ASGHAR DAFINE نوشته است:
سلام خدمت مهندس حمید عزیز و دوستان
بلاخره با کمکاتون تونستم روشنش کنم دستگا درست شد، فقط چندتا سوال داشتم تو قسمت منو گزینه sensitivity وجود نداره که مربوط به حساسیت به فلز هست، بنده با لوپ ۶۰ عنکبوتی که با سیم افشان 1 میل خراسان درست کردم که قطر داخل لوپ به دلیل قطر سیم مجبور شدم ۵۲سانت بگیرم تا جور دربیاد و۲۲ دور پیچوندم و ۱/۴اهم شد، بالوپ ۶۰فلز ۱۰در۱۰رو در۸۰سانت میزنه و برد نهاییش۱/۵متره و تو ۱/۵ متر،فرقی نمیکنه چه فلز ۵۰در۵۰باشه چه ۲۰در۳۰،بازم تو ۱/۵متر میزنه البته ناگفته نمونه سرعت رو۱گذاشتم و چون دستگاه بوق بوق اضافه میزد دیلی رو گذاشتم رو۲۲و گراند هم رو۵ و فرکانس رو ۲۵۰و پالس وایت رو هم۱۷۵زدم،به نظرتون عمق کاوش کم نیست و چرا با بزرگتر بودن فلز تست بردش ثابت هست و اظافه نمیشه؟
ضمنآ intge.wباید رو چه عددی باشه مال من رو44 هست و این تنظیم مربوط به چیه؟
اگه به جای آی سی LF357NازLF157یا LF257استفاده کنم جواب میده به نظرتون؟
این پسوندHبه جایNتو آی سی نشونه چیه؟
خسته نباشین.
در راهنما که مشخصا ذکر شده تنظیم حساسیت داخل منو نیست و در حالت عادی کاوش میتونین با زدن دکمه چپ و راست کم و زیادش کنین.
فلز 10 در 10 با لوپ 60 باید حدود 120 سانت سنس بشه. محدود بودن برد نهایی که برای این لوپ باید به حدود 3 متر برسه میتونه بدلیل نامناسب بودن محیط یا اشکالی در مدار باشه. مقادیر قطعات اطراف ایسی 357 رو چک کنین. توجه کنین لوپ 60 باید حداقل 3 متر از هر طرفش چیزی نباشه تا درست خودشو نشون بده!
سرعت رو وقتی 1 میذارین باید توجه داشته باشین که واکنش فلزیاب دیرتر اتفاق میفته و ممکنه تصور کنین برد کمتر شده! پس همیشه فلز رو از کنار به مقابل لوپ بیارین تا نتیجه تست درست تر باشه.
در مورد بوقهای اضافی هم اگر از نویز باشه باید چند فرکانس مختلف رو تست کنین تا فرکانس مناسبتر رو انتخاب کنین.
بازه انتگرال هم در حالت عادی همون 44 مناسب هست. در خیلی موارد رقمش زیاد تاثیری نداره و در موارد پیچیده ای هم که تاثیر داره نیاز به تست زیادی داره تا بلکه تشخیص بدین چه رقمی بهتر هست. لذا فعلا مقدار پیشفرض رو میتونین برای این تنظیم استفاده کنین.
شماره 157 هم بارها عرض شد که نوع نظامی و بهتر از 357 هست. پسوند H هم برای مدلهای فلزی استفاده میشه.