شدن به مقاومت برای ایجاد ثبات اولیه را هم ندهد؟ استاد برای خازن 2.2 تانتال از نوع SMD سایز بزرگش می خواهم استفاده کنم مستقیم به پشت فیبر وصل کنم یا می توانم با اتصال به دو تا سیم پایه مقاومت روی فیبر پیش بقیه قطعات مونتاژ کنم که قشنگ تر شود. آیا مشکلی ایجاد می کند؟
|
دوشنبه 25 آبان1394 - 2:24pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
بله هیت سینک برای مقاومتهای 2 وات هر چند ثبات حرارتی رو بهتر میکنه ولی کمی نویز پذیری رو بالا میبره. تاثیر هیت سینک نسبی هست و نمیشه گفت کلا مشکل رو حل میکنه چون بهرحال نمیشه جلو گرم شدن مقاومت رو بطور کامل گرفت. راه نهایی استفاده از مقاومت بهتر هست. در مورد خازن 2.2 میکرو هر چه اتصال تمیز تر و بدون سیم کشی اضافی باشه بهتره. توجه کنین اتصالات این خازن نویز پذیر ترین نقاط مدار هست!
|
دوشنبه 25 آبان1394 - 2:53pm |
|
 |
ba.davood
کاربر حرفه ای
|

نقل قول: خیلی ممنون دوست عزیز. به مورد خوب و جالبی اشاره کردین! بله دوست شما درست گفتن. در دفترچه سری GPX هم ذکر شده که حتی دو دستگاه GPX هم میتونن روی هم نویز بیندازن و موجب اختلال در کار هم بشن. درسته اون دستگاه ساخت مینلب هست و تکنولوژی بالایی استفاده میکنه اما اصلا در برابر اثرات شدید نویز و بخصوص پالس مصون نیست. در مجموع پالسی ها به همین صورت هستن و هم نویز پذیری بیشتری دارن و هم تولید نویز زیادی میکنن! سری GPX هم نوعی پالسی ترکیبی هست. اما در خصوص قدرت مدار ما و میزان نویز احتمالیش ؛ طبیعتا بستگی به سایز و مشخصات لوپ شما داشته که خب لوپ 60 میدانش وسیع تر هم هست و همینطور تنظیم فرکانس و پهنای پالس هم در این زمینه موثر هستن. البته در این مورد منظور من میزان نویزی هست که مدار فلزجو میتونه روی مینلب بیندازه! بنابراین همزمانی کار دو دستگاه بستگی به تنظیمات هر دو دستگاه و میزان فاصلشون نسبت به هم داره. حالا نفرمودین مینلب هم باعث اختلال در کار مدار فلزجو میشد یا خیر؟!  ممنون جناب حمید در فاصله دورتر که من یواشکی دستگاه رو روشن کردم و شروع به کاوش کردم از طرف ایشون اعتراضی نشنیدم . در جواب فرمایش شما که رو دستگاه من تاثیر میذاره یا نه دقیق نتونستم تست کنم ولی وقتی که پهنای پالس رو پایین آوردم رو پیش فرض و دیلی اتو رو رو 22 گذاشتم فکر میکنم دستگاه من با ثبات تر شد حالا تاثیر نوع خاک رو حذف کرد یا پارازیت GPX رو دیگه نمیدونم . در این مورد یه جا که یک مکان بسته 30 در 8 متری اتاق خالی باهم روشن کرده بودم ایشون کاوش میکرد و من برای ایتنکه دستگاه به تعادل حرارتی برسه روشن کرده بودم هم دستگاه من و هم دستگاه ایشونه قاطی کرد (البته در این مکان باید هم اینطور باشه طبق فرمایشات شما چون نزدیک هم بودیم )
نمیخام بگم PI از GPX بهتره ولی با توجه به امکاناتی که PI داره از نظر تنظیم فرکانس و پهنا و دیلی توسط اپراتور اگه با دقت و صرف وقت روی تنظیمات PI در نقاط مختلف و نخسه برداری از تجربه هامون میتونم بگم PI یه سر وگردن از GPX بهتر باشه تا نظر اساتید چی باشه . ممنونباز هم طولانی شد 
|
دوشنبه 25 آبان1394 - 3:09pm |
|
 |
xbehzad
کاربر فعال
|
سنه دژ نوشته است: بهزاد جان منظورم این بود که آمپرهای بالا هم وجود داره . حالا تقلبی یا اصلش رو کاری ندارم . بنده چراغ قوه هدی ، مخصوص غارنوردی رو دارم ، خارجیه و از مرز خریدم . یه باتری 6800 میلی آمپر اصل روشه که خیلی قویه . شبیه همون آمپر رو تو بازار برای زاپاس خریدم ، نصف اون کار نمیده . تقلبیه  از این به بعد باید با اهمتر بریم باتری بخریم . ممنون. چطوری میشه با اهممتر تشخیص داد؟
|
دوشنبه 25 آبان1394 - 4:58pm |
|
 |
bina
استاد علوم غریبه
|
kdj نوشته است: بینای عزیز شارژر رو هم خود گیتا باطری بهم داد. روش هم نوشته 21 ولت 1 آمپر.  سلام دوستان ممنون kdj عزیز راستی این شارژر اتوماته ؟ یعنی خودش بعد از شارژ قطع میکنه یا اینکه شما خودت تایم بندی میکنی براش؟ یاحق 
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 25 آبان1394 - 5:09pm |
|
 |
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
|
دوشنبه 25 آبان1394 - 5:12pm |
|
 |
parashm
کاربر فعال
|
سلام اقا حمید . من قبل از رگلاتور 12 ولت یه رگلاتور 18 ولت گذاشتم که ولتاز ورودی ثابت 18 باشه ایا اشکال نداره ؟
|
دوشنبه 25 آبان1394 - 7:08pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
نه اشکال خاصی نداره جز اینکه اگر از بیرون مدار این کار رو کرده باشین دیگه ولتاژ باطری درست نشون داده نمیشه. بهرحال این کار ضرورتی نداره.
|
دوشنبه 25 آبان1394 - 7:13pm |
|
 |
|