saraqueen نوشته است:
می بخشین دخالت می کنم ولی دوست عزیز این یک پیکربندی معروف برای تقویت معکوس با تک تغذیه هستش و نه انتگرال میگیره و نه مشتق و نقش اون خازن موازی با مقاومت یک مگا اهم هم آقا حمید درست گفتن. تقویت کننده تفاضلی معکوس.
دوست عزيز لطفا كاملا مطالعه فرماييد بعد نظر بدين.
من گفتم خازن سمت ورودي نقش مشتق گيري رو داره و خازن موازي با مقاومت فيدبك اثر فيلتراسيون فركانس هاي بالا را انجام ميده و تقريبا ميشه گفت عمل انتگرال گيري در فركانس هاي بالا رو انجام ميده همينطور كه ميدونيم عمل انتگرال عكس فركانس هس و هرچه فركانس بالا بره موج رو تضعيف ميكنه مثلا sin(wt) رو در نظر بگيريد اگه ازش انتگرال گرفته بشه به w تقسيم ميشه و هرچقد فركانس بالاتر باشه w هم مقدار بالاتري داره و موج بيشتر تضعيف ميشه.
پاسخ فركانسي اين تركيب به صورت شكل زير هستش كه دوتا قطب و يه دونه صفر داره قطب اول همون فركانس پايين فيلتر كه از مقاومت ورودي و خازن ورودي حاصل ميشه كه داخل فركانس هاي كمتر از اون مدار به عنوان مشتق گير عمل ميكنه و همون شيب مثبت ٢٠ دي بي رو شامل ميشه.
قطب ديگه از مقاومت فيدبك و خازن موازي با اون حاصل ميشه و بعد اون مدار به صورت انتگرال گير عمل ميكنه و با شيب منفي ٢٠ دي بي گين رو كم ميكنه يعني همون اثر كاهش تقويت براي فركانس هاي بالا كه قبلا گفتم.
و مابين اين دوتا فركانس به صورت گين ثابت و به عنوان يه ولتاژ فالور عمل ميكنه آپ امپ كه گينش هم حاصل تقسيم مقاومت فيدبك به مقاومت ورودي هستش.
عذر ميخام مهندس جان اگه جايي از حرفام اشتباه باشه شما اصلاح بفرماييد