نویسنده |
پیغام |
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
پنج شنبه 24 آبان1397 - 4:49pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز فیبر دو رو جامپر نداره راحتره
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 24 آبان1397 - 10:03pm |
|
|
هنرجو
کاربر حرفه ای
|
این بنده خدا کلا 14 تا پست بیشتر نگذاشته لطفا اگه راهنمایی نمی کنینش دلسردش نکنین. خدا بگم چیکارت کنه جناب اسدی
انان که دستی را که نانشان میداد گاز گرفتند محکومند به بوسیدن پاهایی که لگدشان می زند.
|
پنج شنبه 24 آبان1397 - 11:38pm |
|
|
saeedfirooz
|
سلام جناب مهندس حمید من یه مشکل توی مدارم دارم. اینکه ولتاژ خروجی ماسفت که میره به لوپ رو نسبت به زمین اندازه گیری میکنم پیکش دویست ولته در حالی که گفتید باید 500 ولت باشه. این مشکل روی برد اثر داره؟ و اینکه چجور میتونم برطرفش کنم؟ با لوپ های مختلف هم تست کردم زیاد فرقی نکرده مقدار این ولتاژ ممنون
|
جمعه 25 آبان1397 - 12:29pm |
|
|
A.D.H1360
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:44am پست: 552 محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
|
هنرجو نوشته است: این بنده خدا کلا 14 تا پست بیشتر نگذاشته لطفا اگه راهنمایی نمی کنینش دلسردش نکنین. خدا بگم چیکارت کنه جناب اسدی درود دوست گرامی زندگی بدونه فان وشوخی وخنده اون هم تواین دوره خیلی سخت وکسالت بار میشه والا که اگه پای کمک وهمفکری باشه من به شخصه تا جایی که سوادم بکشه (تا تصمیم کبرای خوندم )مخلص شما واین دوستمون وهمه بچه های گل انجمن خصوصا حمید عزیز هستیم
آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند. آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند. آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند. آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.
|
جمعه 25 آبان1397 - 1:06pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
saeedfirooz نوشته است: سلام جناب مهندس حمید من یه مشکل توی مدارم دارم. اینکه ولتاژ خروجی ماسفت که میره به لوپ رو نسبت به زمین اندازه گیری میکنم پیکش دویست ولته در حالی که گفتید باید 500 ولت باشه. این مشکل روی برد اثر داره؟ و اینکه چجور میتونم برطرفش کنم؟ با لوپ های مختلف هم تست کردم زیاد فرقی نکرده مقدار این ولتاژ ممنون ولتاژ پیک به ولتاژ برک داون ماسفت و البته عرض پالس بستگی داره. اگر ماسفت ولتاژ پایین باشه یا عرض پالس رو کم گذاشته باشین پیک ولتاژ هم کمتر میشه. این مساله اندکی روی برد تاثیر داره. از طرف دیگه شاید ابزار اندازه گیری شما مناسب نبوده باشه. پیک ولتاژ رو فقط با یک اسکوپ خوب میتونین اندازه بگیرین و حتما هم باید پراب رو روی x10 یا x100 بذارین که احیانا اسکوپ آسیب نبینه.
|
جمعه 25 آبان1397 - 3:28pm |
|
|
مجتبی455
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: saeedfirooz نوشته است: سلام جناب مهندس حمید من یه مشکل توی مدارم دارم. اینکه ولتاژ خروجی ماسفت که میره به لوپ رو نسبت به زمین اندازه گیری میکنم پیکش دویست ولته در حالی که گفتید باید 500 ولت باشه. این مشکل روی برد اثر داره؟ و اینکه چجور میتونم برطرفش کنم؟ با لوپ های مختلف هم تست کردم زیاد فرقی نکرده مقدار این ولتاژ ممنون ولتاژ پیک به ولتاژ برک داون ماسفت و البته عرض پالس بستگی داره. اگر ماسفت ولتاژ پایین باشه یا عرض پالس رو کم گذاشته باشین پیک ولتاژ هم کمتر میشه. این مساله اندکی روی برد تاثیر داره. از طرف دیگه شاید ابزار اندازه گیری شما مناسب نبوده باشه. پیک ولتاژ رو فقط با یک اسکوپ خوب میتونین اندازه بگیرین و حتما هم باید پراب رو روی x10 یا x100 بذارین که احیانا اسکوپ آسیب نبینه. سلام و وقت بخیر خدمت مهندس حمید ...در دستگاه فلز جوی بنده با توجه به اینکه اعداد سه گانه درست است وکیفیت لوپ 19 و گراند خاموش است حین کار کردن مدار افت قابل توجه در برد دستگاه بعد از چند دقیقه ایجاد میشود در هر محیط تستی ....وهر شرایطی بعد از زدن دکمه ریست دوباره بعد از چند ثانیه برد دستگاه نرمال میشود قطعات نظامی استفاده کردم ومقاومتها همه یک درصد هستند .....لطفا راهنمایی بفرمایید
|
جمعه 25 آبان1397 - 8:02pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
این مساله در دقایق ابتدایی روشن شدن مدار طبیعی هست ولی اگر ادامه داشته باشه نشان از ایراد در قطعات مدار داره. بخصوص خازنهای 11 و 12 میتونن در این مورد نقش داشته باشن.
|
جمعه 25 آبان1397 - 9:59pm |
|
|
مجتبی455
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: این مساله در دقایق ابتدایی روشن شدن مدار طبیعی هست ولی اگر ادامه داشته باشه نشان از ایراد در قطعات مدار داره. بخصوص خازنهای 11 و 12 میتونن در این مورد نقش داشته باشن. سپاس از همراهی خوبتان ...برسی میکنم ..............شاد باشید
|
جمعه 25 آبان1397 - 10:53pm |
|
|
saraqueen
کاربر فعال
|
حمید اقا برای تغذیه فلزیاب باتری های لیتیوم یون رو توصیه می کنین یا لیتیون پلیمر؟
بعضی ها میگن پلیمری ها مثل یونی تداوم جریان دهی ندارن و برای جاهایی خوبن که محدودیت جا هست مثل گوشی ها، ولی اگر محدودیت آنچنانی فضا نباشه یونی ها بهتره مثل مثلا باتری لپ تاب. نظر شما چیه؟
|
شنبه 26 آبان1397 - 7:30pm |
|
|
|