Mey$aM نوشته است:
سنه دژ نوشته است:
بحث نقطه زنها با ردیاب آنتنی فرق میکنه
- تو نقطه زنها معمولا از سیم مسی استفاده میشه . اگر با سیم نقره سیمپیچی بشه ، اندکی بهتره اما هزینه ش به تفاوتش نمیارزه
- در ردیابهای آنتنی مکانیکی ساده و مکانیکی الکترونیکی ، برنج خالص استفاده میشه . با مس هم نتیجه میده اما نه بخوبی برنج
- برنج با روکش طلا یا نقره ، فرقی در عملکرد نداره . همانطور که خوراک طلا و نقره بتنهایی اثر ندارد
اثر خوراک در ردیابها ، بیشتر به خاطر مواد فعال هست تا خود طلا و نقره
- آنتن خالص از طلا یا نقره را نشنیدم کسی تست کرده باشه . اما بعقیده ی بنده ، جنس طلا یا نقره برای آنتن ، تاثیری نخواهد داشت
- از نظر علمی ، اگر تاثیر نیروهای نهفته ی انسانی را در ردیابی حذف کنیم ، فلزی که امواج مختلف را بخوبی دریافت میکند یا تحت تاثیرشان قرار می گیرد ، برنج است . همانطور که در بیشتر آنتن دستگاههای مختلف می بینیم ( رادیو - تلویزیون - بیسیم )
- از نظر منطقی نیز ، اگر خوراک طلا یا آنتن طلایی ، میتوانست واکنش آنتن به هدف طلا را ،بهبود بخشد یا تفکیک ایجاد بکند ، به هزینه ش میارزید و الان دیگه کسی با برنج کار نمی کرد . اما در عمل ثابت شده که طلایابی و تفکیک ، در حیطه ی عوض کردن جنس آنتن نیست و آنتنها به علتهای دیگری ، تحت تاثیر میدان دفینه قرار می گیرند
- فراموش نکنیم که تا حالا ،تاثیر قدرت ذهنی انسان ، بهتر از تاثیر مجهولات دیگر ، در حرکت یا توقف آنتنها بسوی دفینه، ثابت شده .
یک سوال ، آیا گروه خونی هم در استفاده از آنتن ها تاثیر داره ؟

چون من میخواستم یه ردیاب آنتنی بگیرم طرف که از دوستان بود گروه خونمو پرسید گفتم B..گفت فایده نداره نگیر..

بازم اگر تاثیرات مثبت و منفی مغزی و ماورائی را در نظر نگیریم ، اونطور که بنده هم شنیدم ، گروههای مثبت ، امید بیشتری داشتن
اما بنده فقط یک گروه خونی دارم و نتونستم تست کنم و تفاوتشو ببینم
و بسختی بشه دو نفر رو پیدا کرد که توانایی ذهنی و تجربی یکسانی داشته باشند و دو گروه خونی متفاوت داشته باشند و بتونیم اونا رو روی یک هدف یکسان تست کنیم . چیزی میخواد مانند دوقلوها با دو گروه خونی متفاوت !
از نظر علمی هم چیزی که در این مورد بنظر بنده برسه ، اینه که زمین منفی هست و اپراتور اگر مثبت باشه ، قطبهای غیر همنام یکدیگر را می ربایند
از نظر شخصی هم : عقیده دارم که اگر طبق توانائی های ذهنی ردیابی کنیم ، گروه خونی تاثیر مثبت یا منفی زیادی نخواهد داشت و هر کسی ممکنه که چنان نقاط قوتی داشته باشه که براحتی بر جزئیات منفی موجود هم ، غلبه کنه