نویسنده |
پیغام |
علی
کاربر فعال
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 11:48pm پست: 64 محل اقامت: ایران
|
یکی از قابلیتهای مورد استفاده در گوشیهای اندروید، امکان فلزیاب موجود در آنهاست که از طریق اسپیکر گوشی عمل میکند Metal Detector از معروفترین برنامههای اندروید در این دسته است که میتواند اشیای فلزی اطراف شما را شناسایی نماید. این برنامه بیش از ۵ میلیون کاربر در سراسر جهان دارد و روی اکثر گوشیهای اندروید نصب میشود.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
انسان های موفق همیشه به دنبال فرصتی برا کمک به دیگران میگردند انساهای ناکام همیشه میپرسند چی به من میرسه؟
|
سه شنبه 24 اردیبهشت1392 - 10:55am |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
علی جان ممنون ولی این برنامه مغناطیس یاب هست...کنار فلز اصلا واکنشی نشون نمیده ولی اگر کنار اهنربا باشه درجه میره بالا...
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
سه شنبه 24 اردیبهشت1392 - 11:05am |
|
|
علی
کاربر فعال
|
ALI.D نوشته است: علی جان ممنون ولی این برنامه مغناطیس یاب هست...کنار فلز اصلا واکنشی نشون نمیده ولی اگر کنار اهنربا باشه درجه میره بالا... این برنامه ها 3 مبدل داره این ورژن آخرش هست من تو نت گشتم به اسم فلز یاب بود روی گوشی یکی تست کردم و روی فلزات حساسیت نشون داد البته فلزات هم کنار لپ تاپ بودن
انسان های موفق همیشه به دنبال فرصتی برا کمک به دیگران میگردند انساهای ناکام همیشه میپرسند چی به من میرسه؟
|
سه شنبه 24 اردیبهشت1392 - 11:13am |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
علی نوشته است: ALI.D نوشته است: علی جان ممنون ولی این برنامه مغناطیس یاب هست...کنار فلز اصلا واکنشی نشون نمیده ولی اگر کنار اهنربا باشه درجه میره بالا... این برنامه ها 3 مبدل داره این ورژن آخرش هست من تو نت گشتم به اسم فلز یاب بود روی گوشی یکی تست کردم و روی فلزات حساسیت نشون داد البته فلزات هم کنار لپ تاپ بودن پس با اون برنامه حتما فرق داره...عذر میخوام از کنار لپتاپ هم دورشون کن یه تست کن ببین چطوری هست؟؟ موفق باشید
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
سه شنبه 24 اردیبهشت1392 - 11:21am |
|
|
علی
کاربر فعال
|
ALI.D نوشته است: علی نوشته است: ALI.D نوشته است: علی جان ممنون ولی این برنامه مغناطیس یاب هست...کنار فلز اصلا واکنشی نشون نمیده ولی اگر کنار اهنربا باشه درجه میره بالا... این برنامه ها 3 مبدل داره این ورژن آخرش هست من تو نت گشتم به اسم فلز یاب بود روی گوشی یکی تست کردم و روی فلزات حساسیت نشون داد البته فلزات هم کنار لپ تاپ بودن پس با اون برنامه حتما فرق داره...عذر میخوام از کنار لپتاپ هم دورشون کن یه تست کن ببین چطوری هست؟؟ موفق باشید خواهش میکنم عزیزم فعلا گوشی اندروید دم دستم نیست هر وقت دستم امد حتما یه فیلم میزارم
|
سه شنبه 24 اردیبهشت1392 - 12:54pm |
|
|
Mahdi
استاد سخت افزار
|
سلام خدمت دوستان تا جایی که بنده اطلاع دارم و توی سایتهای سازنده در مورد این نرم افزار نوشته شده بود این نرم افزار دقیقا یک "فلزیاب" هست و با استفاده از قطب نمای دیجیتال گوشی کار میکنه.گوشی قطب نما نداشته باشه کار نمیکنه چیزی در حدود 30 سانت هم بردش هست و کارش هم پیدا کردن وسایلی تو خونه مثل پونز و سنجاق و دسته کلید و ... هست موفق باشید
|
سه شنبه 24 اردیبهشت1392 - 2:21pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
همونطور که دوستان فرمودن اطلاق لفظ فلزیاب به این برنامه ها صحیح نیست! چون در واقع مغناطیس یاب هستن و طبیعیه که وقتی بر اساس سنسور مگنت داخلی که در موبایل های جدید وجود داره کار میکنن ؛ فقط نسبت به آهنربا و فلزات مغناطیسی دیگه نظیر آهن و فولاد واکنش نشون میدن. البته واکنش اینا نسبت به آهنربا طبیعتا خیلی بیشتره تا آهن! خلاصه شما یک کیلو طلا بذاری بغل گوشی هیچ واکنشی نشون نمیده
|
سه شنبه 24 اردیبهشت1392 - 5:39pm |
|
|
oshin
کاربر فعال
|
بعضی وقتا رو فلز خیلی کم هم نشون میده و جالبه من خودم امتحان کردم
|
سه شنبه 24 اردیبهشت1392 - 8:50pm |
|
|
mahmod
کاربر فعال
|
داداش نرم افزار سیمبین ندارید؟
|
سه شنبه 4 تیر1392 - 1:07pm |
|
|
علی
کاربر فعال
|
mahmod نوشته است: داداش نرم افزار سیمبین ندارید؟ سلام نه دوست عزیز نیست فقط واسه اندروید هست
|
یکشنبه 9 تیر1392 - 3:02pm |
|
|
|