انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 25 اردیبهشت1404 - 12:24am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1443 , 1444 , 1445 , 1446 , 1447 , 1448 , 1449 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
kdj نوشته است:
ممنونم که وقت میزارید و پاسخ میدید @};-
یعنی وقتی فلزی سنس میشه این عدد تغییر میکنه درسته؟و اگه خاک منطقه هم آلوده باشه باید تغییر کنه ولی نه به اندازه سنس فلز؟به دست آوردن تغییر برای املاح و ذرات رو میشه با تجربه و تست پیدا کرد؟و اینکه کدوم قطعات روی دقت انتگرال تاثیر دارند؟
ممنون @};-

خواهش میکنم.
بله خب سنس کلا بر اساس همین عدد انجام میشه. ولی اگر منظور شما حساسیت به زمین باشه خیلی بهتره از طریق سنس یا عدم سنس روی تنظیمات مختلف بهش پی ببرین. از روی این عدد که حالت داده خام داره نمیشه بخوبی متوجه این مسائل شد و بیشتر میزان نوساناتش نشاندهنده تاثیر نویز هست. طبیعتا هیچ قطعه ای بصورت مستقیم روی ثبات این عدد دخیل نیست مگر هر چیزی که به ورود نویز به مدار ربط داشته باشه که البته بخش اعظم مربوط به خود لوپ هست.

ممنونم حمید خان @};-
ببخشید که زیاد سوال میپرسم ^:)^ بنظر من هرچی از کارکرد این دستگاه بدونی کمه!و همچنین هرچی هم هزینه کنی که بهترین کیفیت رو داشته باشه کمه.
بازم ازتون تشکر میکنم @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

یکشنبه 17 آبان1394 - 10:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahmood51 نوشته است:
kdj نوشته است:
mahmood51 ممنون دوست من از پاسختون @};-
اعداد سه گانه با این لوپی که فرمودین تو چه رنجی هستند؟شیلد رو به مدار وصل کردین؟
چه لوپ هیولایی میشه!!! :-BD
ممنون @};-

خواهش میکنم. بله، شیلد مدار هم استفاده کردم ----> شیلد رابط ----> شیلد کابل.
اعدادش با حد مطلوب مورد انتظار نمیخونه .دوعدد آخر حدودای 800-700 و اولی تو مایه های 600 یا 500 ( دقیقاً یادم نیست) نمیدونم چطوریه که این کابل برای تفکیک رکاب نمیده :D هرطور بستمش گفت تفکیک نمیدم ولی تا بخوای عمق خوب میدم. و از طرفی هم برای بنده تفکیک مهم نیست مخصوصاً وقتی با لوپ بزرگ میگردیم یعنی؛ حذف فلزات مزاحم ریز، ذرات ، سفال و...... ابعاد و رفتار جنس درست و دفینه ای هم راحت خودشو نشون میده و.... لذا اصلاً خودمو برای داشتن تفکیک اذیت نکردم و همواره عمق و ثبات برام در اولویت بوده. ثباتشم معرکست با سنس 20، فرکانس 80، دیلی 60، گراند 3 و البته ورژن قبلی هگز به راحتی 1 ساعت باهاش در بیابون چرخیدم و وقتی رفتم بالاسر پیت 17 کیلویی مدفون در 3 متری زدش. درود بر مهندس حمید، رحمت به امواتش، درد و بلاشم بخوره تو سر هرچی تنگ نظر بخیله.

:)) :)) :))
ممنون از پاسخ شیرینتون @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

یکشنبه 17 آبان1394 - 10:48pm

سلام خسته نباشید.میشه کمک من کنید.که کدوم دستگاه بسازم.که عمق کاوش خوب و طلا رو خوب بزنه.ممنون

یکشنبه 17 آبان1394 - 10:52pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس حمید عزیز جایی رو که سنس داشتیم برا اینکه مطمین شیم وجود فلز مدفون هست یا اثرات زمین چطوری باید تشخیص بدیم. مخصوصا وقتی که سنس ضعیف هست.

دوشنبه 17 آبان1394 - 12:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Citycenter.xpl0d عزیز @};-
همین رو بسازین.
صفحه اوله همین تاپیک چند تا فایل هست اونارو دانلود کن.یکی از فایل ها توضیح کامل در باره ساخت و استفاده از دستگاه داده شده .

دوشنبه 17 آبان1394 - 1:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

میثم نوشته است:
مهندس حمید عزیز جایی رو که سنس داشتیم برا اینکه مطمین شیم وجود فلز مدفون هست یا اثرات زمین چطوری باید تشخیص بدیم. مخصوصا وقتی که سنس ضعیف هست.

سلام,خداقوت.
با اجازه ی استاد حمید عزیز و آرزوی سلامتی برای ایشون... @};-
دوست عزیز؛ در فلز مدفون,بسته به واکنشی که سیستم.. بروز میده مانند میتر و عدد سنس و نمودار و صوت و تفکیک ... در تنظیمات یکسان و فاصله ی موازی لوپ از زمین, حدودا ثابت هستند و نقطه و محل هدف,که در مرکز لوپ هستش...نیز ثابت هست...و مثلا اگر سیستم رو مجددا بالانس کرده و بر روی محل برید ؛نقطه و واکنش سیستم,عینا تکرار میشه,و مانند قبل ثابت و یکسان هست...

و در سنس کاذب و اثرات زمین : که میتونه بدلیل تنظیمات و بالانس نادرست هم باشه...که با شرایط خاک محل,سازگاری نداشته باشه!وو..
که در چنین حالتی,هدف یا نقطه ی سنس متغیره و با واکنش ناپایدار سیستم و بصورت ضعیف و لحظه ی میتونه سنس بشه...

ودر صورت پایداری و سنس ضعیف :
و راه کارهایی مانند, استفاده از لوپ یک در یک,و یا پاکسازیه نقطه ی مشکوک به عمق حدودا چهل سانت...و بالانس مجدد سیستم و جستجوی محل.که اگر لوپ کوچکتر از قطر چاله ی حفاری شده باشد,با بررسی کف با دستگاه و تایید نقطه زنی و قویتر شدن واکنش فلزیاب,نسبت به قبل از حفاری...ودر نظر گرفتن وسعت محل سنس,و واکنش سیستم, میتوان به عمق و حجم حدودی و مهمتر از همه وجود فلزی در عمق,با احتساب آهنی یا غیر آهنی بودنش... پی برد.

دوشنبه 17 آبان1394 - 2:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود

دوستان ایا امکانش هست که باطری گوشی رو سری کرد و تو این مدار ازش استفاده کرد ؟

دوشنبه 18 آبان1394 - 4:21pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

badboy نوشته است:
درود

سلام دوستان
badboy عزیز شما از هر نوع باطری میتونین با ولتاژ 18 تا 24 و آمپر بالا واسه این مدار استفاده کنین.
مزیت باطریهای لیتیومی آیون و پلیمر سبک و کم حجم بودنشون هست که شامل باطری موبایل هم میشه.
یاحق @};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 18 آبان1394 - 5:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
badboy نوشته است:
درود

دوست من این کار را با باطری های ایون انجام دادم و از شارژر imax6که بالانسر نیز دارد استفاده می کنم

دوشنبه 18 آبان1394 - 8:18pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
(390 %5)
مقاومت 11 و 12 1%نتونستم پیدا کنم ولی حمید آقا مقاومت %5 381 اهم نشون میده که زیرش 15 ثانیه فندک گرفتم اهمش شد 377 اهم .
دلیل اینکه نمیشه از مقاومت آجری استفاده کرد چیه؟ زیر آجری فندک گرفتم جالب اینجاست که از 380 شروع کرد به بالا رفتن تا 400 اهم. :D
دو نوع 390 گرفتم هر دو گفتن 2 واته %5. یکیش 13mmطول داره و دیگری 16mm.هردو با قطر 5mm. چجوری میشه وات رو اندازه گرفت؟
مرسی @};-

دوشنبه 18 آبان1394 - 9:10pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1443 , 1444 , 1445 , 1446 , 1447 , 1448 , 1449 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 135 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure