انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 22 اردیبهشت1404 - 9:13am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1456 , 1457 , 1458 , 1459 , 1460 , 1461 , 1462 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام به مهندس حمید و تشکر و سپاس از زحمات ایشون...

در مورد مقاومتهای 390 اهمی لطفا بفرمایید پایداری حرارتی مناسب برای این مقاومت باید چه اندازه باشه؟

یا بهتره سوالمو این جوری مطرح کنم... که حداکثر تا چه درجه حرارتی باید این مقاومت رو گرم کنیم تا پایداری
اون رو تست کنیم و در این درجه حرارت حداکثر تغییرات اهمی مناسب برای این مقاومت چه میزان باید باشه؟

ممنون @};-

یکشنبه 24 آبان1394 - 10:27pm
مدیر کل
مدیر کل

ASGHAR DAFINE نوشته است:
سلام خدمت مهندس حمید عزیز و دوستان
بلاخره با کمکاتون تونستم روشنش کنم دستگا درست شد، فقط چندتا سوال داشتم تو قسمت منو گزینه sensitivity وجود نداره که مربوط به حساسیت به فلز هست، بنده با لوپ ۶۰ عنکبوتی که با سیم افشان 1 میل خراسان درست کردم که قطر داخل لوپ به دلیل قطر سیم مجبور شدم ۵۲سانت بگیرم تا جور دربیاد و۲۲ دور پیچوندم و ۱/۴اهم شد، بالوپ ۶۰فلز ۱۰در۱۰رو در۸۰سانت میزنه و برد نهاییش۱/۵متره و تو ۱/۵ متر،فرقی نمیکنه چه فلز ۵۰در۵۰باشه چه ۲۰در۳۰،بازم تو ۱/۵متر میزنه البته ناگفته نمونه سرعت رو۱گذاشتم و چون دستگاه بوق بوق اضافه میزد دیلی رو گذاشتم رو۲۲و گراند هم رو۵ و فرکانس رو ۲۵۰و پالس وایت رو هم۱۷۵زدم،به نظرتون عمق کاوش کم نیست و چرا با بزرگتر بودن فلز تست بردش ثابت هست و اظافه نمیشه؟
ضمنآ intge.wباید رو چه عددی باشه مال من رو44 هست و این تنظیم مربوط به چیه؟
اگه به جای آی سی LF357NازLF157یا LF257استفاده کنم جواب میده به نظرتون؟
این پسوندHبه جایNتو آی سی نشونه چیه؟

خسته نباشین.
در راهنما که مشخصا ذکر شده تنظیم حساسیت داخل منو نیست و در حالت عادی کاوش میتونین با زدن دکمه چپ و راست کم و زیادش کنین.
فلز 10 در 10 با لوپ 60 باید حدود 120 سانت سنس بشه. محدود بودن برد نهایی که برای این لوپ باید به حدود 3 متر برسه میتونه بدلیل نامناسب بودن محیط یا اشکالی در مدار باشه. مقادیر قطعات اطراف ایسی 357 رو چک کنین. توجه کنین لوپ 60 باید حداقل 3 متر از هر طرفش چیزی نباشه تا درست خودشو نشون بده!
سرعت رو وقتی 1 میذارین باید توجه داشته باشین که واکنش فلزیاب دیرتر اتفاق میفته و ممکنه تصور کنین برد کمتر شده! پس همیشه فلز رو از کنار به مقابل لوپ بیارین تا نتیجه تست درست تر باشه.
در مورد بوقهای اضافی هم اگر از نویز باشه باید چند فرکانس مختلف رو تست کنین تا فرکانس مناسبتر رو انتخاب کنین.
بازه انتگرال هم در حالت عادی همون 44 مناسب هست. در خیلی موارد رقمش زیاد تاثیری نداره و در موارد پیچیده ای هم که تاثیر داره نیاز به تست زیادی داره تا بلکه تشخیص بدین چه رقمی بهتر هست. لذا فعلا مقدار پیشفرض رو میتونین برای این تنظیم استفاده کنین.
شماره 157 هم بارها عرض شد که نوع نظامی و بهتر از 357 هست. پسوند H هم برای مدلهای فلزی استفاده میشه.

یکشنبه 24 آبان1394 - 11:19pm
مدیر کل
مدیر کل

mohsen90 نوشته است:
سلام
استاد حميد
يه كمكي به من بكنيد من يه ايسي فلزي ويه اي سي سراميكي از چهره گرفتم اي سي فلزي كار مي كنه ولي تفكيك ندارم وعداد سه گانه خيلي پاييني داره ولي وقتي به جاي فلزي سراميكي مي زارم كويل ارور مي ده وبا اي سي 3130 اعداد سه گانه خيلي بالا ي دارم كه عدد اول 500و دوتاي بعدي 800و850 هست وتفكيك درست كار نمي كنه خواهشا كمكم كنيد

خواهش میکنم.
یا ایسی های شما همگی ایراد داره که البته بعیده یا اشکال از لوپ و کابل و کانکتور هست و یا قطعه دیگری در مدار مشکل داره!!! :D در واقع این مساله میتونه از خیلی قسمتهای دستگاه باشه و نمیشه دقیقا گفت کدومش هست. حدس من اینه که حداقل یکی از ایسی های شما اشکالی داره و یک ایراد دیگه هم در مدار دارین.

یکشنبه 24 آبان1394 - 11:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ASGHAR DAFINE نوشته است:
سلام خدمت مهندس حمید عزیز و دوستان
بلاخره با کمکاتون تونستم روشنش کنم دستگا درست شد، فقط چندتا سوال داشتم تو قسمت منو گزینه sensitivity وجود نداره که مربوط به حساسیت به فلز هست، بنده با لوپ ۶۰ عنکبوتی که با سیم افشان 1 میل خراسان درست کردم که قطر داخل لوپ به دلیل قطر سیم مجبور شدم ۵۲سانت بگیرم تا جور دربیاد و۲۲ دور پیچوندم و ۱/۴اهم شد، بالوپ ۶۰فلز ۱۰در۱۰رو در۸۰سانت میزنه و برد نهاییش۱/۵متره و تو ۱/۵ متر،فرقی نمیکنه چه فلز ۵۰در۵۰باشه چه ۲۰در۳۰،بازم تو ۱/۵متر میزنه البته ناگفته نمونه سرعت رو۱گذاشتم و چون دستگاه بوق بوق اضافه میزد دیلی رو گذاشتم رو۲۲و گراند هم رو۵ و فرکانس رو ۲۵۰و پالس وایت رو هم۱۷۵زدم،به نظرتون عمق کاوش کم نیست و چرا با بزرگتر بودن فلز تست بردش ثابت هست و اظافه نمیشه؟
ضمنآ intge.wباید رو چه عددی باشه مال من رو44 هست و این تنظیم مربوط به چیه؟
اگه به جای آی سی LF357NازLF157یا LF257استفاده کنم جواب میده به نظرتون؟
این پسوندHبه جایNتو آی سی نشونه چیه؟

دوست عزیز بابت دستگاه بهتون تبریک میگم
چند نکته هست که به عرضتون میرسونم یکی اینکه توی خونه با اون لوپ نمیشه تست کرد و نتیجه ی قابل قبول گرفت و حتما باید بیرون از خونه و دور از فلزات مزاحم تست کرد2اینکه گزینه ی حساسیت توی منو قابل تنظیم نیست و وقتی به حالت کاوش میرین با زدن کلید چپ و راست کم و زیاد میشه 3بازه ی انتگرال گیر یا همون integ.w همون حدودا باید باشه و 44 تنظیم پیش فرض هست که با توجه به شرایط ساخت دستگاه و محیط قابل تغییر خواهد بودو نکته ی اخر هم اینکه 357تجاری257صنعتی و157 برای مصارف نظامی تولید میشه دیگه خودتون باید متوجه داستان بشین :D

یکشنبه 24 آبان1394 - 11:25pm
مدیر کل
مدیر کل

vistac2000 نوشته است:
با سلام به مهندس حمید و تشکر و سپاس از زحمات ایشون...

