انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 25 اردیبهشت1404 - 9:04pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1447 , 1448 , 1449 , 1450 , 1451 , 1452 , 1453 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

mhak نوشته است:
xbehzad نوشته است:
با سلام خدمت مهندس حمید و سایر دوستان کسانی که میخان این مدار رو بسازن ولی بلد نیستن چطوری مدار چاپی بزنن ویدیو زیر رو نگاه کنن همچنین همه کسانی که میخان بدونن بهترین روش و سریعترین روش درست کردم مدار چاپی چیه. لطفا نگاه کنید.
http://www.aparat.com/v/ZKt1O

دوست عزیز این روش به نظر من توصیه نمیشه دلیلش هم اینه که وقتی کاغذ رو برمیداریم مقداری از رنگ لاینها روی کاغذ میمونه یا به عبارتی روی فیبر کمرنگ میشه و موقع اسیدکاری با نفوذ اسید توی رنگ کیفیت مدارو پایین میاره بنده خودم این مورد رو تست کردم و اصلا توصیه نمیکنم به دوستان مخصوصا برای این مدار که باید دقت زیادی برای زدن فیبرش داشت باتوجه به ارزش بالای اون.این روش مثل این میمونه که با یه اتوی چینی :D حرارت زیادی به کاغذ برای چاپ بدی در صورتی که اگه حرارت کم باشه فیبر بهتر از اب درمیاد

این که مقداری از رنگ روی کاغذ میمونه فکر نمیکنم مشکلی ایجاد کنه چون ترک ها 100 درصد تمیز در میان و حتی یه ذره هم خوردگی یا مشکلی ندارن و فکر میکنم که بهترین روش باشه. خیلی مدار زدم با این روش اگه مایل بودین عکسهاش رو قرار میدم. و البته این فلزیاب رو هم با این روش خواهم ساخت و نتایجش رو خدمتتون اعلام میکنم
من این روش رو تو سایت eca گذاشتم و خیلی ها دارن ازش استفاده میکنن و حتی یک نفر هم مشکلی گزارش نکرده. ;)

چهارشنبه 19 آبان1394 - 2:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

xbehzad نوشته است:
سلام من دو روزه با این سایت اشنا شدم.
از دیروز دارم مطالب مربوط به این فلزیاب رو میخونم و 100 صفحه از تاپیک هارو خوندم و شدیدا متقاعد شدم که این دستگاه رو بسازم. چند تا سوال داشتم از عزیزان

برای بعضی از مقاومتها 1 درصد نداره چهره الکترونیک و فقط 5 درصد داره. این میتونه مشکل ساز باشه تو کار دستگاه؟
در ضمن این اپ امپ lf357 رو زده 17000 تومن چرا اینجوریه؟ تا صفحه 100 تاپیک ندیدم کسی به این قیمت خریده باشه.؟

سلام دوست من @};-
نیاز نیست کل 1450 صفحه رو بخونید!!!همون فایل راهنمایی که حمید خان زحمتش رو کشیدن کفایت میکنه.
مقاومتهای اطراف آپ امپ و ماسفت رو حتما 1% و حتی کمتر بنداز!بنده هم 17000 از چهره خریدم!
متاسفانه فقط این آی سی جواب خوبی داده و دوستان چهره هم که اینجا فعالیت دارن اوضاع رو اینجوری دیدن لطف کردن قیمت رو سه برابر کردن :-Q
موفق باشید @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

چهارشنبه 19 آبان1394 - 3:01am

سلام دوستان گرامی
چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
می خوام لوپ۴۵سانت عنکبوتی بسازم عمق شیارهارو چقد بگیرم؟
و اینکه برای لوپ۱×۱ساده مربع به روش ۲میخ با سیم ۱میل افشان چند دور بپیچم؟

ممنون از پاسخ گویی

چهارشنبه 20 آبان1394 - 8:04am
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس جان یه دونه ای واسه نمونه ای . دستت طلا

چهارشنبه 20 آبان1394 - 9:11am
مدیر سایت
مدیر سایت

ASGHAR DAFINE نوشته است:
سلام دوستان گرامی
چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
می خوام لوپ۴۵سانت عنکبوتی بسازم عمق شیارهارو چقد بگیرم؟
و اینکه برای لوپ۱×۱ساده مربع به روش ۲میخ با سیم ۱میل افشان چند دور بپیچم؟

ممنون از پاسخ گویی

برای ساخت لوپ به این بخش مراجعه بفرمائید .
viewforum.php?f=28

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 20 آبان1394 - 9:35am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت تمامی دوستان @};- @};- @};-
کسی لوپ مربع 2*2 متر ساخته تا حالا؟
بنده با 7 دور سیم 1*1.5 ساختمش ولی اصلا تو حیاط قابل تست نیست.دوستان تجربه ای دارن بیان کنن.میشه ازش استفاده کرد؟ آیا کار من درست بوده؟ اصلا کار کردن با چنین ابعادی مزایا و معایبش چی هست؟ متشکرم :x @};-
در ضمن اهمش شده 0.7 اهم و دیلی رو اتوماتیک 22 شناسایی میکنه دستگاه.

چهارشنبه 20 آبان1394 - 11:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ruler نوشته است:
بنده با 7 دور سیم 1*1.5 ساختمش ولی اصلا تو حیاط قابل تست نیست.دوستان تجربه ای دارن بیان کنن.میشه ازش استفاده کرد؟ آیا کار من درست بوده؟ اصلا کار کردن با چنین ابعادی مزایا و معایبش چی هست؟ متشکرم :x @};-

خوب برادر من لوپ دو متری رو مگه میشه تو حیاط ساکت کرد و باهاش کار کرد

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

چهارشنبه 20 آبان1394 - 11:31am
مدیر سایت
مدیر سایت

ruler نوشته است:

با سلام
مقدار اندازه های لوپ که خوبن ، دیلی هم خوبه ، با لوپ 50 داخل منطقه مسکونی نمیشه خوب تست گرفت چه برسه به 2 متری ! حتما باید در بیابون تست کنید ؛ با لوپ بزرگ 2 در 2 در مناطق جنگلی و پوته ای نمیشه به درستی کار کرد ! بیشتر برای مکانهایی که درخت و سنگ های بزرگ مانع کار نباشه خوب هست ، باید به شرایط محیطی خودتون دقت کنید که برای کار و شرایط منطقه شما میتونه بهتون کمک کنه یا نه ، اگر نه ؛ که خوب یک لوپ 1 متری و یک لوپ 50 یا 60 بیشتر بکار میان

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 20 آبان1394 - 11:32am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
ruler عزیز لوپ 2 متری توی محیطهای شهری واسه تست مشکله.
بهتره برین توی جایی عاری از فلز و فرکانسهای مزاحم تست بگیرین.
ضمنا این نوع لوپ واسه عمقهای بالا و حذف فلزات ریز خوبه اما بهرحال حمل و نقلش و استفاده اش سختتره.
یاحق @};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

چهارشنبه 20 آبان1394 - 11:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ruler نوشته است:

سلام دوست من @};-
من هم با این مشخصات که شما ساختید ساختم اعداد سه گانه درست در نمیاد.ولی توی حیاط اصن روش حساب نکن!من توی یه باغ تست کردم باز هم در و دیوار رو میگرفت :-o فک میکنم اعداد شما هم درست درنیاد چون نظم بین سیمها خیلی مهمه!من الان با یه کابل 5 در 1/5 ساختم ولی باز درست درنیومده چون اندوکتانسش پایینه و فکر میکنم کابل 8 در 1/5 درست دربیاد.
در مورد کاراییش هم خدمتتون بگم که حمل کردنش خیلی هم راحته!بر خلاف دوستان من با لوپ 2 در 2 خیلی موافقم.چون هم لوپ 1 در 1 دارم.هم 80 دارم.هم 40 و هم 2 در 2!جایی رو که با 1 در 1 یک ساعته باید کاوش کنید با 2 در 2 20 دقیقه ای انجام میشه!و ذراتی که 1 در 1 میگیره 2 در 2 بهشون حساس نیست.موقع اپراتوری هم خودم یه سمتشو میگیرم یکی از دوستان هم یه سمت دیگشو زحمت میکشن.البته کابل رابط باید بالای 2 متر باشه.
موفق باشید @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

چهارشنبه 20 آبان1394 - 12:11pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1447 , 1448 , 1449 , 1450 , 1451 , 1452 , 1453 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 151 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure