orcwarrior نوشته است:
سلام جناب باستان شناس عزیز میشه به این قسمت برید و نسبت به عکسهایی که گذاشتم نظرتونو بگید؟؟؟به خاطر جلوگیری از تکرار اینجا نذاشتم اگه خواستین تا اینجا هم اپ کنم...لطفا پاسخ بنده را بدین
viewtopic.php?f=26&t=88&start=4280درود بر شما
سوال شما:
سلام دوستان.......خواهش میکنم هرکی تجربه ای در این مورد داره کمکم کنهو........یه تومولوس پیدا کردم بعد اطراف این تومولوس حدود 20 یا 30 متریش یه جایی رو که اب کنارشو شسته بود مقداری کوزه شکسته بود رو نیم متر حفاری کردیم رسیدیم به یه سنگ ساروجی که دقیقا به شکل همین تومولوس طراحی شده یعنی مو نمیزنه کاملا خود تپه رو با ساروج در اوردن و از قسمت داخلی این ساروج که به شکل همون تومولوسه سه تا سوراخ هست یعنی سوراخ نیست شبیه به سه تا کاسه هست که عمق وسطی از اون دوتای دیگه بیشتره یه بنده خدایی گفت این سه تا سوراخ نشانه سه اتاقک زیر تومولوسه که اونی که عمق بیشتری داره نشانه اهمیتشه حالا میخواستم ببینم این سنگ ساروجی میتونه نسخه و سند این تومولوس باشه...لطفا راهنمایی کنید....ضمن اینکه ما سمت طلوع تپه رو حفاری کردیم تو 3 متری به یه سری حفره های مستطیلی رسیدیم که از سمت مرکز تپه میومد و به سمت بیرون میرفت تهش معلوم نبود و کاملا زیبا درست شده بود
پاسخ:
دوست عزيز بله يافته شما ماكت و مدل پيش ساخته آن تپه يا سازه باستاني هست كه همانند امروز كه مهندسان قبل از ساخت يك پروژه مهم اول ماكت آن را پياده مي كنند در باستان هم بدين شكل بوده است
نمونه هايي هم در حال حاضر در موزه ها يا انبارهاي ميراث موجود مي باشد
اما براي اينكه بيشتر بتوانم كمك و راهنمايي كنم شما را در اين مورد نياز به تصاوير و توضيحات بيشتر دارم كه بصورت عمومي يا خصوصي ميتوانيد ارسال كنيد,در خدمتتان هستم