خسته نباشین. ایشالا دلتون هیچوقت گرفته نباشه!
اون سینی با لوپ 48 نهایتا تا 2.2 متر امکان سنس داره. اختلاف برد 1.9 تا 2.2 متر فقط 15 درصد هست که چنین رقمی فقط میتونه به یک سری جزئیات مرتبط باشه. مثلا کیفیت پیچیدن کویل ؛ تنظیمات و نحوه تست و البته باز بودن کامل محیط که روی برد نهایی کمی تاثیر میذاره. اینکه سینی 60 سانتی فقط 10 سانت بیشتر سنس میشه هم میتونه به دلیل محیط تست باشه وگرنه قاعدتا باید تا حدود 2.5 متر سنس بشه. محیط تست نامناسب و وجود فلزات بزرگ در اطراف میتونه میدان دید لوپ شما رو محدود کنه و سبب افت برد بشه.
آیسی 357 شما اصلی هست و اعداد 3 گانه که فرمودین کاملا درست بود. اعداد 3 گانه آیسی تقلبی هیچوقت در این حد مطلوب نیست!
1- بین خازنهای رایج 100 نانو در بازار مولتی لایر مناسب تر هست. نوع عدسی سبز هم معمولا از نارنجی بهتره.
2- عرض کردم آیسی شما اصلی هست.
3- محیط نه چندان مناسب میتونه باعث بشه تفاوت برد لوپ کوچکتر و بزرگتر خیلی کم بنظر بیاد! در حالیکه در محیط باز لوپ بزرگتر خودشو بهتر نشون میده.
4- متوجه نمیشم یکی از ترانزیستورها شاید معیوب هست یعنی چی؟! وقتی مدار شما به این صورت کار میکنه یعنی هیچ قطعه ای معیوب نیست! بحث جزئی هم وجود داشته باشه در مورد کیفیت قطعات هست.
5- میکروی شما و پروگرام اون مشکلی نداره!
6- خازن 100 میکرو بهتره تانتال باشه و کمی روی کیفیت کار مدار تاثیر داره اما به برد ربطی نداره.
7- مشکلی نیست. اتصال مستقیم کویل به مدار بهتر از این هست که از کانکتور فلزی استفاده بشه.
نهایتا باید عرض کنم بنظر من دستگاه شما ایراد آنچنانی نداره. شاید بیشتر مشکل شما محیط تست نه چندان ایده آل و حتی توقع بیش از حد نسبت به یک دستگاه فلزیاب باشه که هیچ دستگاهی نتونه اون رو براورده کنه! در این صورت نمیشه کاری کرد.