حمید نوشته است:
خواهش میکنم. ممنون از شما.
پایین بودن اعداد میتونه بدلیل تقلبی بودن ایسی 357 یا نامناسب بودن کانکتور و کابل ارتباطی لوپ و کیفیت پایین خود لوپ و حتی خطای قطعات اطراف ایسی 357 باشه. بخصوص که هر 3 عدد شما پایین هست و این منجر به افت برد قابل ملاحظه ای میشه. لذا اون سینی که باید تا حد 3 متر قابل سنس باشه در 230 سانت سنس شده. البته افت برد در خاک تا این اندازه نیست چون در این شرایط بطور خودکار حساسیت به زمین کمتر شده و در عوض میتونین با درجه حساسیت بالاتری کاوش کنین. اما برای زمین هایی که شرایط مطلوبی دارن قطعا افت برد قابل ملاحظه خواهد بود. در خصوص درجه حذف آهن هم توجه کنین اولا وقتی مثلا روی درجه 10 عمل حذف شروع میشه دیگه نباید زیاد این درجه رو افزایش بدین وگرنه سایر فلزات هم حذف میشن. در ثانی این درجه هیچ ارتباطی به برد فلزیاب یا حتی برد تفکیک نداره. پس سعی کنین حداکثر 1-2 درجه بیشتر از حداقل درجه ای که حذف شروع میشه قرار بدین. پایین بودن اعداد 3 گانه همونطور که به افت برد منجر میشه به افزایش ثبات هم منجر میشه! پس در این مورد مشکلی نیست.
با سپاس از پاسخ سریع و مفید و کامل شما
استاد مثلا وقتی حذف آهن روی 10 می باشد باید فلز به لوپ بیشتر نزدیک باشد تا بوق قطع بشه ولی وقتی مثلا روی 20 می باشد از فاصله بیشتری بوق قطع میشه
بنده الان میخوام یک کویل 1.35*1.35 درست کنم
بدنه رو درست کردم و سیم 1*1 افشان دارم
بنظر شما 9 دور کافی است؟
میخوام امتحان کنم که با این کویل اگر بازم اعداد سه گانه پایین بود 357 بخرم که اورجینالش رو 17 هزار میدن.
بنظر شما 17 هزار تومن بدم 357 بخرم یا 3 هزار تومن بدم 3130 خریداری بکنم؟
357 سه مدل معمولی اورجینال و یک مدا سرامیکی و یک مدل نظامی هست و 3130 هم یک مدل بیشتر نداره.
با سپاس