badboy نوشته است:
درود مهندس مدار جدید با خازن ۲.۲ تست کردم میزان خطاش ۱.۵ بود که بستم ولی بازم مثل مدار قبلی بوق های اصافی دارم کانکتور نظامی فلزی روش بود گفتم شاید بخاطر اونه که حتی کانکتور رو حذف کردم و مستقیم سیم رو به برد وصل کردم که بازم همون بوق ها رو داره البته محیط اپارتمانی هست و چندتا سوال ذهننو درگیر کرده مهندس هربار تو خونه بالانس میکنم از یه نقطه اعداد سه گانه سریع تغیر میکنن مثلا عدد a هر بار بالانس یه عدد متفاوت نشون میده که تو خونه عددش مثلا ۸۰ و ۱۲۰ و بالانس بعدی ۱۷۰ اونم تو یه نقطه تغییر میکنه البته با لوپ ۳۰ لاکی تست میگیرم مهندس و سوال دیگه از حطورتون مهندس ایسی atmega238p U با ایسی atmega328p Pu متفاوت هست با اینکه این سری تمامی قطعات رو با حساسیت بالا انتخاب کردم همچنان درگیرم مدارای قبلیم چون باطری سری بود و با سیم به مدار وصل بود دستگاه ثبات داشت ولی اینسری باطری لیتیومی استفاده کردم هنوز نفهمیدم شاید نتطیمات درست انتخاب نمیکنم مهندس بنطرتون چه کارایی رو انجام بدم اینبار؟
ممنونم وقت با ارزشتون رو برامون میزارین مهندس جان
خسته نباشین.
همونطور که در راهنما قید کردم میزان خطای خازن 2.2 میکرو نباید از 10 درصد بیشتر باشه و این مساله مهمی هست. یعنی ظرفیت قابل قبول بین 2 تا 2.4 میکرو هست. اگر منظور شما از 1.5 ظرفیت این خازن باشه مناسب نیست و مدار کارکرد درستی نخواهد داشت.
مساله بوق اضافی میتونه دلایل مختلفی داشته باشه که یکی از اونها همونطور که جناب اسدف گفتن وجود نویز شدید در منزل شماست. اگر چنین چیزی باشه و بخواین در این محیط از مدار تست بگیرین چاره ای نیست جز اینکه از لوپ خیلی کوچک مثل پین پوینتر استفاده کنین. چون بخش اعظم نویز از طریق کویل وارد میشه و لوپ هر چه بزرگتر باشه بهمون نسبت نویز بیشتری میگیره. اما این احتمال هم هست که مدار شما مشکلی داشته باشه.
عدد اول چه 80 و چه 120 یا 170 باشه در هر صورت مورد قبول نیست. کم بودن عدد اول میتونه بدلیل نزدیکی لوپ به فلزات مزاحم حین بالانس یا وجود ایرادی خاص در مدار مثل تقلبی بودن آیسی 357 باشه و تغییر زیاد اون در هر بار بالانس هم میتونه به نویز مربوط باشه.
در مورد میکرو و باطری مشکلی نیست و ربطی به ایراد مدار شما نداره.