در مورد مقاومتهای 390 اهمی لطفا بفرمایید پایداری حرارتی مناسب برای این مقاومت باید چه اندازه باشه؟

یا بهتره سوالمو این جوری مطرح کنم... که حداکثر تا چه درجه حرارتی باید این مقاومت رو گرم کنیم تا پایداری
اون رو تست کنیم و در این درجه حرارت حداکثر تغییرات اهمی مناسب برای این مقاومت چه میزان باید باشه؟

ممنون @};-

خواهش میکنم. ممنون.
اگر دنبال مقاومتی با پایداری حرارتی مناسب باشین باید مدلی گیر بیارین که ضریب خطای حرارتیش کمتر از 50ppm به ازای درجه سانتیگراد باشه. در این صورت به ازای مثلا 50 درجه تغییر حرارت حداکثر 1 اهم مقاومتش تغییر میکنه و این از نظر من مناسب هست.
در تست هم لازم نیست خیلی دقیق عمل کنین. مقاومتی که خوب باشه در ساده ترین تست هم خودشو نشون میده. کافیه چند ثانیه فندک رو با فاصله چند سانتی زیر مقاومت بگیرین تا کاملا گرم بشه. اگر بیشتر از 1 اهم مقدارش تغییر کرد زیاد مناسب نیست و البته اکثر ما هم از چنین مقاومتهایی داریم استفاده میکنیم! نتیجش هم مشخصه و با گرم و سرد شدن این مقاومتها بالانس کمی تغییر میکنه.

یکشنبه 24 آبان1394 - 11:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال

mehrdad23276 نوشته است:
سلام دوستان.قیمت این باطری لیتیومی دونه ای چنده؟ وبرای یه دستگاه هی که 24ولت هست به چند تا از این باطری ها لازمه ممنون

برای این دستگاه بخای درست کنی من لینکش رو چند پست قبل تر گذاشتم. دوستان فرمودن تا 8000 میلی هم هست ولی تو هیچ کجای اینترنت ندیدم بیشتر از 2200 میلی امپر باشه . بین 250 و 300 درمیاد

من به شخصه دوتا باتری اسیدی 12 ولت7.2 امپر میگیرم درسته وزنش زیاد میشه ولی براش یه کیف مانندی میگیرم.

http://eshop.eca.ir/%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7/4301-%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%AE%D8%B4%DA%A9-12-%D9%88%D9%84%D8%AA-72-%D8%A2%D9%85%D9%BE%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA.html

دوشنبه 24 آبان1394 - 12:19am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با سلام خدمت دوستان با لوپ 50با این تنظیمات فرکانس 205پهنای پالس 165دیلی اتو گراند10 اسپید4وحساسیت 20یه سینی استیل 28سانتیمتری رو در هوا 120سانتیمتر میزنه به نظر شما دوستان چطوره ایا امکان داره بیشتر بزنه با تشکر از دوستان محترم

دوشنبه 24 آبان1394 - 12:23am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

mehrdad23276 نوشته است:
سلام دوستان.قیمت این باطری لیتیومی دونه ای چنده؟ وبرای یه دستگاه هی که 24ولت هست به چند تا از این باطری ها لازمه ممنون

سلام دوست عزیز
قیمت هر باطری لیتیوم یون حدود 10 هزار تومنه که در دو نوع 3.6 ولتی و 3.7 ولتی هست که میتونید بدید براتون سری کنن
مثلا برای دستگاه فلزجو 5 تا3.6 ولتیش میشه 18 ولت که قیمتش در حدود 50 هزار تومنه ولی شارژر مخصوص هم میخواد که قطع کن داشته باشه و خدایی نکرده منفجر نشه چون باطری های حساسی هستن @};-

آن‌کس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند

دوشنبه 24 آبان1394 - 12:44am
کاربر فعال
کاربر فعال

لطفا از دوستانی که دارن استفاده میکنن جواب بدن. دارن از چه نوع باتری استفاده میکنن ؟و آمپرش چنده؟ و چقد دوام میاره؟

دوشنبه 24 آبان1394 - 12:51am
مدیر کل
مدیر کل

hamid_54 نوشته است:
با سلام خدمت دوستان با لوپ 50با این تنظیمات فرکانس 205پهنای پالس 165دیلی اتو گراند10 اسپید4وحساسیت 20یه سینی استیل 28سانتیمتری رو در هوا 120سانتیمتر میزنه به نظر شما دوستان چطوره ایا امکان داره بیشتر بزنه با تشکر از دوستان محترم

اگر لوپ شما 50 عنکبوتی باشه اصلا برد خوبی نیست و باید حدود 180 سانت بزنه. البته فراموش نکنین لوپ 50 هم برای تست در محیط بسته داخل منزل خوب جواب نمیده!

دوشنبه 24 آبان1394 - 1:17am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1456 , 1457 , 1458 , 1459 , 1460 , 1461 , 1462 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Mamadpk , vashteh , استر و 186 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure