نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
ASGHAR DAFINE نوشته است: سلام من بعد از پروگرام کردن میکرو میکرو تو مدار قرار دادم و روشن کردم ولی فقط یه بوق میخوره و چند تا مربع خاموش روشن میشه فقط مشکل از کجاس دوستان؟ اینم عکس: پیوست: 20151023_204539.jpg با سلام جناب اصغر گرامی اول اینکه ال سی دی رو برعکس روی جعبه گذاشتید ، دوم اینه خازن 12 روی مدارتون معلوم نیست ( تانتالیوم باید باشه ) ببینید گذاشتید یا نه ؟ سوم اینکه دقت کنید ردیف سیمهای ال سی دی رو چک کنید ردیفی که یک سیم قرمز داره درسته ردیف دیگه رو بنده دید ندارم خودتون چک کنید . درضمن اتصال کلید ها هم مشکوک میزنه دید کافی نداریم . یک پایه gnd در همه مشترک باید باشه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 6 آبان1394 - 8:46am |
|
 |
ahmad. 67
|
سلام استاد وحید یه سوال دارم من دستگاه وروشن میکنم ارور کویل میده دیشب درست بود امروز صبح که روشن کردم اینجوری شده سیمهای لوپم چک کردم درسته
|
چهارشنبه 6 آبان1394 - 12:27pm |
|
 |
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
دوستان اکثر مشکلات مربوط به کیفیت پایین قطعات می باشد سعی کنید تک تک خازنه ومقاومت ها رو با یک مولتی متر عالی چک کنید وبعد جاگذاری کنید
|
چهارشنبه 6 آبان1394 - 1:05pm |
|
 |
mhak
کاربر حرفه ای
|
haamed نوشته است: mhak نوشته است: haamed نوشته است: بنده هم تقريبا مشكل جناب اصغر را دارم و بعد از روشن كردن دستگاه يك صداي جيك مانند ميايد ولي هيچ چيز منجمله دكمه ها كار نميكنند،مشكل را با جناب حميد در ميان گذاشتم گفتند با توجه به صداي اوليه احتمالا پروگرم درست انجام شده و مشكل از اتصالات و ال سي دي مي باشد. همه اتصالات و سيم ها را به همراه ولتاژها چك كردم ظاهرا همه چيز درست است! عكسي از دستگاهم ميگذارم تا بهتر متوجه بشويد. http://8pic.ir/images/2laqevslesfbeta7t4ya.jpgدوست عزیز عکس باکیفیت از پشت و رو و اتصالات ال سی دی مدارتون بذارین تابشه بهتر راهنمایی کرد بابت توجه تان متشكرم. با عرض پوزش فعلا همين عكس ها را توانستم تهيه كنم اميد كه به درد بخورد. http://8pic.ir/viewer.php?file=wmlj7qfdok7pyvlk0bo5.jpghttp://8pic.ir/images/gs271kii3xbi5kkluboy.jpgدوست عزیز متاسفانه عکسهاتون کیفیت مطلوبی ندارن و نمیشه روشون نظر خاصی داد شما اتصالات ال سی دی تا میکرو رو کامل چک کنید به نظرم بیشترین ایراد از این قسمت کارتون هست و در شرایط خاصی هم ممکنه مشکل از تنظیم نادرست فیوزبیتای میکرو باشه
|
چهارشنبه 6 آبان1394 - 1:36pm |
|
 |
ahmad. 67
|
استاد وحید من مدارو دادم کسی برام ساخت چون با گوشی وارد انجمن میش فایل مربوط به راهنمایی و نمیتونم باز کنم اگه ميشه فایل برا گوشی هم بزارین یه دنیا ممنونتون میشم و بخاطر کمکی که به کاربرا میکنید از خدا میخوام که خدا همیشه تو زندگی پشت و پناه خودتون و خانوادتون باشه.
|
چهارشنبه 6 آبان1394 - 2:46pm |
|
 |
mohammad22
کاربر حرفه ای
|
سلام خسته نباشین وقتی فایل مدار رو روی کاغذ چاپ میکنم 7.2*7.8 در میاد از هر طرف 1 mm کمه.چه جوری 1میلی متر بزگ کنم.چند با هر بارم از یه جایی پرینت گرفتم؟ اگر برای جا گذاری و محکم کردن فیبر مدار درون جعبه پلاستیکی از پیچ کوچک آهنی استفاده کنم باید روی خطوط زمین مدار سوراخ کاری و بعد این کار انجام بشه که به زمین اتصالی داشته باشه؟ مرسی
|
چهارشنبه 6 آبان1394 - 7:35pm |
|
 |
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
mohammad22 نوشته است: سلام خسته نباشین وقتی فایل مدار رو روی کاغذ چاپ میکنم 7.2*7.8 در میاد از هر طرف 1 mm کمه.چه جوری 1میلی متر بزگ کنم.چند با هر بارم از یه جایی پرینت گرفتم؟ اگر برای جا گذاری و محکم کردن فیبر مدار درون جعبه پلاستیکی از پیچ کوچک آهنی استفاده کنم باید روی خطوط زمین مدار سوراخ کاری و بعد این کار انجام بشه که به زمین اتصالی داشته باشه؟ مرسی سلام دوست گرامی شما در موقع پرینت روی actual size بگذارید و بعد پرینت بگیرید 
|
چهارشنبه 6 آبان1394 - 9:26pm |
|
 |
parashm
کاربر فعال
|
سلام . دوستان کسی تاحالا در چهارمحال و بختیاری با دستگاه کار کرده میشه راهنمای کنید چه تنظیماتی بهتره جواب میده . با لوپ 60 - 30 - 1*1
|
چهارشنبه 6 آبان1394 - 9:48pm |
|
 |
hitman-666
کاربر فعال
|
ببخشید جای سوالم اینجا نیست ولی یرای برداشتن چسپ حرارتی روی مدار چگونه باید عمل کرد؟
|
چهارشنبه 6 آبان1394 - 10:24pm |
|
 |
mhak
کاربر حرفه ای
|
hitman-666 نوشته است: ببخشید جای سوالم اینجا نیست ولی یرای برداشتن چسپ حرارتی روی مدار چگونه باید عمل کرد؟ دوست عزیز درسته اینجا جاش نیست  اما اگه یه خورده اسپری چرب و یا تینر و یا اسپری چسب 123 بهش بزنید راحت کنده میشه
|
چهارشنبه 6 آبان1394 - 11:32pm |
|
 |
|