انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 14 اردیبهشت1404 - 3:30am

پاسخ به موضوع  [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 118 , 119 , 120 , 121 , 122 , 123 , 124 ... 780  بعدی
 فلزياب TL12000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من برای مادر بزرگم یه مشکلی پیش اومده و تو بیمارستان هستش یکم درگیر کارهاش هستم اگه نمیتونم فیلم بزارم منو ببخشید اقای کاوشگر فک کنم دارن لوپ هم برای این مدار درست میکنن و فیلم هم میزارن به احتمال زیاد فقط دوستان میتونن شروع کنن به ساخت و اگه جای هم مشکل داشتن من و اقا مهدی و اقای کاوشگر و اقای asadof هستیم نگران نباشید فایل های نهایی هم بعد تست و فیلم میزاریم توی سایت

شنبه 9 فروردین1393 - 5:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اون دو تا مقاومت ها رو هم هر دوتا رو 22 کیلو بزارید من الان تست کردم با 12 کیلو یه چند سانتی سنس ضعیف تر میشه فقط 709 رو اگه براتون امکان داره فلزی جنس خوب بکار ببرید تا قدرت سنس هم بیشتر بشه bu 508 رو من الان یه فلزی انداختم خیلی خوب شد ثبات دستگاه و خازن کنار ای سی 555 رو من 220 نانو انداختم جای 22 میکروفارد خیلی خوب شده دستگاه

شنبه 9 فروردین1393 - 6:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

هدایتی جان ببین C12 مقدارش چقدره

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 9 فروردین1393 - 6:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

هدایتی نوشته است:
من برای مادر بزرگم یه مشکلی پیش اومده و تو بیمارستان هستش یکم درگیر کارهاش هستم اگه نمیتونم فیلم بزارم منو ببخشید اقای کاوشگر فک کنم دارن لوپ هم برای این مدار درست میکنن و فیلم هم میزارن به احتمال زیاد فقط دوستان میتونن شروع کنن به ساخت و اگه جای هم مشکل داشتن من و اقا مهدی و اقای کاوشگر و اقای asadof هستیم نگران نباشید فایل های نهایی هم بعد تست و فیلم میزاریم توی سایت

جناب هدایتی انشاالله با رحمت الهی و با عنایت اهل بیت (ع) حال مادربزرگتون خوب میشه و از شما هم ممنونم که زحمت میکشید

شنبه 9 فروردین1393 - 6:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت همه دوستان
ببخشید که نتونستم زودتر فیلم رو بزارم باور کنید امروز از صبح تا یک ساعت پیش فقط دنبال کابل خوب میگشتم که باز اونی که میخاستم نشد کابلی که درست کردم 4 متر کابل شبکه هستش که 8 رشته داره و همشو یک به یک سری کردم مقاومتش شد 2.3 اهم و ظرفیتش شده 297 میکرو هانری این فیلمی هم که گرفتم با همین کابل هستش لطفا اگه ممکنه اساتید یه راهمنمایی برا کابل بکنن شاید نتیجه از این هم بهتر شد
سینی 33 سانت رو توی 210 سانت میزنه
http://uplod.ir/ajz70unjr0aq/kavoshgar-test2.avi.htm

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

شنبه 9 فروردین1393 - 7:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دست شما درد نکنه اقای کاوشگر من هم دارم مدار رو داخل جعبه میندازم و تا اخر شب اماده میشه شاید من هم بتونم فیلم بزارم برای دوستان

شنبه 9 فروردین1393 - 8:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

این هم یه عکس از مدار من اقا وحید دقت کن به عکس تا تو وصل کردن ولوم ها و میتر اشتباه نکنی

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 9 فروردین1393 - 8:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
سلام دوستان
من تازه وارداین فروم شدم میشه یه توضیح کلی درمورداین مدارعمق تفکیک وثبات بدید؟واینکه درمقابل چنس حرفی برای گفتن داره؟قطعاتش راحت گیرمیاد؟

Be The Change You Want To See In The World

شنبه 9 فروردین1393 - 8:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باتشكر از زحمات استاد كاوشگر عزيز كه زحمات زيادى ميكشن /دوستان دوباره زحمت قرار دادن فيلم با فرمت 3gp رو بكشن انشاالله جبران ميكنم منتظرميمونم
درضمن بنده به يه سفرى رفتم (كاووش) و باگوشى آن ميشم - كاوشگرجان چشم انشاالله اگه چيزى بود بى نصيب نميزارمت داداش/ و درآخر عرض كنم كه چنس استاد حميد واقعا چندوقته اخيركمك شايانى بهم كرده و از همينجا دست همه دوستانيكه بي منت و بى چشم داشت به بچه ها كمك ميكنن ميبوسم از استادحميد گرفته تا مهدى جان و كاوشگرو اسدجان و جناب كرمى و آقا ناصر داداش خوبم
ياحق

شنبه 9 فروردین1393 - 8:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کاوشگر جان فیلم خوبی بود دست درد نکنه شما ولوم کنار 4013 رو بادقت تنظیم باید بکنی تا بهترین برد رو داشته باشی
بعدش اگه مدارت نویز نداره بعد اون تنظیمیکه بالا گفتم یه مقاوت 220 کیلو کنار ایسی 358 هست یک پایشو جدا کن از برد یه ولوم 200 کیلو بزن به اون سر مقاومت220 کیلو و پایه وسط ولوم رو بزن به برد یعنی مقاومت 220 کیلو با ولوم 200 کیلو باهم سری بشن و شما بتونی مقاومت رو از 220 کیلو متغیر کنی تا 420 کیلو
بعد این ولوم رو تنظیم کن تا برد فلزیابن بره بالا و باید طوری تنظیم کنی که اگه برد رفت بالا نویز هم نیاد تو کار وگرنه بی ثبات میشه

شنبه 9 فروردین1393 - 8:31pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 7797 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 118 , 119 , 120 , 121 , 122 , 123 , 124 ... 780  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 9 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure