انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 22 اردیبهشت1404 - 8:52am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1455 , 1456 , 1457 , 1458 , 1459 , 1460 , 1461 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان کسی میدونه لوپ مونو 24 اینچ مینلب ساخت شرکت کماندر رو از کجا میتونم خریداری کنم؟برای نقطه زن فلزجو عالی جواب میده؟

دوستان استفاده از لوپ های شرکت کویل تک رو پیشنهاد میکنند یا لوپ های شرکت کماندر؟ کلا استفاده از چه سایز لوپی رو پیشنهاد میکنید؟

درضمن دوستان کسی لوپ های مینلب رو روی پالسی فلزجو تست کرده؟ اگر کسی استفاده کرده ممنون میشم تجربیات خودتون رو در این زمینه بگید.

اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)

یکشنبه 24 آبان1394 - 5:21pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
xbehzad نوشته است:
سنه دژ نوشته است:
با اجازه مهندس
با این باتریها دوبار منو یاد فروشنده های محترم انداختین :D
باتریهای اسیدی سنگین هستند - آمپرشون کمه و نمیشه یه شب با خیال راحت با دوستان بری بیرون و غذا ته نکشه :)
- اگر آمپر بالا بخری که دیگه خیلی سنگیه و یه نفر کمکخمپاره انداز نیاز دارید :ymparty: تازه آمپر بالاش هم با وجود سنگینی زیاد باز قدرتش به لیتیوم نمیرسه - اگه تاریخشون نگذشته باشه و فروشنده ی محترم خودش روی باتری برچسب جدید نزده باشه ، شاید تا یک سال درست کار کنه ، بعدش باید تعویض کنی .
حیف این مدار کوچک نیست که با این باتریها تغذیه بشه .
اگر توانایی ساختش رو دارید از باتریهای لیتیومی استفاده کنید . سبک هستند و آمپر بالایی دارند
اگر هم از اینا میخوای بگیری بهتره 2 تا 12 رو بگیری که اوایل میشه 24 ولت و باید هیتسینگ مناسب برای رگلاتور بزاری که داغ نشه و بعد از مدتی شارژشون میاد زیر 18 که باید برای رگلاتور بخاری نسب کنید . =))
اون دوتا 6 ولت بدرد نمیخوره چون 2 تاش میشه 12 ولت و 4 تاش هم باز سنگینه .
یه 6 و 12 هم که خیلی سنگین میشه و گرانقیمت
اگر لیتیوم نخریدید 2 تا از همین 12 ولت بگیرید .
موفق باشید @};-

باتری های لیتیومی که ضعیفتر از اسیدی ها هستن. اگه دوتا تا اسیدی 12 بزارم میشه 24 ولت 9 آمپر
ولی لیتیومی ها نهایتا 2 آمپر هستن. حالا اگه بخای با لیتیوم های خوب 24 ولت 9 آمپر بسازی باید نزدیک 300 خرج کنی و وزنش هم زیاد تفاوتی نخواهد کرد

لیتیوم یون:
http://eshop.eca.ir/%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7/2043-%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D9%88%D9%85-%DB%8C%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%B1%D8%BA%D9%88%D8%A8-37v-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B2-18650.html

برادر حداقل آمپر رو میدونم چیه . دو تا 12 ولت 4.5 آمپر بزاری که نمیشه 24 ولت 9 آمپر .
با موازی کردن میشه 12 ولت 9 آمپر . ولی ما 12 ولت نمیخوایم 24 ولت میخوایم که آمپرش جمع نمیشه
باتریهای Li-ion آمپر بالا هم وجود داره 2200 -5200 - 6800 و 8000 هم وجود داره که اسیدی به گرد پاش هم نمیرسه مگر اینکه بخواید باتری تراکتور بزارید . لیتیوم اشتباه شد
از نظر قیمت هم اگر بخرید گرونه باید طوری دیگه تهیه کنید .
هرچی دوست داشتید بخرید @};- .
---------------------------------------------------------------------------------
منظور آقا مهدی از اتمی ، همون باتریهای ایسدی خشکه که باتری سیلد و تو ایران باتری اتمی هم میگن

لا اله الا هو

یکشنبه 24 آبان1394 - 5:29pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سنه دژ نوشته است:
xbehzad نوشته است:
سنه دژ نوشته است:
با اجازه مهندس
با این باتریها دوبار منو یاد فروشنده های محترم انداختین :D
باتریهای اسیدی سنگین هستند - آمپرشون کمه و نمیشه یه شب با خیال راحت با دوستان بری بیرون و غذا ته نکشه :)
- اگر آمپر بالا بخری که دیگه خیلی سنگیه و یه نفر کمکخمپاره انداز نیاز دارید :ymparty: تازه آمپر بالاش هم با وجود سنگینی زیاد باز قدرتش به لیتیوم نمیرسه - اگه تاریخشون نگذشته باشه و فروشنده ی محترم خودش روی باتری برچسب جدید نزده باشه ، شاید تا یک سال درست کار کنه ، بعدش باید تعویض کنی .
حیف این مدار کوچک نیست که با این باتریها تغذیه بشه .
اگر توانایی ساختش رو دارید از باتریهای لیتیومی استفاده کنید . سبک هستند و آمپر بالایی دارند
اگر هم از اینا میخوای بگیری بهتره 2 تا 12 رو بگیری که اوایل میشه 24 ولت و باید هیتسینگ مناسب برای رگلاتور بزاری که داغ نشه و بعد از مدتی شارژشون میاد زیر 18 که باید برای رگلاتور بخاری نسب کنید . =))
اون دوتا 6 ولت بدرد نمیخوره چون 2 تاش میشه 12 ولت و 4 تاش هم باز سنگینه .
یه 6 و 12 هم که خیلی سنگین میشه و گرانقیمت
اگر لیتیوم نخریدید 2 تا از همین 12 ولت بگیرید .
موفق باشید @};-

باتری های لیتیومی که ضعیفتر از اسیدی ها هستن. اگه دوتا تا اسیدی 12 بزارم میشه 24 ولت 9 آمپر
ولی لیتیومی ها نهایتا 2 آمپر هستن. حالا اگه بخای با لیتیوم های خوب 24 ولت 9 آمپر بسازی باید نزدیک 300 خرج کنی و وزنش هم زیاد تفاوتی نخواهد کرد

لیتیوم یون:
http://eshop.eca.ir/%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7/2043-%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D9%88%D9%85-%DB%8C%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%B1%D8%BA%D9%88%D8%A8-37v-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B2-18650.html

برادر حداقل آمپر رو میدونم چیه . دو تا 12 ولت 4.5 آمپر بزاری که نمیشه 24 ولت 9 آمپر .
با موازی کردن میشه 12 ولت 9 آمپر . ولی ما 12 ولت نمیخوایم 24 ولت میخوایم که آمپرش جمع نمیشه
باتریهای Li-ion آمپر بالا هم وجود داره 2200 -5200 - 6800 و 8000 هم وجود داره که اسیدی به گرد پاش هم نمیرسه مگر اینکه بخواید باتری تراکتور بزارید . لیتیوم اشتباه شد
از نظر قیمت هم اگر بخرید گرونه باید طوری دیگه تهیه کنید .
هرچی دوست داشتید بخرید @};- .
---------------------------------------------------------------------------------
منظور آقا مهدی از اتمی ، همون باتریهای ایسدی خشکه که باتری سیلد و تو ایران باتری اتمی هم میگن

بله حرفتون درسته پس بیزحمت بگین این لیتیوم ها بهتنرین نوعش رو کدوم فرشگاه داره که از اونجا بگیریم

یکشنبه 24 آبان1394 - 5:51pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
amir1377 نوشته است:
سلام خدمت دوستان . فردا قراره برم تو یه قبرستان با نقطه زن فلزجو کار کنم . اگر کسی از دوستان تجربه کار در قبرستان رو داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. همینطور اگر تکنیک خاصی برای رد دادن سفال های درون قبر ها وجود داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. با تشکر .

کار سختی در پیش خواهید داشت . اما کار نشد نداره ^:)^

لا اله الا هو

یکشنبه 24 آبان1394 - 5:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
دوستان خواهش عاجزانه ای که ازتون دارم اینه که رو اپراتوری دستگاه بیشتر تمرکزکنید تا کجکاوی روی مدارو بردش. چون بردش واقعا عالیه .زیاد به دستگاه حساسیت نشون ندین.قبلا گفتم باز هم میگم هرچقدر آسونتر با دستگاه برخورد کنید درصد موفقیتتون زیاده.حمید جان ایشون تشریف نیاوردن و درحال کاووش منطقه هستن ولی طی تماس تلفنی فرکانس 200 پهنای پالس 175 دیلی 45 انتگرال 42 حساسیت 16 گرند 5اسپید 3. و اینکه آشنایی چندانی از دستگاه هم ندارن یکم سطح سوادشون پایین بنظر بنده دقت در عملکردشون با توضیحات مختصری که بهشون دادم دلیل موفقیتشون بوده.شمشیر از دل خاک بیرون کشیدن به صورت افقی با زاویه بوده که دور شمشیر یه موادی قیر مانند شبیه چربی بوده فعلا جنسش مشخص نشده تا جایی که میدونم آهنربا بهش نچسبیده از شانسی که دارن احتمالا قیمت خیلی بالایی هم خواهد داشت. فقط یک لایه از چربی رو خراش دادن ببینن چیه. البته اگه تشریف بیارن و دستگاه مارم بدن با این نچسبیدن آهنربای نودیوم یکم کار تاب برداشت.

یکشنبه 24 آبان1394 - 6:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
stkmelodi_20 نوشته است:
سلام
دوستان خواهش عاجزانه ای که ازتون دارم اینه که رو اپراتوری دستگاه بیشتر تمرکزکنید تا کجکاوی روی مدارو بردش. چون بردش واقعا عالیه .زیاد به دستگاه حساسیت نشون ندین.قبلا گفتم باز هم میگم هرچقدر آسونتر با دستگاه برخورد کنید درصد موفقیتتون زیاده.حمید جان ایشون تشریف نیاوردن و درحال کاووش منطقه هستن ولی طی تماس تلفنی فرکانس 200 پهنای پالس 175 دیلی 45 انتگرال 42 حساسیت 16 گرند 5اسپید 3. و اینکه آشنایی چندانی از دستگاه هم ندارن یکم سطح سوادشون پایین بنظر بنده دقت در عملکردشون با توضیحات مختصری که بهشون دادم دلیل موفقیتشون بوده.شمشیر از دل خاک بیرون کشیدن به صورت افقی با زاویه بوده که دور شمشیر یه موادی قیر مانند شبیه چربی بوده فعلا جنسش مشخص نشده تا جایی که میدونم آهنربا بهش نچسبیده از شانسی که دارن احتمالا قیمت خیلی بالایی هم خواهد داشت. فقط یک لایه از چربی رو خراش دادن ببینن چیه. البته اگه تشریف بیارن و دستگاه مارم بدن با این نچسبیدن آهنربای نودیوم یکم کار تاب برداشت.

سلام دوست عزیز اگر قبری در آن نقطه نبوده باشد به احتمال اینکه جهت نوک شمشیر به یک نشانه و یا تلی اشاره داشته باشد هست که باید خیلی دقت کنید تا از دستش ندهید :-BD

یکشنبه 24 آبان1394 - 8:14pm

سلام خدمت مهندس حمید عزیز و دوستان
بلاخره با کمکاتون تونستم روشنش کنم دستگا درست شد، فقط چندتا سوال داشتم تو قسمت منو گزینه sensitivity وجود نداره که مربوط به حساسیت به فلز هست، بنده با لوپ ۶۰ عنکبوتی که با سیم افشان 1 میل خراسان درست کردم که قطر داخل لوپ به دلیل قطر سیم مجبور شدم ۵۲سانت بگیرم تا جور دربیاد و۲۲ دور پیچوندم و ۱/۴اهم شد، بالوپ ۶۰فلز ۱۰در۱۰رو در۸۰سانت میزنه و برد نهاییش۱/۵متره و تو ۱/۵ متر،فرقی نمیکنه چه فلز ۵۰در۵۰باشه چه ۲۰در۳۰،بازم تو ۱/۵متر میزنه البته ناگفته نمونه سرعت رو۱گذاشتم و چون دستگاه بوق بوق اضافه میزد دیلی رو گذاشتم رو۲۲و گراند هم رو۵ و فرکانس رو ۲۵۰و پالس وایت رو هم۱۷۵زدم،به نظرتون عمق کاوش کم نیست و چرا با بزرگتر بودن فلز تست بردش ثابت هست و اظافه نمیشه؟
ضمنآ intge.wباید رو چه عددی باشه مال من رو44 هست و این تنظیم مربوط به چیه؟
اگه به جای آی سی LF357NازLF157یا LF257استفاده کنم جواب میده به نظرتون؟
این پسوندHبه جایNتو آی سی نشونه چیه؟

یکشنبه 24 آبان1394 - 8:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
استاد حميد
يه كمكي به من بكنيد من يه ايسي فلزي ويه اي سي سراميكي از چهره گرفتم اي سي فلزي كار مي كنه ولي تفكيك ندارم وعداد سه گانه خيلي پاييني داره ولي وقتي به جاي فلزي سراميكي مي زارم كويل ارور مي ده وبا اي سي 3130 اعداد سه گانه خيلي بالا ي دارم كه عدد اول 500و دوتاي بعدي 800و850 هست وتفكيك درست كار نمي كنه خواهشا كمكم كنيد

یکشنبه 24 آبان1394 - 9:40pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان.قیمت این باطری لیتیومی دونه ای چنده؟ وبرای یه دستگاه هی که 24ولت هست به چند تا از این باطری ها لازمه ممنون

یکشنبه 24 آبان1394 - 10:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

asgar آقای dafine @};-
این آزمایشاتو تو خونه انجام دادین مثل اینکه.؟

یکشنبه 24 آبان1394 - 10:26pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1455 , 1456 , 1457 , 1458 , 1459 , 1460 , 1461 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Mamadpk , vashteh و 190 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure