انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 25 اردیبهشت1404 - 3:11am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1441 , 1442 , 1443 , 1444 , 1445 , 1446 , 1447 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

سلام جناب مهندس حمید عزیز خسته نباشید امیدوارم که هر آرزوی دارید بر آوده بشه من چند سالی هست که میخوام یکدستگاه فلزیاب خوب بسازم وموفق نشدم دوستان میگفتند این فلز یاب عملی هست تصمیم گرفتم بسازم مهندس حمید عزیز خدا عزتت بده
نمیدونم اشکال کار کجاست نمیتونم دانلودکنم نمیدونم چرا میشه راهنمایی کنید ممنونم

شنبه 16 آبان1394 - 6:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز شما اگه از دانلود منیجر استفاده میکنین واسه دانلود اشتباه هست باید از دانلود خود مرورگر استفاده کنین چون حجم فایلها کم هستن هیچ مشکلی پیدا نمیکنین حتی با گوشی هم میتونین وارد سیستم بشین ودانلود کنین

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

شنبه 16 آبان1394 - 12:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان
آیا برای 11nk100 هم نیازه هیت سینک بذاریم؟
علت کم بودن صدای خروجی به چه دلیل است؟

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

شنبه 16 آبان1394 - 3:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Mojtaba195 نوشته است:
سلام دوستان
آیا برای 11nk100 هم نیازه هیت سینک بذاریم؟
علت کم بودن صدای خروجی به چه دلیل است؟

سلام جناب mojtaba195
1:من بدون گرماگیر استفاده میکنم و مشکلی باهاش نداشتم و فکر نمیکنم نیازی هم داشته باشه
2:اگه از بلندگویی که استفاده میکنید مطمئن هستید ترانزیستور 337 و قطعات متصل بهش رو با دقت چک کنین هم از نظر اتصالی هم از نظر سلامت و هم درست بودن مقدارشون

شنبه 16 آبان1394 - 4:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سپاس دوست عزیز
کلا علت پایین بودن دیلی واسه یک لوپ چی هست؟
بالا بودن دیلی چی هست؟
دیلی 16 یا 14 خوبه یا بد؟

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

شنبه 16 آبان1394 - 7:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kdj نوشته است:
mahmood51 نوشته است:
kdj نوشته است:
سلام حمید خان و خسته نباشید @};-
امروز فریم 2 در 2 که با کابل 5 در 1/5 ساخته بودم رو واسه تست بردم.
دیلی رو 16 شناسایی کرد!تنظیمات رو هم تغییر دادم دیلی تغییری نکرد!اعدادم 265 685 790 بود.
سینی 50 سانتی همراهم بود ولی به دلیل نداشتن وسیله ای که ارتفاع داشته باشه نتونستیم نهایت سنس رو اندازه بگیریم!ولی تا 2/5 متر که دست دوستم میرسید (البته حدودا 2/5 چون دستاش رو بالا گرفته بود)با میتر بالا سنس شد.
ولی یه بیل رو(تقریبا 23 در 29 که یه لایه زرد رنگ روش بود) بین 180 تا 2 متر میزنه.
حذف آهن روی 17 و 18 عمل میکنه ولی اعداد تفکیک درست نیست!عدد تفکیک بین 80 تا 99 بود ولی FE درست عمل میکرد.
لطفا نظرتون رو بگید.
ممنون @};-

لوپ 2 متری بنده یه بیلو از 3 متری میزنه. هر وقت هم برای تست در راستای ارتفاع مشکل داشتید کاری نداره لوپو 90 درجه برگردونید(عمود به زمین) بالانس کنید و از روبرو تستتون رو انجام بدید. با همین حالت لوپ 2 متری یه ماشینو از حدود 8 متری میزنه.

ممنون دوست من @};-
در مورد عمودی گرفتن لوپ هم عرض کردم توی باغ تست میکنم و متاسفانه نمیشه لوپ رو عمود گرفت چون فضا به اندازه کافی نیست و اطرافمون از یه فاصله ای فلز هست.
مشخصات لوپتون رو میگید؟چون من با 7 دور سیم 1/5 ساختم اعدادم خیلی بالا درومد!این کابل فرمان 5 در 1/5 رو هم تازه جمع کردم که تستش اینجوری شد.
ممنون @};-

خواهش میکنم. بنده این لوپو با کابل آمادۀ موجود در بازار درست کردم. یه کابل قطور دارای 8 مغزی افشان + شیلد و فویلداره. هر مغزی 1.8 میله . روش هم نوشته: 8x1.8
مشخصاتش دقیق یادم نیست ولی مقاومتش با کابل رابط (استریوی دومغزی + شیلد و بدون فویل) حدود 1/2 اهم و اندوکتانسش حدود 420 میکرو هانری.
در مجموع برای حمل ونقل نمیتونم کابلو کوچکتر از35 سانت جمع وجور و مدوّر کنم. ظاهر تابلو و خطرناکی داره وجاسازشم مشکله :D ، ولی کارش خوب و راضی کنندست.

شنبه 16 آبان1394 - 9:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Mojtaba195 نوشته است:
با سپاس دوست عزیز
کلا علت پایین بودن دیلی واسه یک لوپ چی هست؟
بالا بودن دیلی چی هست؟
دیلی 16 یا 14 خوبه یا بد؟

به نظر من دیلی حدود 18تا24 میتونه مناسب باشه دیلی پایین باعث افزایش حساسیت به املاح میشه و دلیلش هم میتونه از کم بودن ظرفیت لوپ و یا نوع سیم استفاده شده باشه

شنبه 16 آبان1394 - 10:20pm

استاد حمید عزیز خسته نباشی امید وارم زندگی وقف مراد شما باشه

استاد استفاده از هیت سینگ برای مقاومت های 390 میتونه تو خنک نگه داشتن و ثبات بیشتر کمک کنه یا تاثیر چندانی نداره .

شنبه 16 آبان1394 - 10:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

meisam121 نوشته است:
استاد حمید عزیز خسته نباشی امید وارم زندگی وقف مراد شما باشه

استاد استفاده از هیت سینگ برای مقاومت های 390 میتونه تو خنک نگه داشتن و ثبات بیشتر کمک کنه یا تاثیر چندانی نداره .

دوست عزیز چه کاریه که از هیت سینک استفاده کنین میتونین از مقاومت هایی با وات بالاتر استفاده کنین.در نظر داشته باشین فقط یکی دو دقیقه نهایتا زمان میبره که مقاومتها به پایداری حرارتی برسن و بعد از اون بی ثباتی مدار نمیتونه از مقاومتها باشه

شنبه 16 آبان1394 - 11:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
سلام
مهندس جان ایا تو این فلزیاب با پایین اوردن فرکانس مثلا روی 100 هرتز تو تفکیک مشکل پیش نمیاد؟ خودتون میدونید که تو فرکانس بالا راحتر میشه نوع فلز رو مشخص کرد. چون هرچه فرکانس بالاتر بره نوع واکنش پسماند مغناطیسی هر فلز با فلز دیگه فرق می کنه و اختلاف این پسماند ها بیشتر هستش در نتیجه تو تفکیک خوب عمل میکنه ولی در فرکانس پایین مثلا 80 هرتز پسماند فلز اهن با طلا دارای اختلاف بسیار جزیی هست و از نظر منحنی بسیار به هم نزدیک هستند. و تو تفکیک دقیق به مشکل بر میخوره! ایا تو تفکیک از این روش پیروی میکنه؟ ممنون از پاسخ شما @};-

:-B

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 16 آبان1394 - 1:10am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1441 , 1442 , 1443 , 1444 , 1445 , 1446 , 1447 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 242 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure