pashaof نوشته است:
نمیدونم منو با چه کسی اشتباه گرفتین من هیچ وقت تصمیم به ساخت این وسیله نداشتم و ندارم و اگر قرار باشه عین شما 80میلیون خرج کنم و هفت سال به جایی نرسم همین پول رو خرج میکنم و میرم آموزش خلبانی جایرو کوپتر میبینم و تا دلم میخواد زیر نظر مربی پرواز میکنم نه این که با ساخت چنین وسیله ای و عدم مهارت پرواز جونم رو به خطر بیندازند و اگر طو پست قبلی بهتون گفتم موفق پیروز و پایدار باشین صرفا به این خاطر بود که کل کل کردن با شما هیچ سودی برای من نداره ونمیخوام اعضای انجمن از این بگو مگو ناراحت بشن وسلام فی امان الله
من شما رو با کسی اشتباه نگرفتم اتفاقا دقیق میدونم چه کسی هستید. مگر میشود 7 سال پیگیر باشید و بعد من شما رو نشناسم

با اینحال مهم هم نیست
80 میلیون خرج کردم ولی حتی اگر پرواز هم نکنم و از همینجا پروژه رو تعطیل کنم ضرر نکردم!!! چون ارزش سواد و دانش و تجربه خیلی بیشتر از مادیات هستش.در مورد اموزش هم وضعیت اموزشی فوق سبک ایران مثل کشورهای اروپایی نیست. هر دو یا چند ماه یک کرش رخ میده و چند نفر کشته میشند.معمولا بیشتر استاد خلبان ها هم تجربه چندانی ندارند وگرنه این همه کرش نداشتیم و بیشترشون هم تو حالت بنک و استال بده.و دوما شما اگر حتی جایروکوپتر هم که میلیارد پولش هست بخرید باز حق نگه داشتن در حیاط منزل رو ندارید باید در فرودگاه باشه و ماهانه حدود 10 میلیون تومان هم باید بابت تعمیر و نگهداری پرداخت کنید.و بنده حتی اگر یک هواپیمای شرکتی رایگان به من بدند هرگز سوار نخواهم شد مگر اینکه خودم کامل چکاپ کنم و تمامی کنترل فرامین رو بررسی کنم.چیزی که خودم میسازم میدونم چکار کردم.در مورد اینکه بگید موفق باشید و یا نباشید هم مهم نیست چون من کار خودم رو دارم ادامه میدم. بله کل کل کردن بدون اینکه هیچ علم یا دانشی در مورد اون موضوع نداشته و چشم بسته نظر بدیم کاری عبث و بیهوده و وقت تلف کن است هیچ سودی نداردکار بسیار خوبی انجام میدهید.موفق باشید