Amiss نوشته است:
با سلام
حمید جان من یک سوالی دارم ولی فکر میکنم که شما قبلا سوال بنده یک جایی از تاپیک پاسخ دادید، در هر صورت اگه سوال تکراری هست پیشاپیش معذرت میخوام....
ما یک جایی که براش نسخه وجود داره با تنظیمات زیر روی میتر 25 سنس داشتیم(با لوپ 1):
فرکانس= 120، عرض پالس=190، تاخیر=30+، انتگرال=60، گراند=1، اسپید=6 و حساسیت=17
بعد که چند متر پایین رفتیم من مجددا با تنظیمات بالا روی زمین دستگاه رو صفر کردم و بر روی حفره که دستگاه رو میبردم میتر میشد 30- و بعدش میومد روی 0 و دیگه عدد بالا نمیرفت...
حالا سوال من این هستش که آیا اصلا روش کار من درست هستش؟ یا اینکه در این حالت باید گراند رو خاموش کنم؟
ممنوم
خواهش میکنم. خسته نباشین.
لطفا این مباحث رو در تاپیک اپراتوری مطرح کنین تا نتایج برای سایر دوستان هم بصورت منسجم تر قابل استفاده باشه.
مطلبی که فرمودین با توجه به سایز لوپ و استفاده روی چاله و حفره طبیعی هست بخصوص که سنس اولیه زیاد قوی نبوده! حفره اثرش حالت عکس فلز هست و اگر سنس فلز ضعیف باشه ؛ بعد از حفاری اثر حفره غلبه میکنه و میتر منفی خواهید داشت که نشانه گودال حفاری شدست! در واقع بخصوص در مورد اهداف ضعیف باید حساب و کتاب خودتون رو خیلی دقیق تر قبل از حفاری انجام بدین وگرنه بعد کندن گودال کار مشکل میشه. در شرایط شما تنها راه استفاده از لوپی هست که کوچکتر از گودال باشه. سپس این لوپ رو روی دیواره بالانس میکنین و داخل گودال حرکت میدین تا بتونین متوجه سنس فلز بشین. ولی اگر گودالتون خیلی کوچک باشه طبیعتا این روش قابل استفاده نیست.
علت اینکه میتر منفی بعد مدتی صفر میشه فعال بودن گراند هست. در چنین شرایطی و کلا بعد از پیدا کردن نقطه هدف توصیه نمیکنم از گراند فعال استفاده کنین! گراند بیشتر بدرد کاوش و حرکت روی زمین اون هم با درجات حساسیت بالا میخوره. ولی اگر گراند خاموش باشه هم برد بیشتری دارین و هم جزئیات سنس هدف نهایی رو میتونین بهتر متوجه بشین.