نویسنده |
پیغام |
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
چنگیز نوشته است: سلام، من الان توی پاساژ امجدم، فقط سعید الکترونیک 357 روداره. حالا باید تست کنم ببینم چطوریه.... البته یه خورده جلوتر از امجد از بتا الکترونیک خریدم4000 تومان که نوشته های روی ای سی ریزتر بودند. قیمت سعید چند بود؟
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 2:54pm |
|
 |
چنگیز
کاربر حرفه ای
|
pouya83 نوشته است: چنگیز نوشته است: سلام، من الان توی پاساژ امجدم، فقط سعید الکترونیک 357 روداره. حالا باید تست کنم ببینم چطوریه.... البته یه خورده جلوتر از امجد از بتا الکترونیک خریدم4000 تومان که نوشته های روی ای سی ریزتر بودند. قیمت سعید چند بود؟ 3500 ولی نوشته هاش درشت ترند.
دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 3:02pm |
|
 |
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
در حسرت کار کردن مدار...
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 3:51pm |
|
 |
archilO
کاربر حرفه ای
|
سلام استاد حمید و دوستان عزیز من ۳۵۷ رو به پایا سفرش داده بودم که الان دستم رسید که متاسفانه تقلبی بودن و برا تست به fpi زدم دیدم دستگاه خیلی گیج میزنه و دیلی لوپ رو هر بار عوض میکرد وخیلی هم بالا میشناخت مثلا ۵۷-۴۷-۶۵-۵۶خلاصه با هر بار روشن و خاموش شدن دیلی عوض میشد اينم عكسش دوستان
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
آخرین بار توسط archilO در چهارشنبه 24 دی1393 - 4:21pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 4:09pm |
|
 |
reza68
کاربر حرفه ای
|
ملت رفتن بار درآوردن ما هنوز تو راه انداختن مدار موندیم ای تف بر این شانس ما... 357اصل رو تو شهر ما دارن 35هزار تومان!!!
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 4:18pm |
|
 |
arash99
کاربر حرفه ای
|
reza68 نوشته است: در حسرت کار کردن مدار... رضا جان مشگلت چيه داداش ؟؟بگو شايد بشه کاری کرد،،ولتاژهات درسته؟ اتصالات چطور؟ با اهم متر لاينهارو دونه به دونه چک ببين قطعی نداشته باشی ،، کريستال و دوتا 18پيکو رو حتما چک کن ،،با روشی که فيلمش رو گذاشتن پروگرم کن،،و اگه درست نشد بفرست واسه يکی از دوستان نزديک به قزوين
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 4:28pm |
|
 |
کوهیار
مدیر سایت
|
archilO نوشته است: سلام استاد حمید و دوستان عزیز من ۳۵۷ رو به پایا سفرش داده بودم که الان دستم رسید که متاسفانه تقلبی بودن و برا تست به fpi زدم دیدم دستگاه خیلی گیج میزنه و دیلی لوپ رو هر بار عوض میکرد وخیلی هم بالا میشناخت مثلا ۵۷-۴۷-۶۵-۵۶خلاصه با هر بار روشن و خاموش شدن دیلی عوض میشد اينم عكسش دوستان درود دوست عزیز من هم از همین نمونه شما استفاده کردم و البته بجای اون نوشته ی رو ی آی سی شما این رو نوشته h1126 البته شما دقت کنید که من هم وقتی لوپ رو در جایی که فلزات اطرافش زیاد بود قرار میدادم عدد دیلی رو بسیار بالا پیدا میکرد ولی وقتی جای لوپ رو تغییر میدادم و از فلزات دورش میکردم عدد دیلی پایین میومد و روی 15 فیکس میشد شما هم تست کن ببین با تغییر مکان عدد ثابت میشه یا نه!؟
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 4:30pm |
|
 |
reza68
کاربر حرفه ای
|
arash99 نوشته است: reza68 نوشته است: در حسرت کار کردن مدار... رضا جان مشگلت چيه داداش ؟؟بگو شايد بشه کاری کرد،،ولتاژهات درسته؟ اتصالات چطور؟ با اهم متر لاينهارو دونه به دونه چک ببين قطعی نداشته باشی ،، کريستال و دوتا 18پيکو رو حتما چک کن ،،با روشی که فيلمش رو گذاشتن پروگرم کن،،و اگه درست نشد بفرست واسه يکی از دوستان نزديک به قزوين چی بگم والا نمیدونم چه مرگشه ولتاژها درسته میکرو رو دادم به یکی از بچه های انحمن واسم پروگ کرد . تانتال هارو برعکس جازده بودم که اونم درست کردم .7812هم خراب شده بود که اونم تعویض کردم . بازم همون مشگل قبل رو دارم السیدی روشن میشه ولی هیچ نوشته ای نمیاد. مداد به این سادگی خستم کرده بخدا اگه الان آماده شده بود 100تا جا دارم ولی حیف که نیست. آخر هفتس2روزی میرم شمال یه آب و هوایی عوض کنم . برگشتم بیوفتم به جونش ببینم چه مرگشه
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 4:45pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
رضا جان عرض کردم که وقتی ال سی دی نورش روشن میشه پس میکرو درست کار میکنه! شما جای دیگه مدار هم دنبال مشکل نگرد. هر چه هست در رابطه با ال سی دی هست. شما مقاومت 21 و جامپر کناریش و خازن 1 رو چک کن. اتصالات ال سی دی رو هم چک کن. اگر همه اینا درسته دیگه باید ال سی دی رو عوض کنی!
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 5:06pm |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
reza68 نوشته است: arash99 نوشته است: reza68 نوشته است: در حسرت کار کردن مدار... رضا جان مشگلت چيه داداش ؟؟بگو شايد بشه کاری کرد،،ولتاژهات درسته؟ اتصالات چطور؟ با اهم متر لاينهارو دونه به دونه چک ببين قطعی نداشته باشی ،، کريستال و دوتا 18پيکو رو حتما چک کن ،،با روشی که فيلمش رو گذاشتن پروگرم کن،،و اگه درست نشد بفرست واسه يکی از دوستان نزديک به قزوين چی بگم والا نمیدونم چه مرگشه ولتاژها درسته میکرو رو دادم به یکی از بچه های انحمن واسم پروگ کرد . تانتال هارو برعکس جازده بودم که اونم درست کردم .7812هم خراب شده بود که اونم تعویض کردم . بازم همون مشگل قبل رو دارم السیدی روشن میشه ولی هیچ نوشته ای نمیاد. مداد به این سادگی خستم کرده بخدا اگه الان آماده شده بود 100تا جا دارم ولی حیف که نیست. آخر هفتس2روزی میرم شمال یه آب و هوایی عوض کنم . برگشتم بیوفتم به جونش ببینم چه مرگشه رضا جان داری میایی شمال با خودت بیار به من بده واست درستش کنم برگشتنی بگیر اگه سمت رشت میایی 
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 24 دی1393 - 5:19pm |
|
 |
|