نویسنده |
پیغام |
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
archilO نوشته است: سلام استاد حمید و دوستان عزیز من ۳۵۷ رو به پایا سفرش داده بودم که الان دستم رسید که متاسفانه تقلبی بودن و برا تست به fpi زدم دیدم دستگاه خیلی گیج میزنه و دیلی لوپ رو هر بار عوض میکرد وخیلی هم بالا میشناخت مثلا ۵۷-۴۷-۶۵-۵۶خلاصه با هر بار روشن و خاموش شدن دیلی عوض میشد اينم عكسش دوستان من هم از همین مدل از پایا گرفتم .مدار بدون هیچ مشکلی کار میکنه.ولی گرون داد. قیمتش 2000 بود اما گفت چون تکی میخوای 3000 حساب میکنیم. 
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 5:24pm |
|
 |
archilO
کاربر حرفه ای
|
استاد حمید اون دو موردی رو که فرمودین قبل از فرمایشتون تعویض کردم که افاقه نکرد تا دو سه روز دیگه هم خازنای ۴۷۰۰ برام میرسه که اونا رو هم تعویض میکنم ببینم چیمیشه نتیجه رو مینویسم با تشکر از شما
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 5:41pm |
|
 |
talar
کاربر حرفه ای
|
اقا چنگیز تست کن ببین ای سی های 357 سعید و مغازه بغلی که گفته بودی .اصل هستن؟ مرسی
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 5:46pm |
|
 |
bmbm
کاربر فعال
|
سلام خسته نباشید بچه ها یه سوال داشتم. ایران میکرو و ....کلا سایتهای اینترنتی بگیم میکرو رو پروگرام کنن بفرستن قبول میکنن؟
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 6:11pm |
|
 |
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
ممنون اسدف جان توراه بودم که پست گذاشتم اگه میدونستم میاوردم. خیلی آقایی
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 6:47pm |
|
 |
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
دوستان عزیز خسته نباشید من 357 رو هم از پایا گرفتم هم از سعید از پایا گزفتم 3 تومن از سعید دو روز پیش گرفتم 2500 حالا نمیدونم چرا واسه این دوستمون گرون حساب کرد (با او شکمش!!  ) ولی هر دوش تقلبیه! البته نمونه پایا کار میکنه اینو هنوز تست نکردم ولی از همکف امجد گرفتم 6 تومن که نوشته ریز داره و دقیقا شبیه همون که حمید خان فرمودن بود
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 7:01pm |
|
 |
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
reza68 نوشته است: arash99 نوشته است: reza68 نوشته است: در حسرت کار کردن مدار... رضا جان مشگلت چيه داداش ؟؟بگو شايد بشه کاری کرد،،ولتاژهات درسته؟ اتصالات چطور؟ با اهم متر لاينهارو دونه به دونه چک ببين قطعی نداشته باشی ،، کريستال و دوتا 18پيکو رو حتما چک کن ،،با روشی که فيلمش رو گذاشتن پروگرم کن،،و اگه درست نشد بفرست واسه يکی از دوستان نزديک به قزوين چی بگم والا نمیدونم چه مرگشه ولتاژها درسته میکرو رو دادم به یکی از بچه های انحمن واسم پروگ کرد . تانتال هارو برعکس جازده بودم که اونم درست کردم .7812هم خراب شده بود که اونم تعویض کردم . بازم همون مشگل قبل رو دارم السیدی روشن میشه ولی هیچ نوشته ای نمیاد. مداد به این سادگی خستم کرده بخدا اگه الان آماده شده بود 100تا جا دارم ولی حیف که نیست. آخر هفتس2روزی میرم شمال یه آب و هوایی عوض کنم . برگشتم بیوفتم به جونش ببینم چه مرگشه فرمودی تانتالهارو برعکس زدی دوباره درستش کردی اگر با پلاریته ی اشتباه مدارو روشن کرده باشی ، لطفا از اون تانتالها دیگه استفاده نکن و اونارو بنداز دور . چون خازنهات نشتی پیدا کردن .
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 7:58pm |
|
 |
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
آخرین بار توسط reza.1286 در چهارشنبه 24 دی1393 - 8:21pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 8:07pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

دوستان عزیز نسخه 1.42 آماده شد و در پست اول تاپیک قرار گرفت! تغییرات این نسخه به شرح زیر هست:
* تغییر مقیاس درجه حساسیت. * اصلاحات جزئی متعدد.
در توضیح تغییر درجات حساسیت باید عرض کنم این اصلاح بصورتی انجام شده که هم درجه 20 تا حدودی ممکنه قابل استفاده باشه و هم در درجات حساسیت بالا یک مقدار فاصله ها از نظر برد به هم نزدیک تر شده تا بشه بسته به شرایط کاوش درجه حساسیت دقیق تری رو تنظیم و استفاده کرد. لذا بنظر میرسه تحت شرایط یکسان با گذشته ؛ دوستان بتونن به حدود 5 درصد برد بیشتر دست پیدا کنن! در عین حال برعکس برای درجات حساسیت خیلی کم فاصله ها کمی بیشتر شده تا در صورت نیاز بشه برد رو خیلی کمتر کرد. بعنوان مثال درجه حساسیت 1 در نسخه های قبلی تقریبا دو سوم برد نهایی رو در بر داشت ولی در این نسخه مقدار 1 معادل تقریبا نصف برد نهایی فلزیاب هست. یکی از مزیتهای درجات حساسیت کم میتونه در نقطه زنی دقیق تر اهداف بزرگ و قوی که به لوپ نزدیک تر هستن باشه و حتی کناره هاشون رو میشه از روی واکنش صوتی بهتر تشخیص داد. هرچند که نقش اصلی در این مورد به عهده عدد قدرت سنس هست که کنار نمودار سنس نمایش داده میشه. لازمه عرض کنم این تغییر مقیاس حساسیت که انجام شده کاملا بر اساس تست واقعی و اندازه گیری برد روی درجات مختلف صورت گرفته و بر خلاف مقیاس بندی قبلی و همینطور روش درجه بندی در سایر طرحهایی که بنده میشناسم ؛ بر اساس یک فرمول خطی و ساده ریاضی نیست و کاملا طبق واقعیت فلزیابی هست! این مساله کمک میکنه که نتایج بهتری حین کاوش بدست بیاد.
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 8:19pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
سپاس مهندس حميد ؛ درضمن مهندس حميد بايد عرض كنم كه شما طراح و سازنده اين سيستم خوب هستيد و بنده به دوستان هم عرض كردم كه مهندس حميد بايد با توجه به عملكرد و طراحي اين دستگاه ، اسمي مناسب براي اين سيستم تعريف كنن و اين درست نيست كه هريك از كاربران محترم براي خودش يك اسم بذاره ! منتظريم مهندس
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 8:32pm |
|
 |
|