انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 26 اردیبهشت1404 - 1:16am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1426 , 1427 , 1428 , 1429 , 1430 , 1431 , 1432 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

ASGHAR DAFINE نوشته است:
سلام

من بعد از پروگرام کردن میکرو میکرو تو مدار قرار دادم و روشن کردم ولی فقط یه بوق میخوره و چند تا مربع خاموش روشن میشه فقط
مشکل از کجاس دوستان؟

اینم عکس:

پیوست:
20151023_204539.jpg

با سلام
جناب اصغر گرامی
اول اینکه ال سی دی رو برعکس روی جعبه گذاشتید ، دوم اینه خازن 12 روی مدارتون معلوم نیست ( تانتالیوم باید باشه ) ببینید گذاشتید یا نه ؟ سوم اینکه دقت کنید ردیف سیمهای ال سی دی رو چک کنید ردیفی که یک سیم قرمز داره درسته ردیف دیگه رو بنده دید ندارم خودتون چک کنید . درضمن اتصال کلید ها هم مشکوک میزنه دید کافی نداریم . یک پایه gnd در همه مشترک باید باشه

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 6 آبان1394 - 8:46am

سلام استاد وحید یه سوال دارم من دستگاه وروشن میکنم ارور کویل میده دیشب درست بود امروز صبح که روشن کردم اینجوری شده سیمهای لوپم چک کردم درسته

چهارشنبه 6 آبان1394 - 12:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
دوستان اکثر مشکلات مربوط به کیفیت پایین قطعات می باشد سعی کنید تک تک خازنه ومقاومت ها رو با یک مولتی متر عالی چک کنید وبعد جاگذاری کنید

چهارشنبه 6 آبان1394 - 1:05pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

haamed نوشته است:
mhak نوشته است:
haamed نوشته است:
بنده هم تقريبا مشكل جناب اصغر را دارم و بعد از روشن كردن دستگاه يك صداي جيك مانند ميايد ولي هيچ چيز منجمله دكمه ها كار نميكنند،مشكل را با جناب حميد در ميان گذاشتم گفتند با توجه به صداي اوليه احتمالا پروگرم درست انجام شده و مشكل از اتصالات و ال سي دي مي باشد.
همه اتصالات و سيم ها را به همراه ولتاژها چك كردم ظاهرا همه چيز درست است!
عكسي از دستگاهم ميگذارم تا بهتر متوجه بشويد.
http://8pic.ir/images/2laqevslesfbeta7t4ya.jpg

دوست عزیز عکس باکیفیت از پشت و رو و اتصالات ال سی دی مدارتون بذارین تابشه بهتر راهنمایی کرد

بابت توجه تان متشكرم.
با عرض پوزش فعلا همين عكس ها را توانستم تهيه كنم اميد كه به درد بخورد.

http://8pic.ir/viewer.php?file=wmlj7qfdok7pyvlk0bo5.jpg

http://8pic.ir/images/gs271kii3xbi5kkluboy.jpg

دوست عزیز متاسفانه عکسهاتون کیفیت مطلوبی ندارن و نمیشه روشون نظر خاصی داد شما اتصالات ال سی دی تا میکرو رو کامل چک کنید به نظرم بیشترین ایراد از این قسمت کارتون هست و در شرایط خاصی هم ممکنه مشکل از تنظیم نادرست فیوزبیتای میکرو باشه

چهارشنبه 6 آبان1394 - 1:36pm

استاد وحید من مدارو دادم کسی برام ساخت چون با گوشی وارد انجمن میش فایل مربوط به راهنمایی و نمیتونم باز کنم اگه ميشه فایل برا گوشی هم بزارین یه دنیا ممنونتون میشم و بخاطر کمکی که به کاربرا میکنید از خدا میخوام که خدا همیشه تو زندگی پشت و پناه خودتون و خانوادتون باشه.

چهارشنبه 6 آبان1394 - 2:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
خسته نباشین @};-
وقتی فایل مدار رو روی کاغذ چاپ میکنم 7.2*7.8 در میاد از هر طرف 1 mm کمه.چه جوری 1میلی متر بزگ کنم.چند با هر بارم از یه جایی پرینت گرفتم؟
اگر برای جا گذاری و محکم کردن فیبر مدار درون جعبه پلاستیکی از پیچ کوچک آهنی استفاده کنم باید روی خطوط زمین مدار سوراخ کاری و بعد این کار انجام بشه که به زمین اتصالی داشته باشه؟
مرسی

چهارشنبه 6 آبان1394 - 7:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
mohammad22 نوشته است:
سلام
خسته نباشین @};-
وقتی فایل مدار رو روی کاغذ چاپ میکنم 7.2*7.8 در میاد از هر طرف 1 mm کمه.چه جوری 1میلی متر بزگ کنم.چند با هر بارم از یه جایی پرینت گرفتم؟
اگر برای جا گذاری و محکم کردن فیبر مدار درون جعبه پلاستیکی از پیچ کوچک آهنی استفاده کنم باید روی خطوط زمین مدار سوراخ کاری و بعد این کار انجام بشه که به زمین اتصالی داشته باشه؟
مرسی

سلام دوست گرامی شما در موقع پرینت روی actual size بگذارید و بعد پرینت بگیرید :-BD

چهارشنبه 6 آبان1394 - 9:26pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام . دوستان کسی تاحالا در چهارمحال و بختیاری با دستگاه کار کرده میشه راهنمای کنید چه تنظیماتی بهتره جواب میده . با لوپ 60 - 30 - 1*1

چهارشنبه 6 آبان1394 - 9:48pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ببخشید جای سوالم اینجا نیست ولی یرای برداشتن چسپ حرارتی روی مدار چگونه باید عمل کرد؟

چهارشنبه 6 آبان1394 - 10:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hitman-666 نوشته است:
ببخشید جای سوالم اینجا نیست ولی یرای برداشتن چسپ حرارتی روی مدار چگونه باید عمل کرد؟

دوست عزیز درسته اینجا جاش نیست :D اما اگه یه خورده اسپری چرب و یا تینر و یا اسپری چسب 123 بهش بزنید راحت کنده میشه

چهارشنبه 6 آبان1394 - 11:32pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1426 , 1427 , 1428 , 1429 , 1430 , 1431 , 1432 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 228 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure