انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 15 اردیبهشت1404 - 9:52pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 138 , 139 , 140 , 141 , 142 , 143 , 144 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
حمید نوشته است:
دوستان عزیز نسخه 1.42 آماده شد و در پست اول تاپیک قرار گرفت! تغییرات این نسخه به شرح زیر هست:

* تغییر مقیاس درجه حساسیت.
* اصلاحات جزئی متعدد.

در توضیح تغییر درجات حساسیت باید عرض کنم این اصلاح بصورتی انجام شده که هم درجه 20 تا حدودی ممکنه قابل استفاده باشه و هم در درجات حساسیت بالا یک مقدار فاصله ها از نظر برد به هم نزدیک تر شده تا بشه بسته به شرایط کاوش درجه حساسیت دقیق تری رو تنظیم و استفاده کرد. لذا بنظر میرسه تحت شرایط یکسان با گذشته ؛ دوستان بتونن به حدود 5 درصد برد بیشتر دست پیدا کنن! در عین حال برعکس برای درجات حساسیت خیلی کم فاصله ها کمی بیشتر شده تا در صورت نیاز بشه برد رو خیلی کمتر کرد. بعنوان مثال درجه حساسیت 1 در نسخه های قبلی تقریبا دو سوم برد نهایی رو در بر داشت ولی در این نسخه مقدار 1 معادل تقریبا نصف برد نهایی فلزیاب هست. یکی از مزیتهای درجات حساسیت کم میتونه در نقطه زنی دقیق تر اهداف بزرگ و قوی که به لوپ نزدیک تر هستن باشه و حتی کناره هاشون رو میشه از روی واکنش صوتی بهتر تشخیص داد. هرچند که نقش اصلی در این مورد به عهده عدد قدرت سنس هست که کنار نمودار سنس نمایش داده میشه. لازمه عرض کنم این تغییر مقیاس حساسیت که انجام شده کاملا بر اساس تست واقعی و اندازه گیری برد روی درجات مختلف صورت گرفته و بر خلاف مقیاس بندی قبلی و همینطور روش درجه بندی در سایر طرحهایی که بنده میشناسم ؛ بر اساس یک فرمول خطی و ساده ریاضی نیست و کاملا طبق واقعیت فلزیابی هست! این مساله کمک میکنه که نتایج بهتری حین کاوش بدست بیاد.

مهندس کارت درسته :x

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

چهارشنبه 24 دی1393 - 8:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

واقعا ممنون مهندس .

چهارشنبه 24 دی1393 - 8:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خسته نباشید مهندس جان
منم ده روز میشه سفارش دادم از ایران میکرو متاسفانه هنوز سفارشم در حال اماده شدنه.
فکر کنم خودشون تولیدش می کنن اونم با دست.

چهارشنبه 24 دی1393 - 8:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنونم مهندس خیلی لطف کردی @};- @};- :ymapplause: :ymapplause:

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

چهارشنبه 24 دی1393 - 8:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس حمید عزیز خسته نباشید .انشالله که بتونیم جبران کنیم @};-

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 24 دی1393 - 8:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
kavoshgar نوشته است:
ممنونم مهندس خیلی لطف کردی @};- @};- :ymapplause: :ymapplause:

دوست من عجب امضایی داری داداش دوست داریم

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

چهارشنبه 24 دی1393 - 8:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دستت درد نکنه مهندس حمید
اینقد زود زود آپدیت میشه که آدم نمیدونه چی بگه

درسته ما فقریرا پول نداریم ولی دل داریم

چهارشنبه 24 دی1393 - 9:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت دوستان عزیزم در انجمن وزین فلزجو. ممنونم از ابراز لطف و محبت همه دوستان گل بابت پیام های محبت آمیزتون و عذر خواهی میکنم بابت اینکه دیر پاسختون رو دادم و نمی تونم تک تک ازتون تشکر کنم. امیدوارم همتون موفق باشین
طبق قولی که دیروز دادم میخوام درباره جزییات کاوشی که انجام شد براتون توضیح بدم. یکی از دوستام دیروز باهام تماس گرفت و گفت که یه قبرستان گبری میشناسه و منم با وجودی که برای رفتن سر تست آماده میشدم ، قبول کردم و ترجیح دادم که دستگاه رو با شرایط واقعی مواجه کنم. مکان در بلندی یک کوه و در دامنه رو به مشرق بود. کاوش رو با لوپ 1.15 در 1.15 شروع کردم. اعتراف میکنم که ابتدای کار از دستگاه نا امید شدم. چون به هیچ عنوان صداش قطع نمی شد. کمی با تنظیمات بازی کردم و تغییراتی اعمال کردم تا دستگاه از سر و صدا افتاد. ابتدای کار دستگاه رو حساسیت 19 بود که البته وقتی لوپ از زمین دور بود کاملا بی صدا عمل می کرد. اما وقتی به زمین نزدیک میکردم، کنترلش خیلی سخت بود. تا اینکه متوجه شدم اگر حساسیت رو روی 10 تا 12 بیارم، سیستم خیلی عالی کار خواهد کرد. طبق معمول فیبر مسی 15در15 رو با خودم برده بودم که وقتی به تنظیم مناسب خاک رسیدم ، عمق زنی سیستم رو چک کنم که البته با تنظیمات اعمال شده و حساسیت 10، کاهش برد بسیار نا محسوس بود و این خودش یعنی یک شاهکار تا به اینجا.
در مرحله بعد که شروع به کاوش با همین لوپ کردم ، متوجه شدم که برای بالانس صحیح باید دستگاه در فاصله ای که قصد کاوش داریم قرار بگیره و دکمه پایین یا همون بالانس رو فشار بدیم. این در حالتی هست که ground روی off باشه. در حالت های گراند 1 تا 5 ، باید در نقطه ای که عاری از فلز باشه ، لوپ رو در فاصله مورد نظر گرفت و با کمی حرکت دادن لوپ به سمت بالا و پایین و چپ و راست ، سیستم خیلی زود خودش رو بالانس کرده و در آستانه قرار میده . توجه داشته باشین که این سیستم مانند هر پالسی دیگه به کم و زیاد شدن فاصله لوپ از زمین حساسه و پس از بالانس شدن در صورتی که لوپ به زمین نزدیک بشه صداش در میاد و در صورتی که از زمین فاصله بگیره ، علامت _ به علامت ! تبدیل میشه و در صورت ادامه این وضعیت سه بوق هشدار به نشانه خارج شدن از بالانس به سمت کاهش عمق زنی ، به صدا در میاد. این قابلیت منو بسیار کمک میکرد. یکی دو بار که حواسم به صفحه نمایش نبود، بهم هشدار میداد.
با وجودی که تنظیمات مناسب رو برای این لوپ و خاک بدست آوردم ، اما بازم بوق های زیادی تو زمین داشتم. اولش فکر کردم به علت نویز پذیری سیستمه. اما بعدا متوجه شدم که سیستم به خوبی داره کار میکنه و هیچکدوم از اون بوق ها بی دلیل نبوده. در ادامه لوپ مسطح 55 سانتی رو به دستگاه وصل کردم. با فرکانس 201 و عرض پالس 170 و دیلی اتوماتیک 21 و گراند 4 و انتگرال 26 ( تو این بازه انتگرال دستگاه خیلی ساکت و آروم کار میکرد ) ، تمام نقاطی که لوپ بزرگ گرفته بود ، تایید شد. با اطمینان پیدا کردن از نقطه اول ، کار حفاری شروع شد و در عمق حدود 65 سانتی خاک ، اولین قطعه که یک دستبند مفرغی بود ، نمایان شد. با ادامه کار و با کمک گرفتن از سیستم ، قطعات ریز و درشت دیگه هم در اومدن و جالب اینجا بود که دستگاه این قبر رو با قدرت تمام و با 90 درصد پر شدگی خونه های میتر دیجیتال سنس کرد. موقعی که هنوز قبر باز نشده بود ، این لوپ تقریبا یک محوطه 1 در 2 رو سنس میکرد که با توجه به آرایش قرار گیری اشیا فلزی در قبر ، میشد حتی جهت قرار گیری جنازه رو هم تشخیص داد. بعد از اینکه اشیا رو بیرون آوردیم ، دستبند مفرغی رو یک گوشه دیگه گذاشتم و لوپ رو از بالا بهش نزدیک کردم و تونست در عمق تقریبی 75 سانت اونو سنس کنه که البته این تست خیلی دقیق نیست و ممکنه بیشتر هم بزنه.
در مرحله بعد که کار قبر اول تموم شد ، رفتیم سراغ قبر بعدی که در دو متری اولی بود و بازم توش کوزه سفالی و ظروف مفرغی پیدا شد. یه جا میتر سیستم تا آخر رفت و عدد فکر کنم 170 رو نشون داد که این بوق منجر به کشف 2 حلقه پا بند مفرغی در عمق حدودا 60 سانت شد.
با وجودی که عمق کار بالا نبود ، اما نکته قابل توجه شدت سیگنال دریافتی بود که براحتی خبر از توان دستگاه برای کشف همین اشیاء در اعماق بالاتر میداد. نمیشه اسمش رو ایراد گذاشت چون ما بهش عادت نداریم ؛ اما تشخیص یک سیگنال 40 درصدی از یک سیگنال 100 درصدی بدون نگاه کردن به صفحه نمایش و فقط با استفاده از بوق دستگاه ممکن نیست. چون صدای دستگاه با افزایش سیگنال در ابتدای افزایش (شاید تا حدود 30 درصد اول) با افزایش ولوم ، خبر از افزایش سیگنال میده که بعد از اون دیگه صدا افزوده نمیشه و تغییری در فرکانس صدا مثل پالسی های متداول داده نمیشه. البته چرخوندن چشمها اونم یک لحظه به سمت صفحه نمایش، این مساله رو حل میکنه :))
نکته جالب دیگه که به نظرم رسید بگم اینه که وقتی روی زمین کنار قبر کنده شده ، سیستم رو بالانس میکردم ، علامت _ و ! مدام در حال تبدیل شدن به همدیگه بودن و این یعنی در آستانه قرار داشتن و حداکثر قدرت برای تنظیم اعمال شده. به محض قرار گرفتن لوپ بالای حفره کنده شده ، سریعا علامت ! ظاهر میشد و برای چند ثانیه ثابت میموند. حالا اینکه میشه این اتفاق رو به قابلیت حفره زنی سیستم نسبت داد یا مشابه بلند شدن لوپ و فاصله گرفتن از زمینه ، نیاز مند تست های تکمیلیه که به زودی انجام میدم. اما همین که سیستم قابلیت نمایش این تغییرات رو با دو تا علامت ساده داره ، واقعا اوپراتور رو مشعوف میکنه؛)
نکته دیگه که باید عرض کنم اینه که اشیاء کوچک که قاعدتا نباید توسط لوپ های بزرگ سنس بشن ، به علت اینکه مدت های طولانی زیر خاک موندن، با تبادلات شیمیایی که با خاک داشتن و به اصطلاح اونو آلوده کردن ، به چشم دستگاه بزرگتر به نظر میان و با لوپ بزرگ سنس میشن. حتی اگر در عمق خیلی کم باشن. حتما با لوپ های کوچکتر تایید کنین .
جمع بندی اولیه ای که از اولین کاوش با FPI-MD داشتم رو به شرح زیر خدمتتون عرض میکنم :
- در ابتدای کار با دستگاه به هیچ عنوان زود قضاوت نکنین. سر و صدای زیاد دستگاه میتونه به دلیل تنظیم نبودن یا وجود فلزات زیاد زیر پاتون باشه. برای من دومی بود که تقریبا قدم به قدم فلز بود و برای هر بوق با چند دقیقه حفاری ، یه تیکه مفرغ تو عمق حدودا 70 سانت در میومد.
- با استفاده از میتر دیجیتان و اعدادی که روی اون مونیتور میشه ، میشه نقطه زنی با دقت کمتر از 5 سانتی متر انجام داد که این دقت با افزایش نظم سیم های لوپ و همچنین نزدیکی شکل شئ مورد کاوش به دایره افزایش پیدا میکنه. برای من که عالی بود.
- شل بودن اتصال لوپ به دستگاه میتونه سر و صدای دستگاه رو در بیاره . من ابتدا پیچ سوکت رو سفت نکردم که منجر به این مساله شد. با سفت کردن پیچ سوکت مشکل حل شد
- اگر دیدین با هر بار زدن دکمه بالانس ، بازم دستگاه سر و صدا داره و اذیت میکنه ، مطمئن باشین که زیر لوپ یه چیزی قرار داره . چون طراحی این سیستم طوری هست که در صورت سنس قوی فلز، بالانس دستگاه تا زیر حد آستانه سنس اون فلز نمیاد. یعنی دستگاه تا اون حد ضعیف نمیشه که دیگه نتونه اون فلز رو سنس کنه . این یعنی شما زود متوجه میشین که مکان قرار گیری لوپ اشتباهه و باید تو نقطه دیگه ای که فاقد فلز هست ، بالانس خاک انجام بشه. این اتفاق تو اکثر پالسی های دیگه نمی افته و بالانس روی فلز منجر به کاهش قدرت سیستم میشه و اوپراتور از این مساله بی خبر میمونه. اونوقته که ممکنه هدف اصلی فقط به خاطر بالانس در یک نقطه اشتباه ، از دست بره
- عمق زنی این سیستم رو با توجه به نوع اشیا و قدرت سیگنال نشان داده شده رو صفحه ، بسیار مطلوب ارزیابی میکنم و شک ندارم برای اهداف عمیق تر هم به خوبی جواب خواهد داد .
- این سیستم هم مانند هر دستگاهی ، قلق های خاص خودش رو داره و برای تسلط بر اون باید تمرین کنین. ابتدا با اهداف معلوم و سپس مجهول. برای من برعکس بود D:

در آخر از مهندس حمید عزیز بابت ارائه این شاهکار تشکر میکنم و به عنوان پیشنهاد از ایشون خواهش میکنم که اگر ممکنه در مورد تغییرات فاصله لوپ از زمین که منجر به در آوردن صدای دستگاه میشه ، راهکاری ارائه بدن و یا اگر ممکنه در ورژن بعدی این مساله رو مورد توجه قرار بدن تا از وابستگی آستانه سیستم به تغییر فاصله لوپ ، کاسته بشه .
از همگی عزیز تشکر میکنم و آرزوی موفقیت برای تک تک شما عزیزان دارم

ارادتمند...... .......hamedkk

آخرین بار توسط hamedkk در چهارشنبه 24 دی1393 - 10:24pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 24 دی1393 - 9:31pm
آواتار کاربر

آقا حامد از توضیح کامل متشکرم. @};-

چهارشنبه 24 دی1393 - 9:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باتشکر از حامدعزیز که نتایج کاوش و تجربه خودشونو درمورد این مدار در اختیارمون قرار دادند.
درمورد این نظر حامد عزیز درباره شدت وقدرت صدای سیستم در مواجه با فلزات دور و نزدیک لوپ،بنده هم نظرم اینه اگه بشه که البته اطمینان دارم این مورد توسط مهندس حمید،شدنیه، حداقل یکی از تون های صدای سنس سیستم را مانند صدای فلزیابهایی مانند لورنز و یا حتی فلزیابهای آنالوگ دیگه که وقتی فلز خیلی نزدیک به لوپ قرار میگیره صدا بصورت افزایشی سریع با تون زیر و تیز و برای اهدافی که دورتر از لوپ قرار دارند بصورت افزایشی کند با تون بم طراحی کنند.

باسپاس از همه سروران گرامی

آخرین بار توسط pouya83 در چهارشنبه 24 دی1393 - 10:08pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 24 دی1393 - 10:06pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 138 , 139 , 140 , 141 , 142 , 143 , 144 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 189 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure