و اما ناصر عزیز!

خودمونیم کلا خوشت میاد مضحکه خاص و عام بشی! بهرحال بقول خودت بگذریم!
مطالب شما از نظر من باز هم نوعی انحراف به جاده خاکی بود! ما اصلا بحث چیز دیگه رو داشتیم میکردیم. نمیدونم شما چق
در علاقه داری به همه ثابت کنی ادم باسوادی هستی؟! گیریم با قرار دادن تصویر تسلا و اخیرا حتی سرفت نام این دانشمند برای خودت (!) همه باور کردن شما هم تسلای زمان هستی! خب حاصلش چی هست؟ عزیز من مگه میدان کار فلزیاب که ما داریم
در موردش بحث میکنیم علم فیزیک نظری هست که شما متوسل به کتاب فیزیک و ریاضیات پیشرفته میشی؟ حکایت شما مثل کسی هست که میخواد موشک هوا کنه ولی جمع و تفریق هم بلد نیست! تشریف میاری قسمت انتگرال رو که سادست میخوای و بعد از سری فوریه و محاسبات دومین فرکانس به جای دومین زمان برای ما سخنرانی میکنی! عزیز من شما الان توی انتگرالش موندی! جالبه این همه روش دقیق تر برای محاسبه انتگرال عددی هست شما رفتی سراغ ذوزنقه که ساده ترینش بود. بهرحال کار ندارم بنده هم ادم بیسوادی نیستم ولی به شدت عملگرا هستم و تا الان توی این کار نشده حتی یک بار قول چیزی رو بدم بلکه دفعتا با پروژه ای اماده به کار جلو اومدم!!! دقیقا خلاف شما. با این روحیه متفاوت فکر نمیکنم همکاری خاصی امکانپذیر باشه. البته من قصدم واقعا همکاری هست ولی شما کارت فقط همخیالی هست چون کار برای شما شده همین فکر و خیال و قول های آنچنانی که تعداد دفعاتش طبق تجربه ما داره 3 رقمی میشه!!!
بنده
در طول تاپیک بارها گفتم بنده هیچ اختراع جدیدی نکردم! به این معنی که بقول شما کار علمی جدیدی انجام ندادم. لااقل با استاندارد های من نمیشه چنین اسمی روش گذاشت. اما از نظر پیدا سازی
در این لحظه خیلی قاطع اعلام میکنم ؛ احدی
در دنیا نخواهد توانست با این مدار و سخت افزار ساده به چنین نتیجه ای برسه! ادعای بزرگیه ولی انجام شدست و تمام مدارات متعدد مطرح شده طی سالیان اخیر حتی
در نمونه های تجاری اثبات کننده این مدعاست. حالا شما با بیان کلماتی که فقط از کودک
درون و آرزوهای محالش نشات میگیره هیچوقت نمیتونی
در عمل چیزی رو ثابت کنی. کمی بخودت بیا و به کارهایی که تا حالا کردی و ما هم دیدیم نگاه کن و خودت قضاوت کن. وگرنه کتابی که شما خوندی بنده هم خوندم و همه هم میتونن برن بخونن. مهم اینه از توش چی
در میاد!
در خصوص برد بالا باز هم عرض میکنم شما DSP رو که برای فرستنده پالس استفاده نمیکنی! این هم جزئی از متعلقات گیرندست. حالا شما هر کارش میخوای بکن. به برد 10
درصد بیشتر هم نمیرسی. تازه یک اشتباه کوچک
در بخش دی اس پی براحتی دقت عمل اون رو خنثی میکنه! همینطوری الکی نیست.
محاسبات
در بازه فرکانس هم نیاز به سخت افزاری داره که
در بخش فرستنده هم پیشرفته تر باشه. اون هم تا جاییکه من
در مینلب میبینم جهت دقت بیشتر هست و به برد ربط زیادی نداره.
در واقع میشه گفت برای سنس فلزات بزرگ که هیچ ارتباطی نداره! شما هر کاری
در این زمینه کردی یک فیلم مشخص بذار تا معلوم بشه.
از حیث تبادل اطلاعات هم من فرصت خاصی رو از دست ندادم! جوابهای کلیدی آدم معلوم الحالی مثل شما رو طوری دادم که بهت کمک بشه. بقول دوستان میگن چرا حتی به دشمنت داری کمک میکنی؟ گفتم اخلاق من اینه بذارین یک فرصت دیگه بهش بدیم! حالا این ها شده جواب کمک ما. باز هم تکرار میکنم شما ثابت کن کاری صورت دادی (غیر این اراجیف قابل تایپ برای هر دانشجوی ترم1 !) بنده صحت مدعای شما رو بررسی میکنم و سورس هر قسمتی رو هم که خواستی
در اختیارت میذارم. وانگهی با این همه ادعای شما کم کم دارم شک میکنم این فلزیاب رو اصلا شما طراحی کرده بودی یا من؟!!!