انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 25 اردیبهشت1404 - 9:02pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1448 , 1449 , 1450 , 1451 , 1452 , 1453 , 1454 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنون از پاسخ شما دوستان. @};- پس با این اوصاف با این لوپ کسی تست درست حسابی نگرفته! در مورد اعداد 3 گانه فقط عدد اول بالا هست، تقریبا 500 که به خاطر جای نامناسب تست من بوده. ولی این نکته رو عرض کنم که با درجه حساسیت 1 حتی دستگاه تو حیاط ساکت نمیشد!!! @-) :-o :-o

چهارشنبه 20 آبان1394 - 12:45pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
هنگام تست لوپهای 1 متری و 2 متری ، به علت بزرگی لوپ ، ممکن است لوپ را مستقیم روی زمین بزارید و از فاصله دادن غافل بمانید . دلیل ساکت نشدنش یا همین حساسیت به خاک است یا وجود فلز در نزدیکی لوپ وگرنه با حساسیت پائین باید جواب بده .
اگر بتوانید لوپ را بصورت عمود بر زمین قرار دهید و فلزی در جلو یا پشت لوپ نباشه بهتره . اگر میسر نبود ، روی زمینی مطمئن چند تا چوب دو شاخه کار بزارید و لوپ را روی آنها قرار بدید یا با اجسام غیر فلزی ، لوپ بزرگ را تا 40 سانتیمتر از زمین فاصله دهید و بعد تست بگیرید .
ضمنا لوپ بزرگ از بغل هم تا چند متر میتواند سنس داشته باشد ، پس باید از بغل هم دور از فلزات باشد .

لا اله الا هو

چهارشنبه 20 آبان1394 - 1:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ruler نوشته است:
ممنون از پاسخ شما دوستان. @};- پس با این اوصاف با این لوپ کسی تست درست حسابی نگرفته! در مورد اعداد 3 گانه فقط عدد اول بالا هست، تقریبا 500 که به خاطر جای نامناسب تست من بوده. ولی این نکته رو عرض کنم که با درجه حساسیت 1 حتی دستگاه تو حیاط ساکت نمیشد!!! @-) :-o :-o

سلام خداقوت.
بله دوست عزیز,استفاده کردن از فریم های بزرگ باوجود قالبی مستحکم و سبک...,نیازمند اپراتوری خاص خودش هست...و در کل از سطح زمین باید حدودا بیشتر از نیم متر ,بصورت موازی,فاصله رو رعایت کنین...و با حرکتی آرام و یکنواخت,و بدور از فلزات مزاحم و باکس...از میدان فریم...باشد.

و مناسبتره بندهای حمل فریم رو بلند تر در نظر بگیرید...و از تکان خوردن کابل رابط که متقابلا باعث تحریک کانکتور و در دراز مدت, منجر به شل شدن و لقی پین ها خواهد شد...

و از خیس شدن سیم پیچ لوپها بشدت جلوگیری کنید...تا کارکرد سیستم مختل نشود.
و جهت سهولت بالانس و حرکت در جستجو,و کاهش خطا... سعی کنید از حداکثر قدرت سیستم بر روی زمین استفاده نکنید..و تا حدی که ثبات پایداری دارید میتوانید قدرت و حساسیت رو بیشتر قرار بدید...و تنظیمات مناسب رو با شرایط خاک و محل,اعمال کنید.

گویا پست ها نزدیک شده... دوست عزیزم سنه دژ عزیز هم همزمان توضیحات کاملی رو عنوان کردند. با تشکر

چهارشنبه 20 آبان1394 - 1:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ruler نوشته است:

دوست من بیرون هم تست کنید اون عدد پایین نمیاد! [-X اتفاقا اگه این مورد بخاطر تست توی حیاط باشه که فلز به لوپ نزدیک باشه باید عدد اولتون بیاد پایین نه اینکه بره بالا [-X تست هم کردم و دوجا هم رفتم!
من تجربه خودم رو خدمتتون عرض میکنم نه گفته ها و شنیده ها!!!
شما اگه کابل فرمان 8 در 1/5 دسترسی دارید اول فریمتون رو ببندید و روی فریمتون اندازه کابل رو در بیارید و برش بزنید.بعد از یک سه راهی لوله سفید استفاده کنید توشو چسب حرارتی بریزید برای کابل رابط مثل عکس زیر که دیگه نه لقی بده نه اتصالی بکنه.سوکتتون هم اگه چفت دار یا پیچی باشه هیچوقت موردی براش پیش نمیاد.اصلا هم رو تست توی حیاط حساب نکن.
موفق باشید @};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

چهارشنبه 20 آبان1394 - 1:45pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان و اساتید گرامی @};- بسیار بسیار سپاسگزارم از پاسخ های شما.بسیار به من کمک کرد.موفق و پاینده باشید @};- @};- @};-

چهارشنبه 20 آبان1394 - 2:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت دوستان عزیز
منم وسایلهارو خرید کردم از چهره الکترونیک. خوشبختانه همه وسایلهارو داشت و این یکم تعجب برانگیزه

دوستان من این مقاومت هارو از نوع 5 درصد گرفتم بنظرتون مشکلی میتونه ایجاد کنه؟
مقاومت 10 اهم
مقاومت 1.5K کیلواهم
مقاومت 47 اهم
22 کیلو اهم
1 مگا اهم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 20 آبان1394 - 4:31pm
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشی بهزاد عزیز.
برخی مقاومتها دقتشون اهمیتی نداره و برخی هم خیلی اهمیت داره! بهرحال محض احتیاط اگر از مقاومت 5 درصد استفاده کردین با اهم متر چک کنین و از بین چند مقاومت اونی که نزدیک ترین مقدار به رقم اسمی مقاومت رو داره جاگذاری کنین تا خیالتون راحت تر باشه.

چهارشنبه 20 آبان1394 - 4:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام و عرض ادب به اساتید گرامی مخصوصا استاد حمیدبنده مدار اولمو درست کرده بودم که چون فیبر فایبر گلاس نبود امروز یک مدار تازه و با کیفیت مناسب درست کردم
با توجه به این که lf753 قلابی بود سفارش دو عدد آپ آمپ 753 یکی نظامی و یکی هم سرامیکی و یک ac3130 و همچنین 11nk100 هم سفارش دادم و در مدار جدید از 1nk100 استفاده کردم.
سه عدد لوپ 60 و 38 و 135 سانتی درست کردم که امروز توی خونه لوپ 38 سانتی رو امتحان کردم.
ولی نتایجی که گرفتم
lf357 j سرامیکی:
حداکثر برد با حساسیت 18 و پهنای پالس 255 و دیلی دستی 20 و بقیه کارخانه استاد حمید :D ، یک سینی 50 رو تقریبا در 185 سانتی سنس داشتم
عدد تفکیک برای یک فیبر مسی حدود 46 بود
به فلزات کوچکتر خوب واکنش میداد
دیلی لوپ رو 14 شناسایی کرد
تفکیک خوب عمل نمیکرد . یعنی در تفکیک 25 میتونست یک چکش و قابلمه رو جذف کنه ولی فیبر مسی و سینی بزرگ حذف نمیشد
انگشتر طلای کوچک رو همون روی عدد تفکیک 18 حذف میکرد
lf357 نظامی
لوپ رو با دیلی 16 پیدا میکرد
سینی 50 رو در 185 میزد
اعداد تفکیک خوب عمل نمیکرد یعنی بالای 70 بود همیشه. مثلا برای فیبر مسی 72 بود
ثبات بهتری داشت و الکی بوق نمیزد
حساسیت به فلزات کوچکتر کم بود
تفکیکش هم همانند سرامیکی عمل میکرد.
ca3130 ، سینی 50 رو در 170 میزد
دیلی رو 18 پیدا میکرد
ثباتش ما بین آی سی نظامی و سرامیکی بود
اعدا تقکیک رو بسیار کم نشون میداد مثلا برای فیبر مسی 15 میشد(ابعاد 8*12)
حذف آهن از 13 شروع میشد و به خوبی آهن رو حذف میکرد ولی فیبر مسی و سینی رو حذف نمیکرد
انگشتر طلای کوچیک رو هم حذف میکرد.

کلا با حذف آهن به نظر میرسه حساسیت نسبت به فلزات کوچکتر کمتر میشه مثلا حساسیت 15 همه ی آی سی ها فلزات نازک و کوپک زو حذف میکردند.

حالا سوال بنده اینه که کدوم یکی از این آی سی ها رو انتخاب کنم؟

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

آخرین بار توسط Mojtaba195 در پنج شنبه 20 آبان1394 - 12:51am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

پنج شنبه 20 آبان1394 - 12:14am

سلام اقا حمید عزیز با اجازتون مدار FPI رو در سایت thunting قرار دادم تا ابتکار شما جهانی بشه و همه بفهمن که مدار شما تو تمام سایتهای دنیا حرف اول رو میزنه

پنج شنبه 20 آبان1394 - 12:18am
کاربر فعال
کاربر فعال

xbehzad نوشته است:
سلام خدمت دوستان عزیز
منم وسایلهارو خرید کردم از چهره الکترونیک. خوشبختانه همه وسایلهارو داشت و این یکم تعجب برانگیزه

دوستان من این مقاومت هارو از نوع 5 درصد گرفتم بنظرتون مشکلی میتونه ایجاد کنه؟
مقاومت 10 اهم
مقاومت 1.5K کیلواهم
مقاومت 47 اهم
22 کیلو اهم
1 مگا اهم

دوست عزیز بنظر میاد آیسی BS170 اشتباه سفارش دادید

پنج شنبه 20 آبان1394 - 1:08am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1448 , 1449 , 1450 , 1451 , 1452 , 1453 , 1454 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 150 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure