نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
تصاویر و فیلم گنج نمرود :
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 18 اردیبهشت1392 - 11:23am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
دفینه کشف شده
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 18 اردیبهشت1392 - 11:31am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
کشف دفینه
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 18 اردیبهشت1392 - 11:36am |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
ممنون اقا مهدی فیلمهای خیلی عالیی هستند به دوستان پیشنهاد میکنم دانلودشون کنند
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
پنج شنبه 1 خرداد1392 - 12:52am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
دوستان میتونن اگر فیلمهای جالب مثل موارد بالا دارن توی این بخش قرار بدن تا همه لذت ببرن
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 2 خرداد1392 - 7:33am |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
مهدی جان ممنون..خیلی جالب بود...من تازه دانلود کردم اون پولا دیگه چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
سه شنبه 14 خرداد1392 - 12:09pm |
|
|
ghoghnoos
|
مهدی جان سلام به نظر میاد آثار پیدا شده در آزادشهر-با توجه به قدمت منطقه که پایتخت تابستانی اشکانیان بوده- و نوع این آثار و البته دلایل دیگه، واقعی بوده باشه اما فیلم مربوط به مجسمه فرعون -اونهم توتانخامون!- و باقی مجسمه ها و کاملا سالم بودن اونها و شرایط نگهداریشون و الصاق کلیپی از یک فیلم دیگه مربوط به پولها،کاملا نشانه تقلبی بودن اجناسه و کلاهبرداری تو روز روشنه در مورد گنجینه ای به نام نمرود اطلاعاتی ندارم ولی آمریکایی ها بعد اشغال عراق، در اولین اقداماشون دستبرد هوشمندانه به موزه بغداد زدند و خروج گنجینه های اصلی بدون دست اندازی به نمونه های بدلی رو با مهارت تموم انجام دادند. در ضمن هیچ گونه اثری به جا نگذاشتند تا دولت بعدی عراق مطالبه اجناس نکنه-چه برسه به فیلم برداری- از زحمت شما تشکر میکنم
|
جمعه 24 خرداد1392 - 6:23pm |
|
|
amir92
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 19 مرداد1392 - 11:52am پست: 296 محل اقامت: همه ايران سراي من است
|
ghoghnoos نوشته است: مهدی جان سلام به نظر میاد آثار پیدا شده در آزادشهر-با توجه به قدمت منطقه که پایتخت تابستانی اشکانیان بوده- و نوع این آثار و البته دلایل دیگه، واقعی بوده باشه اما فیلم مربوط به مجسمه فرعون -اونهم توتانخامون!- و باقی مجسمه ها و کاملا سالم بودن اونها و شرایط نگهداریشون و الصاق کلیپی از یک فیلم دیگه مربوط به پولها،کاملا نشانه تقلبی بودن اجناسه و کلاهبرداری تو روز روشنه در مورد گنجینه ای به نام نمرود اطلاعاتی ندارم ولی آمریکایی ها بعد اشغال عراق، در اولین اقداماشون دستبرد هوشمندانه به موزه بغداد زدند و خروج گنجینه های اصلی بدون دست اندازی به نمونه های بدلی رو با مهارت تموم انجام دادند. در ضمن هیچ گونه اثری به جا نگذاشتند تا دولت بعدی عراق مطالبه اجناس نکنه-چه برسه به فیلم برداری- از زحمت شما تشکر میکنم کاملا درست میفرمایید. عزیزانی که فیلم میزارن لطف کنن و فیلم هایی مثل همین گنج فرعون رو نزارن که تقلبیه . ولی فیلمی که هموطنان عزیزمون گذاشتن خوبه و ادمو دلگرم میکنه
هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه
|
یکشنبه 28 مهر1392 - 7:59pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان نمی دونم چرا هر وقت تو این سایت چیزی رو می خوام دانلود کنتم اتومات خود فایر فاکس دانلود میکنه دانلود منیجر من فعاله ولی دانلود نمی کنه اگه بخوام فقط با دانلود منیجر دانلود کنم چه کار کنم؟
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
یکشنبه 19 آبان1392 - 3:49pm |
|
|
Kani
استادیار
|
asadof نوشته است: سلام دوستان نمی دونم چرا هر وقت تو این سایت چیزی رو می خوام دانلود کنتم اتومات خود فایر فاکس دانلود میکنه دانلود منیجر من فعاله ولی دانلود نمی کنه اگه بخوام فقط با دانلود منیجر دانلود کنم چه کار کنم؟ سلام بخاطر اینه که فایرفاکس خودش هر چند وقت یکبار آپدیت میشه و تنظیمات مربوط به دانلود بهم میخوره. چند راه وجود داره ولی این راه که میگم بهتر هستش.
دانلود منیجر رو حذف و آخرین نسخه شو بگیر نصب کن. چون فایرفاکس با آپدیت جدیدش بانسخه های قدیمی دانلود منیجر سازگاری نداره. و باید نسخه جدید نصب بشه.
|
دوشنبه 19 آبان1392 - 1:42am |
|
|
|