انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 25 اردیبهشت1404 - 3:10am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1440 , 1441 , 1442 , 1443 , 1444 , 1445 , 1446 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

yahooo نوشته است:
با سلام : مجددا با نسخه جدید بیرون از منزل و عملا تست های زیادی گرفتم، حتی دیشب هم بیرون بودم و نخوابیدم و کلی هم توی این سرما اذیت شدیم. واقعا این میتر منفی و در نتیجه کاهش برد معضل و مصیبتی حل نشدنیه !!!!! در نسخه جدید هم متاسفانه بهتر نشده. یک ساله داریم میگوییم با این وضعیت میتر منفی نمیشه واقعا بیرون کار کرد ولی متاسفانه کسی گوش نمیده،دوستان با تجربه دیگری نیز در صفحات قبلی هم به این موضوع اعتراف کرده اند. اگر برای تست در منزله! بله این میتر منفی خوب و راضی کننده است . لوپ را توی دست یک رباط هم بگذاریم ، سر زمین با توجه به پستی و بلندی ها نمیتونه فاصله را با زمین با دقت میلی متری رعایت کنه، دیگه وای به خطای دست انسان و کار درشب و تاریکی و ..... .با تشکر

علتش اینه که نوع خاک اونجا با هم فرق داره طبق تجربه بنده مثلا شما یه جایی میرید برای کاوش وقتی لوپ رو تو فاصله مثلا 10 سانتی بالانس کردید. اگه همون موقع لوپ رو به زمین نزدیکتر کردید دستگاه زمین رو سنس کرد. مشخص میشه خاک اونجا سفت هستش البته اگه خیلی سری سنس کرد معلوم میشه ذرات هم داره ولی نه اگه برعکش شد :-o مگه میشه!!! بله مثلا اگه لوپ رو تو 10 سانتی بالانس کردید وقتی به زمین نزدیک کردید دستگاه به جای سنس زمین میتر منفی بندازه :-o میشه فهمید خاک اونجا خیلی شل هستش ویا کلا خاکستر هستش. شما تست کنید بعد حفاری کنید اگه اینطور نبود بیا اینجا هر چی دلت خواست بهم بگو ;) دوست عزیز اوپراتوری دستگاه حرف اول رو میزنه شما اگه بهترین دستگاه دنیا رو داشته باشید .ولی اوپراتوری خوب نباشه جواب نمیده. بعضی از دوستان هم فکر میکنند دیگه اخر اپراتوری هستند ولی اشتباه میکنند. X_X البته به همه جسارت نکردم. @};-

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 15 آبان1394 - 4:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون حمیدخان @};-
مطلب قبلی رو اصلاح کردم ولی گویا دیر شد!ببخشید ^:)^
اندازه بیل رو الان گرفتم 23 در 29 هستش.جایی هم که تست میگیریم باغ هستش و مطمئنا آلودگیهایی داره شاید به این دلیل تفکیک اینجوری بود.حالا جای بکر تست میکنم عرض میکنم خدمتتون.
بازم ممنون @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

جمعه 15 آبان1394 - 4:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kdj نوشته است:
ممنون دوست من @};-
عرض کردم نهایت دستمون که میرسید اینقدر بود وگرنه تو همون 2/5 من 200 تا میتر داشتم

پس تست سینی منتفی میشه. من با لوپ 1 متری تا 3.5 زدم و 2 متری رو تست نکردم و فکر هم نمی کنم برم سراغ 2 متری مگه اینکه یه جا شک کنم یه بار به اندازه پیکان وانت وجود داره شاید لوپ 2 متری هم بسازم .درسته که لوپ 2 متری عمق بیشتری رو میزنه و دیگه رو فلز 10 تا 15 سانتی قبرها زیاد تاثیری نداره

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 15 آبان1394 - 4:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kdj نوشته است:
سلام حمید خان و خسته نباشید @};-
امروز فریم 2 در 2 که با کابل 5 در 1/5 ساخته بودم رو واسه تست بردم.
دیلی رو 16 شناسایی کرد!تنظیمات رو هم تغییر دادم دیلی تغییری نکرد!اعدادم 265 685 790 بود.
سینی 50 سانتی همراهم بود ولی به دلیل نداشتن وسیله ای که ارتفاع داشته باشه نتونستیم نهایت سنس رو اندازه بگیریم!ولی تا 2/5 متر که دست دوستم میرسید (البته حدودا 2/5 چون دستاش رو بالا گرفته بود)با میتر بالا سنس شد.
ولی یه بیل رو(تقریبا 23 در 29 که یه لایه زرد رنگ روش بود) بین 180 تا 2 متر میزنه.
حذف آهن روی 17 و 18 عمل میکنه ولی اعداد تفکیک درست نیست!عدد تفکیک بین 80 تا 99 بود ولی FE درست عمل میکرد.
لطفا نظرتون رو بگید.
ممنون @};-

لوپ 2 متری بنده یه بیلو از 3 متری میزنه. هر وقت هم برای تست در راستای ارتفاع مشکل داشتید کاری نداره لوپو 90 درجه برگردونید(عمود به زمین) بالانس کنید و از روبرو تستتون رو انجام بدید. با همین حالت لوپ 2 متری یه ماشینو از حدود 8 متری میزنه.

جمعه 15 آبان1394 - 5:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
kdj نوشته است:
ممنون دوست من @};-
عرض کردم نهایت دستمون که میرسید اینقدر بود وگرنه تو همون 2/5 من 200 تا میتر داشتم

پس تست سینی منتفی میشه. من با لوپ 1 متری تا 3.5 زدم و 2 متری رو تست نکردم و فکر هم نمی کنم برم سراغ 2 متری مگه اینکه یه جا شک کنم یه بار به اندازه پیکان وانت وجود داره شاید لوپ 2 متری هم بسازم .درسته که لوپ 2 متری عمق بیشتری رو میزنه و دیگه رو فلز 10 تا 15 سانتی قبرها زیاد تاثیری نداره

ممنون از توجهت دوست من @};-
لوپ 2 متری رو واسه عمقش نساختم!اول واسه زمینهای آلوده دوم سرعت کاوش.اون فلزهای 10 تا 15 سانتی رو هم میگیره مخصوصا که زیرخاکی باشه.
موفق باشی @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

جمعه 15 آبان1394 - 5:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خواهش میکنم. ممنون از شما.
پایین بودن اعداد میتونه بدلیل تقلبی بودن ایسی 357 یا نامناسب بودن کانکتور و کابل ارتباطی لوپ و کیفیت پایین خود لوپ و حتی خطای قطعات اطراف ایسی 357 باشه. بخصوص که هر 3 عدد شما پایین هست و این منجر به افت برد قابل ملاحظه ای میشه. لذا اون سینی که باید تا حد 3 متر قابل سنس باشه در 230 سانت سنس شده. البته افت برد در خاک تا این اندازه نیست چون در این شرایط بطور خودکار حساسیت به زمین کمتر شده و در عوض میتونین با درجه حساسیت بالاتری کاوش کنین. اما برای زمین هایی که شرایط مطلوبی دارن قطعا افت برد قابل ملاحظه خواهد بود. در خصوص درجه حذف آهن هم توجه کنین اولا وقتی مثلا روی درجه 10 عمل حذف شروع میشه دیگه نباید زیاد این درجه رو افزایش بدین وگرنه سایر فلزات هم حذف میشن. در ثانی این درجه هیچ ارتباطی به برد فلزیاب یا حتی برد تفکیک نداره. پس سعی کنین حداکثر 1-2 درجه بیشتر از حداقل درجه ای که حذف شروع میشه قرار بدین. پایین بودن اعداد 3 گانه همونطور که به افت برد منجر میشه به افزایش ثبات هم منجر میشه! پس در این مورد مشکلی نیست.

با سپاس از پاسخ سریع و مفید و کامل شما @};-
استاد مثلا وقتی حذف آهن روی 10 می باشد باید فلز به لوپ بیشتر نزدیک باشد تا بوق قطع بشه ولی وقتی مثلا روی 20 می باشد از فاصله بیشتری بوق قطع میشه
بنده الان میخوام یک کویل 1.35*1.35 درست کنم
بدنه رو درست کردم و سیم 1*1 افشان دارم
بنظر شما 9 دور کافی است؟
میخوام امتحان کنم که با این کویل اگر بازم اعداد سه گانه پایین بود 357 بخرم که اورجینالش رو 17 هزار میدن.
بنظر شما 17 هزار تومن بدم 357 بخرم یا 3 هزار تومن بدم 3130 خریداری بکنم؟
357 سه مدل معمولی اورجینال و یک مدا سرامیکی و یک مدل نظامی هست و 3130 هم یک مدل بیشتر نداره.
با سپاس @};-

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

آخرین بار توسط Mojtaba195 در جمعه 15 آبان1394 - 5:22pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 15 آبان1394 - 5:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mahmood51 نوشته است:
kdj نوشته است:
سلام حمید خان و خسته نباشید @};-
امروز فریم 2 در 2 که با کابل 5 در 1/5 ساخته بودم رو واسه تست بردم.
دیلی رو 16 شناسایی کرد!تنظیمات رو هم تغییر دادم دیلی تغییری نکرد!اعدادم 265 685 790 بود.
سینی 50 سانتی همراهم بود ولی به دلیل نداشتن وسیله ای که ارتفاع داشته باشه نتونستیم نهایت سنس رو اندازه بگیریم!ولی تا 2/5 متر که دست دوستم میرسید (البته حدودا 2/5 چون دستاش رو بالا گرفته بود)با میتر بالا سنس شد.
ولی یه بیل رو(تقریبا 23 در 29 که یه لایه زرد رنگ روش بود) بین 180 تا 2 متر میزنه.
حذف آهن روی 17 و 18 عمل میکنه ولی اعداد تفکیک درست نیست!عدد تفکیک بین 80 تا 99 بود ولی FE درست عمل میکرد.
لطفا نظرتون رو بگید.
ممنون @};-

لوپ 2 متری بنده یه بیلو از 3 متری میزنه. هر وقت هم برای تست در راستای ارتفاع مشکل داشتید کاری نداره لوپو 90 درجه برگردونید(عمود به زمین) بالانس کنید و از روبرو تستتون رو انجام بدید. با همین حالت لوپ 2 متری یه ماشینو از حدود 8 متری میزنه.

ممنون دوست من @};-
در مورد عمودی گرفتن لوپ هم عرض کردم توی باغ تست میکنم و متاسفانه نمیشه لوپ رو عمود گرفت چون فضا به اندازه کافی نیست و اطرافمون از یه فاصله ای فلز هست.
مشخصات لوپتون رو میگید؟چون من با 7 دور سیم 1/5 ساختم اعدادم خیلی بالا درومد!این کابل فرمان 5 در 1/5 رو هم تازه جمع کردم که تستش اینجوری شد.
ممنون @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

جمعه 15 آبان1394 - 5:10pm
مدیر کل
مدیر کل

Mojtaba195 نوشته است:
با سپاس از پاسخ سریع و مفید و کامل شما @};-
استاد مثلا وقتی حذف آهن روی 10 می باشد باید فلز به لوپ بیشتر نزدیک باشد تا بوق قطع بشه ولی وقتی مثلا روی 20 می باشد از فاصله بیشتری بوق قطع میشه
بنده الان میخوام یک کویل 1.35*1.35 درست کنم
بدنه رو درست کردم و سیم 1*1 افشان دارم
بنظر شما 9 دور کافی است؟
میخوام امتحان کنم که با این کویل اگر بازم اعداد سه گانه پایین بود 357 بخرم که اورجینالش رو 17 هزار میدن.
بنظر شما 17 هزار تومن بدم 357 بخرم یا 3 هزار تومن بدم 3130 خریداری بکنم؟
357 سه مدل معمولی اورجینال و یک مدا سرامیکی و یک مدل نظامی هست و 3130 هم یک مدل بیشتر نداره.
با سپاس @};-

خواهش میکنم.
بله وقتی درجه حذف آهن کمی بیشتر باشه عمل حذف ممکنه سریع تر اتفاق بیفته ولی این کار ریسکی هست چون ممکنه برای سایر فلزات غیر آهنی هم چنین اتفاقی بیفته. درجه حذف رو اگر درست بذارین و لوپ رو چند ثانیه جلو فلز نگه دارین کفایت میکنه. ما در این فلزیاب بنا رو بر حذف سریع نذاشتیم چون اولویت رو به سنس آل متال دادیم. لذا وقتی هدفی رو سنس کردین برای قسمت تفکیک باید روی مرکز هدف کمی مکث کنین تا اطلاعات تفکیک بیشتر قابل اعتماد باشه.
برای کویل 1.35 بنظر من هم 9 دور مناسب هست. البته شاید اگر سیمش کمی از 1 میل ضخیم تر باشه بهتر جواب بده.
پایین بودن اندک اعداد 3 گانه برای لوپ بزرگ اشکالی نداره و اتفاقا ممکنه بهتر هم جواب بده. در همین حد که حذف آهن کار کنه و برد مناسب داشته باشین کفایت میکنه.
ایسی 357 به قیمتش نیست! نمونه های اصلی بسیار ارزان تر هم در بازار وجود داره. در واقع بیشتر به فروشنده و شانس شما بستگی داره! شماره 3130 هم اگر تهیه و تست کنین ضرری نداره. این شماره اگر اصلی باشه حداقل مزیتش اینه که توی سرما به مشکل نمیخوره!

جمعه 15 آبان1394 - 9:14pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان جاداره اول از حمید تشکر کنم بابت این دستگاه خدایش مرد ندیدم که مفت مجانی دستگاه با این قدرت و امکانات با هزار سختی و زحمت درست کنه و عمومیش کنه که همه بسازن ممنون حمید جان
دستگاه من هم راه افتاد تمامی قطعات رو نظامی استفاده کردم از مقاومت های نظامی صنایع هوایی صفر درصد خطا و خازن های نظامی برد عمقی من عالیه
تو خونه با لوپ 30 سانتی معمولی جنس سیم نقره 78 درصد یه سکه 500 تومانی رو در 43 سانتی میزنه و سینی استیل 30 سانتی رو 160 سانت میزنه
یه مشگلی دارم تو خونه تست کردم هنوز بیرون نبردم ببینم فرق میکنه یا نه مشگلم اینه که دستم رو تکون میدم صداش در میاد چرا این طوری میشه ولی ثابت نگه میدارم این طور نیست از نظر ثبات وقتی سیم رو دیوار با چسب شیشه ای چسبونده بودم عالیه به هدی که 20 دقیقه از زمان روشن بودن دستگاه گدشت جیکش در نیومد ولی وقتی تو دستم میگیرم یه کم تکون میدم صداش در میاد مشگل از کجاست دوستان دیلی اتومات من 20 اعداد سه گانه 301 697 801

شنبه 15 آبان1394 - 1:50am
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون محمد عزیز. لطف دارین. خسته نباشین.
اعداد 3 گانه و همینطور دیلی لوپ شما در رنج کاملا درستی قرار داره. لذا فکر میکنم مدارتون هیچ اشکالی نداره. برد شما هم با این لوپ کاملا خوب و مناسب هست.
اما در خصوص تکان دادن و واکنش دستگاه این مساله رایج و تا حدی عادیه! دلیلش هم دور و نزدیک شدن به فلزات مزاحم اطراف هست که روی بالانس لوپ اثر میذارن. اما اگر سیم رو حرکت میدین این حالت پیش میاد اشکال از کیفیت کابل رابط لوپ و کانکتور لوپ و حتی محکم نبودن اتصالات سیمهای لوپ هست. روی این نکات کار کنین مشکل برطرف میشه.

شنبه 15 آبان1394 - 2:10am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1440 , 1441 , 1442 , 1443 , 1444 , 1445 , 1446 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 236 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure