انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 17 اردیبهشت1404 - 2:27am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 131 , 132 , 133 , 134 , 135 , 136 , 137 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حامد جان به شما بابت موفقيت تبريك ميگم
انشالله كه به يه بار توپوله زرد برسي

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

سه شنبه 23 دی1393 - 10:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

archilO نوشته است:
پوریا نوشته است:
تنظیمات فیوز بیت .به جامپر ها هم دست نزنید.

پورياي عزيز سلام
دمت گرم داداش من فيوز بيتها رو اشتباهي زده بودم حالا به لطف شما اونا رو تنظيم كردم دستگاه از اينرو به اون رو شد
قربون معرفت و مردونگيت عزيز اميدوارم هميشه پيروز و سر بلند باشي :x @};- @};- @};-
استاد حميد عزيز سلام
هميشه از درگاه خداوند سلامتي شما رو ارزومندم و به خودم ميبالم و شاكرم كه با شما اشنا شدم
بعد از تنظيم فيوز بيتها همون طور كه گفتم دستگاه از اينرو به اون رو شد و حالا به قدرتش پي بردم
ديگه 840 داغ نميكنه و fpi با ثبات كار ميكنه و همچنين ديلي هم 22 شد كه اونو قبلا 6 ميشناخت
نتايج با لوپ 50 عنكبوتي با سيم1 تفلون 1 اهم البته همه تستها تو خونه بوده با تنظيمات پيش فرض ولي حساسيت 12
سكه 200 تومني از 30 سانت
دم باريك از 60 سانت
چارپخ از 45 سانت
استاد عزيز باز هم ممنون ^:)^ ^:)^ @};- @};- :x

دوست عزیز باز هم کم میزنه سکه 200 رو باید از 45 راحت بزنه باپیش فرض

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 23 دی1393 - 10:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقا حمید به دادم برس .کویل ارور میده

سه شنبه 23 دی1393 - 10:40pm
مدیر کل
مدیر کل

reza.1286 نوشته است:
سلام به همه
مهندس جان خازن تانتال 100 میکرو دقتش باید چقدر باشه؟ چون فعلا دو تا بیشتر ندارم یکی 92 و یکی97!
همینارو ببندم یا دقیقتر گیر بیارم؟
رو این مدار دوم خیلی وسواس دارم چون میره تو باکس و میخوام خیالم از بابت سخت افزار راحت باشه
ممنونم

رضا جان دقت خازنهای ظرفیت بالا معمولا اهمیت زیادی نداره! این خازنهای 100 میکرو هم به همین شکل بوده و کیفیتشون مهمتر هست. به همین جهت تانتال در نظر گرفتم. نمونه هایی که بنده دارم حداکثر 2 میکرو خطا داشتن. بهرحال اگر 92 میکرو هم باشه مشکلی نیست.

سه شنبه 23 دی1393 - 10:41pm
مدیر کل
مدیر کل

talar نوشته است:
تقا حمید منم دستگاهم رو روشن کردم .ولتاز ها همه درستن .ولی وقتی اولین بار روشن کردم .به لوپ وصل نبوذ و پیغام مویل ارور داد .ذوباره روشن کردم با وجودیکه کویل وصل کردم و بعد روشن کردم باز همون پیغام میده.نمی دونم چرا .یه حدسی که می زنم اینه که شایذ یه بار یه سیم لوپ رو به نقطه 1 لوپ و یک سیم دیگه رو به شیلد وصل کردم. این دلیلش باشه .شاید یه پیزی سوخته باشه .اگه می شه راهنمایی کنید.

خطای لوپ میتونه از خیلی چیزا باشه! در واقع خوب شد ما این قابلیت رو گذاشتیم. وگرنه ممکن بود به مدار خیلی دوستان آسیب برسه. ولی با اعلام این خطا عملا کل سیستم پالس متوقف میشه و از آسیب احتمالی جلوگیری میشه.
اولا شما باید لوپ رو درست وصل کنین. فقط از نقاط لوپ 1 و 2 برای اتصال استفاده کنین. البته بنده چک کردم اگر شیلد رو هم اشتباه بزنین مدار آسیبی نمیبینه.
مساله دیگه سلامت و درستی اپ امپ 357 هست. هرچند نمونه تقلبی برای من کار میکنه ولی ممکنه همه مدلهای تقلبی اینطور نباشن. چون بر خلاف نمونه اصلی دیگه نوع تقلبی از استاندارد خاصی پیروی نمیکنه!
مساله دیگه هم درست پروگرام نکردن فیوز بیت هست. در این صورت ممکنه فرکانس کاری دستگاه کلا عوض بشه و دیلی لوپ رو پیدا نکنه.

سه شنبه 23 دی1393 - 10:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

talar نوشته است:
اقا حمید به دادم برس .کویل ارور میده

840 رو تعویض کن

سه شنبه 23 دی1393 - 10:51pm
مدیر کل
مدیر کل

hamedkk نوشته است:
دوستان من امروز تصمیم داشتم واسه تست برم که به پیشنهاد یکی از دوستام رفتیم برای کاوش که خوشبختانه fpi رو سفیدمون کرد. اینم دشت امروز ما با fpi
مرسی مهندس حمید عزیز بابت همه چی
امشب خیلی خسته هستم. اگر سوالی بود فردا در خدمتم. @};- @};-

خیلی ممنون حامد عزیز خسته نباشین. این تصویر شما بنده رو شگفت زده کرد! اگر واقعا همه اینها در یک نوبت کاوش با این دستگاه بدست اومده باشه که نتیجه خارق العاده ایه! بیشتر شبیه تصاویری هست که در سایتهای خارجی پس از کاوش با دستگاههای پیشرفته میذارن و عملا نشانه موفقیت دستگاه بوده. بهرحال من واقعا از نتیجه شما خوشحالم و مشخصا دستگاه باید کار فلزیابی خودش رو در سطحی فراتر از حد عادی انجام داده باشه تا بشه در یک نوبت کاوش چنین نتیجه ای گرفت. با این حال من مشتاق هستم اگر لطف کنین توضیحات تفصیلی در این مورد ارائه بدین تا هم این تجربه شما برای دوستان بیشتر مشخص بشه و هم احیانا حتی بتونیم از توجه به بعضی جزئیات کار ؛ شرایط دستگاه رو از این هم بهتر کنیم.

سه شنبه 23 دی1393 - 10:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamedkk نوشته است:
دوستان من امروز تصمیم داشتم واسه تست برم که به پیشنهاد یکی از دوستام رفتیم برای کاوش که خوشبختانه fpi رو سفیدمون کرد. اینم دشت امروز ما با fpi

حامد عزیز خسته نباشید تبریک میگم داداش ما بدون عکس هم شما رو قبول داریم سعی کنید عکس نذارید تا خدایی نکرده برای شما مشکل ایجاد نشه مهندس حمید عزیز اگه به نظر شما ممکنه برای دوستمون مشکل ساز بشه عکس و پست بنده رو حذف کنید .مرسی @};-

سه شنبه 23 دی1393 - 10:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اسد جان سلام
من حساسيت رو چون تو خونه بودم رو 12 تنظيم كردم به نظر شما باز هم كمه ؟
ممنون @};- @};-

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

سه شنبه 23 دی1393 - 11:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
hamedkk نوشته است:

خیلی ممنون حامد عزیز خسته نباشین. این تصویر شما بنده رو شگفت زده کرد! اگر واقعا همه اینها در یک نوبت کاوش با این دستگاه بدست اومده باشه که نتیجه خارق العاده ایه! بیشتر شبیه تصاویری هست که در سایتهای خارجی پس از کاوش با دستگاههای پیشرفته میذارن و عملا نشانه موفقیت دستگاه بوده. بهرحال من واقعا از نتیجه شما خوشحالم و مشخصا دستگاه باید کار فلزیابی خودش رو در سطحی فراتر از حد عادی انجام داده باشه تا بشه در یک نوبت کاوش چنین نتیجه ای گرفت. با این حال من مشتاق هستم اگر لطف کنین توضیحات تفصیلی در این مورد ارائه بدین تا هم این تجربه شما برای دوستان بیشتر مشخص بشه و هم احیانا حتی بتونیم از توجه به بعضی جزئیات کار ؛ شرایط دستگاه رو از این هم بهتر کنیم.

مهندس جان من اولین بار که روشن کردم همین که انبردست رو نزدیک لوپ کردم دیگه تا اخرش رفتم فهمیدم دیگه چی هستش :D حالا دوستان فکر میکنند من دارم تبلیغ میکنم در حالی که عین واقییعت هستش .

سه شنبه 23 دی1393 - 11:09pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 131 , 132 , 133 , 134 , 135 , 136 , 137 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 254 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure