نویسنده |
پیغام |
asadof
کاربر حرفه ای
|

حمید نوشته است: asadof عزیز تصویری که شما گذاشتین حداقل در خصوص تفکیک آهن و طلا کاملا اشتباهه. این تصاویر و خود همین تصویر رو بنده زیاد در نت دیدم و همشون رو هم مورد تست قرار دادم. خیر قضیه بمراتب پیچیده تر از این حرفاست. به داکیومنت های مینلب که مراجعه کنین بهتر متوجه میشین. در واقع حتی اگر بحث فقط تفکیک آهن از غیر آهن هم باشه و بخوایم طبق این تصویر جلو بریم مثل اینه که از روی عدد تفکیک بخوایم آهن رو تشخیص بدیم که میدونید خطاش بسیار بالاست. برای تشخیص آهن باید حداقل 3 بخش از موج بصورت جدا ارزیابی بشه و تغییراتشون نسبت به هم سنجیده بشه و با در نظر گرفتن یک ترشهولد ناحیه اهن از غیر اهن جدا بشه. این پیشرفته ترین روشی هست که تا بحال در سیستمهای پالسی پیاده شده و لذا تفکیک در مدار ما هم با اکثر دستگاههای معروف شباهت زیادی داره و حتی از برخیهاشون هم بهتر هست. 3 کانال A , B , C که شما برای این طرح میبینید مربوط به همین بخش میشه. چیزی که دقیقا شما اگر دستگاههای سری GPX مینلب رو باز کنید 3 آیسی عین هم براش میبینید و اینجا بنده با روش خودم کلا همه اینها رو به داخل برنامه منتقل کردم! اما اگر منظور شما تاثیر فرکانس روی تفکیک باشه که میتونید ملاحظه کنید تفکیک از فرکانس 35 تا 999 در این مدار تفاوت عملکرد زیادی نداره. پس هر چه که هست در حد نزدیک به مطلوب پیاده شده. لذا برای اپراتور جای نگرانی نیست. باز هم تاکید میکنم در سیستم پالسی تفکیک طلا تا به امروز غیر ممکن بوده. بهترین طلایاب حرفه ای دنیا هم که سری GPX یا GPZ مینلب باشن فقط ادعای سنس قوی برای قطعات ریز طلا رو یدک میکشن و بهیچ وجه حتی با این دستگاهها که بسیار هم پیچیده هستن نمیشه طلا رو از غیر طلا تشخیص داد. در هر فلزیاب پالسی دیگری هم اگر کسی چنین ادعایی بکنه مطمئن باشین در جهت سودجویی هست. تحت شرایط فریبکارانه بنده با همین مدار میتونم در فیلم نشون بدم که طلا تفکیک میشه! اما با یک تست ساده دیگر هم براحتی مشخص میشه که صحت نداره. جایی که علم و فن و تجربه وجود داره جایی برای ادعا نیست. خیلی واضح بگم اگر در این زمینه لااقل تا الان کسی اطلاعاتی بیشتر نسبت به بنده داشت مطمئن باشین مدارات زیادی باید طراحی شده باشه. اما این مدار فعلا تنها مداری هست که وجود داره و سطحش هم بنظر خودم از همه مدارات موجود بالاتر هست. تکنیک پیاده شده در این طرح با توجه به سادگی سخت افزار فراتر از اون چیزی هست که شما بخواین با این نمودارها و یا مدارات انالوگ و حتی دیجیتال دیگه ای که تا به الان بوده مقایسه کنین. برای تشخیص آهن باید حداقل 3 بخش از موج بصورت جدا ارزیابی بشه و تغییراتشون نسبت به هم سنجیده بشه..... در کل سوال من اینه ایا با فرکانس پایین مثلا زیر 100 هرتز پسماند فلز اهن با غیر اهنی که دارای اختلاف بسیار جزیی هست و از نظر منحنی بسیار به هم نزدیک هستند. ایا تو تفکیک دقیق به مشکل بر میخوره؟ بله اون تصاویری که گذاشتم به عنوان مثال بود که دوست بنده اقا محمد توضیح کاملی از نظر علمی دادند. در مورد تصویری که گذاشتم مهندس جان چرا اشتباه هستش.مگه تفکیک فلزیابهای پالسی در کل از این قواعد پیروی نمی کنند. میشه توضیح بفرمایید؟ البته اگه حوصله اش رو نداید بی خیال 
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 18 آبان1394 - 3:03am |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
مهندس جان اگه وقتش رو دارید با شکل موج توضیح بدید مدار شما چطوری تفکیک میکنه که با پایین اوردن فرکانس تاثیری در تفیک نداره!!!ممنون از راهنمایی شما  البته کاری به مینیلب ندارم فقط پالسی رو عرض میکنم اون هم در حد اهنی و غیر اهنی همین.چطور تفیک میکنه که با پایین اوردن فرکانس تاثیری در تفیک نداره البته نه در حد زیاد همراه با عکس شکل موج 
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 18 آبان1394 - 3:18am |
|
 |
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|

حمید نوشته است: asadof عزیز تصویری که شما گذاشتین حداقل در خصوص تفکیک آهن و طلا کاملا اشتباهه. این تصاویر و خود همین تصویر رو بنده زیاد در نت دیدم و همشون رو هم مورد تست قرار دادم. خیر قضیه بمراتب پیچیده تر از این حرفاست. به داکیومنت های مینلب که مراجعه کنین بهتر متوجه میشین. در واقع حتی اگر بحث فقط تفکیک آهن از غیر آهن هم باشه و بخوایم طبق این تصویر جلو بریم مثل اینه که از روی عدد تفکیک بخوایم آهن رو تشخیص بدیم که میدونید خطاش بسیار بالاست. برای تشخیص آهن باید حداقل 3 بخش از موج بصورت جدا ارزیابی بشه و تغییراتشون نسبت به هم سنجیده بشه و با در نظر گرفتن یک ترشهولد ناحیه اهن از غیر اهن جدا بشه. این پیشرفته ترین روشی هست که تا بحال در سیستمهای پالسی پیاده شده و لذا تفکیک در مدار ما هم با اکثر دستگاههای معروف شباهت زیادی داره و حتی از برخیهاشون هم بهتر هست. 3 کانال A , B , C که شما برای این طرح میبینید مربوط به همین بخش میشه. چیزی که دقیقا شما اگر دستگاههای سری GPX مینلب رو باز کنید 3 آیسی عین هم براش میبینید و اینجا بنده با روش خودم کلا همه اینها رو به داخل برنامه منتقل کردم! اما اگر منظور شما تاثیر فرکانس روی تفکیک باشه که میتونید ملاحظه کنید تفکیک از فرکانس 35 تا 999 در این مدار تفاوت عملکرد زیادی نداره. پس هر چه که هست در حد نزدیک به مطلوب پیاده شده. لذا برای اپراتور جای نگرانی نیست. باز هم تاکید میکنم در سیستم پالسی تفکیک طلا تا به امروز غیر ممکن بوده. بهترین طلایاب حرفه ای دنیا هم که سری GPX یا GPZ مینلب باشن فقط ادعای سنس قوی برای قطعات ریز طلا رو یدک میکشن و بهیچ وجه حتی با این دستگاهها که بسیار هم پیچیده هستن نمیشه طلا رو از غیر طلا تشخیص داد. در هر فلزیاب پالسی دیگری هم اگر کسی چنین ادعایی بکنه مطمئن باشین در جهت سودجویی هست. تحت شرایط فریبکارانه بنده با همین مدار میتونم در فیلم نشون بدم که طلا تفکیک میشه! اما با یک تست ساده دیگر هم براحتی مشخص میشه که صحت نداره. جایی که علم و فن و تجربه وجود داره جایی برای ادعا نیست. خیلی واضح بگم اگر در این زمینه لااقل تا الان کسی اطلاعاتی بیشتر نسبت به بنده داشت مطمئن باشین مدارات زیادی باید طراحی شده باشه. اما این مدار فعلا تنها مداری هست که وجود داره و سطحش هم بنظر خودم از همه مدارات موجود بالاتر هست. تکنیک پیاده شده در این طرح با توجه به سادگی سخت افزار فراتر از اون چیزی هست که شما بخواین با این نمودارها و یا مدارات انالوگ و حتی دیجیتال دیگه ای که تا به الان بوده مقایسه کنین. مهندس جان من در حدی نیستم که وارد این بحث ها بشم ولی درباره gpx حق باشما هست من این دستگاه رو خرید کردم توتایپکش هی لاف می زدن صدای طلا فلانه صدای مس فلان ولی آقا هیچ فرقی نداره!!! تازه اگه هوا خوب بشه یه تست حذف آهن بین این دو دستگاه صد در صد انجام میدم البته برای فلز جو یه لوپ 55 شرکتی تهیه کردم
|
سه شنبه 19 آبان1394 - 8:32am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 19 آبان1394 - 8:57am |
|
 |
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان mohammadiraj عزیز ممکنه در مورد لوپ شرکتی 55 کمی توضیح بدی و اینکه مال چه شرکتیه و با چه قیمتی؟ اگه بشه عکس بذارین و مقاومت و ظرفیتش رو بگین. نتیجه تستهاش هم اعلام کنین لطفا. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
سه شنبه 19 آبان1394 - 9:43am |
|
 |
kdj
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان و خسته نباشید کسی از LF 157 استفاده کرده؟این آی سی با چه پسوندی با این مدار همخوانی داره؟متاسفانه پسوندهای زیادی برای این آی سی هست! ممنون 
همه از مرگ میترسند...! من از زندگیه سمج خودم!!!
|
سه شنبه 19 آبان1394 - 11:11am |
|
 |
تهم
کاربر حرفه ای
|
kdj نوشته است: سلام دوستان و خسته نباشید کسی از LF 157 استفاده کرده؟این آی سی با چه پسوندی با این مدار همخوانی داره؟متاسفانه پسوندهای زیادی برای این آی سی هست! ممنون  با سلام اگر از جایی خرید کردید لطفا ادرس بدین پیوست: 20150425_164410(1).jpg
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 19 آبان1394 - 1:02pm |
|
 |
kdj
کاربر حرفه ای
|
تهم نوشته است: kdj نوشته است: سلام دوستان و خسته نباشید کسی از LF 157 استفاده کرده؟این آی سی با چه پسوندی با این مدار همخوانی داره؟متاسفانه پسوندهای زیادی برای این آی سی هست! ممنون  با سلام اگر از جایی خرید کردید لطفا ادرس بدین پیوست: 20150425_164410(1).jpg ممنونم دوست من فقط اینم اصل و بدل داره یا همه اصلین؟
همه از مرگ میترسند...! من از زندگیه سمج خودم!!!
|
سه شنبه 19 آبان1394 - 1:43pm |
|
 |
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
bina نوشته است: سلام دوستان mohammadiraj عزیز ممکنه در مورد لوپ شرکتی 55 کمی توضیح بدی و اینکه مال چه شرکتیه و با چه قیمتی؟ اگه بشه عکس بذارین و مقاومت و ظرفیتش رو بگین. نتیجه تستهاش هم اعلام کنین لطفا. یاحق دوست من قیمت357 دلار البته بدون کرایه اینم عکس درضمن خطا مولتی متر 2 هست
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 19 آبان1394 - 2:46pm |
|
 |
talar
کاربر حرفه ای
|
حمید اقا ممکنه شکل موج های فلزیاب رو در نقاط روی پایه شش اپ امپ و پایه دو و گره مشترک دو مقاومت 395 اهمی رو در لحظه ورود فلز به میدان مغناطیسی سیم پیچ و بدون فلز با اسکوپتون قرار بدید تا یه کم روشن بشیم. مرسی
|
سه شنبه 19 آبان1394 - 2:49pm |
|
 |
|