delta2014 نوشته است:
و یه نکته هم ذهنمو اشکال کرده چه موقع مدار قبلی من خراب شده. فکر میکنم از موقعی که برای ریست دفعات برای دومین بار میکرو رو رایت کردم. خوب برای مدار جدید چه ربطی داره . اون هم چون هنگام پروگرم میکروی جدید اشکالاتی از نوع اشتباهات داشتم از فیوز بیت ریست استفاده کردم. حالا ادمو به شک میندازه که پروگرامر یا برنامه اش با وجود انجام دادن وظیفه اش میکرو را چیز میکنه و این اشکالات در مدار دیده میشه. از انجا که چاره ای نیست اون هم در این مواقع لازم و ضروری مجبوریم به این چیزا گیر بدیم . مهندس به جز راهنمایی شما هیچ راهکاری نمی بینم و باز واقعا ناراحتم.
دوست عزیز اعداد دیابلینگ دوم رو زمان سنس های بی مورد نگاه کنید اگر پرش اعداد زیاد هستند مطمئن باشید نویز محیطی بالایی دارید با اعمال بعضی تنظمات اثرات نویز رو میتونید کمتر کنید اما در محیط منزل و کارگاهی و سازیی به صفر نمیتونید برسونید اما در حد قابل قبول چرا....
وجود وسایلی محیطی پیرامون اعم از تلوزیون و کامپیوتر و ....و همچنین برخی زنگ زدگی ها و خوردگی ها در ستون ها و سازهای ساختمانی و در پنجره و .....مولد و یا دریافت کننده و باز نشر دهنده نویز در محیط های مسکونی و کارگاهی بسیار زیادند و بیساریشون از دید پناهنند...
اما مطلب بعدی در پست های قبلیتون فرموده بودید اگر اشتباه نکنم مقاومت های 390 اهم مورد استفادتون بیشتر از 2 وات هست طبق تجربه شخصی البته با راهنمایی استاد حمید عزیز برخی از این قبیل مقاومت ها در بی ثباتی بی تاثیر نیست(2 عدد مقاومت 390 4 وات یک درصد آلمانی 50 پی پی ام که حدود 2 سال قبل دونه یی 20 هزارتومن خریدم خیلی بدتر از مقاومت طوسی 5 درصد رایج بازر عمل میکرد....!)
مورد بعدی طبق تجربه شخصی و راهنمایی استاد حمید عزیز خازنهای 100 نانو هستش،بیشتر از 400 -500 عدد از انواع و اقسامش رو گرفتم اما راضیم نکرد نهایات از دوستی که کارخانه تجهیزات ال
کترونیکی داره خواهش کردم با ابزار اندازه گیری و آزمایشگاهی که داره به تعداد مورد نیاز ی مدار خازنها رو از تمام موارد موثر پارامتری خازنها آزمایش و فیلتر کنه و انتخاب کنه برام بعد جا نمایی پایداری مدارم با قبلش واقعا قابل مقایسه نبود اما اینهارو نگفتم که شما هم این همه سخت گیری کنید من یکم وسواس بیمارگونه دارم ....
فقط خواستم بگم کیفیت خازنها موثره نه شکل ظاهر یا برندشون چون بعضی از خازنهایی رو که برام انتخاب کرده بود لابلای خازنهای خودم و خازنهای موجود کارخونش بعضی هاش شکل و شمایل زیبا و ... نداشتن و اگر مثلا از ی فروشگاهی خرید میکردم و بعد میدیدمشون و قطعا استفاده نمیکردم و میگفتم اه ه ه ه اینا چیه دیگه چرا اینطوریه....