FelezJoo
http://www.felezjoo.com/

ساخت لوپ 2 در 2 برای فلزیاب پالسی فلزجو
http://www.felezjoo.com/viewtopic.php?f=28&t=3482
صفحه 1 از 3

نویسنده:  Empire [ جمعه 31 اردیبهشت95 - 10:13am ]
عنوان پست:  ساخت لوپ 2 در 2 برای فلزیاب پالسی فلزجو

با درود و خسته نباشید خدمت مهندس حمید گل و همه ی دوستان گرامی @};- @};- @};-
از همه ی عزیزان خواهشمندم که در مورد ساخت لوپ 2 در 2 تجربیات خودشون رو اینجا بگن تا همه ی بچه ها ازش استفاده کنن.
با تشکر فراوان و آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون

نویسنده:  Empire [ جمعه 31 اردیبهشت95 - 10:24am ]
عنوان پست:  Re: ساخت لوپ 2 در 2 برای فلزیاب پالسی فلزجو

من هم لوپ 2 در 2 رو ساختم با 16 تیکه لوله پولیکا کوچیک تقریبا به بلندی 60 سانتی با قابلیت جمع کردن آسان با راهنمایی های کوهیار جان که در قسمت آموزش ساخت لوپ یک متری داده بودند.خیلی خوب ازآب دراومد.

نویسنده:  Empire [ جمعه 31 اردیبهشت95 - 10:28am ]
عنوان پست:  Re: ساخت لوپ 2 در 2 برای فلزیاب پالسی فلزجو

و از سیم 1 *1.5 افشان سمنان استفاده کردم با پیچیدن 7 دور سیم و وصل کردن سیم رابط RG59 اهمش تقریبا 1 در اومد.به نظرتون بهترین نتیجه رو کدوم سیم یا کابل میده؟!

نویسنده:  kabra [ شنبه 22 خرداد95 - 11:05pm ]
عنوان پست:  Re: ساخت لوپ 2 در 2 برای فلزیاب پالسی فلزجو

سلام.من کابل لوپ اماده دارم بخوام دسته و قالب لوپ ۲*۲ درست کنم باید چجوری بسازم لطفا راهنمایی میکنید؟ممنون

نویسنده:  Empire [ یکشنبه 30 خرداد95 - 6:32pm ]
عنوان پست:  Re: ساخت لوپ 2 در 2 برای فلزیاب پالسی فلزجو

سلام
برای دسته ها از 2 تا بند برزنت به اندازه ی 2 متر استفاده کنید,شما میتونید یک شاخه و نیم لوله پولیکا شماره 3 و 4تا زانو و 4 تا بست پلاستیکی لوله و 8 تا بست زیپی پلاستیکی تهیه کنید و طبق راهنمای دستور ساخت لوپ 1 در 1 استاد کوهیار عزیز بسازیدش.بازو ها رو 8 تا 1 متری و یا 16 تا نیم متری درست کنید.
موفق باشید

نویسنده:  Empire [ یکشنبه 30 خرداد95 - 6:43pm ]
عنوان پست:  Re: ساخت لوپ 2 در 2 برای فلزیاب پالسی فلزجو

از همه ی دوستان و اساتید ارجمند خواهش میکنم در مورد ساخت لوپ 2 در 2 , نوع سیم یا کابل مرغوب و متعلقات دیگر آن که تونستن باهاشون جواب خوبی بگیرن و تجربیات خودشون رو توی این تاپیک به اشتراک بذارن تا همه ی بچه های عزیز فلزجو بتونن استفاده کنند.
انشالله موفق باشید

نویسنده:  مهدی [ یکشنبه 10 مرداد95 - 10:58am ]
عنوان پست:  Re: ساخت لوپ 2 در 2 برای فلزیاب پالسی فلزجو

با سلام
کابلهای آماده بازاری که جواب خوبی در درست دراومدن اعداد سگانه دیباگ دوم نقطه زن فلزجو ندادن و بهتره که استفاده نکنید ! بهترینش همین سیم های افشان 1/5 میل هست حدود 7 الی 8 دور

نویسنده:  تهم [ جمعه 11 شهریور95 - 12:51am ]
عنوان پست:  Re: ساخت لوپ 2 در 2 برای فلزیاب پالسی فلزجو

با سلام
منم بالاخره با هزار مکافات بود کابل فرمان 7×1.5 پیدا کردم و یک لوپ 1.8 ×1.8ساختم
دیلی لوپ در محیط بیرون 18 بود ولی اعداد دیبا گ دوم عدد اولش نزدیک به 600 بود
تفکیک اصلا کار نکرد ولی عمق زنی بد نبود
حالا ه نظر شما دلیلش فقط از کابل فرمانه؟
سیم رابط هم مکس

نویسنده:  حمید [ جمعه 11 شهریور95 - 1:06am ]
عنوان پست:  Re: ساخت لوپ 2 در 2 برای فلزیاب پالسی فلزجو

7 دور سیم با مغزی 1 الی 1.5 میل برای لوپ 2 متری مناسبه. اگر میخواین اعداد و تفکیک هم درست باشن باید تا میتونین این سیم رو با روکش ضخیم در نظر بگیرین تا بخودی خود بین مغزیها فاصله ایجاد بشه و دردسر دیگری نداشته باشین. این روش کاملا جواب داده و فقط باید سیم مناسبش رو پیدا کنین که میتونین از جاهایی که انواع سیم برق دارن تهیه کنین. بهتره از کابل فرمان هم استفاده نکنین چون بسختی میشه ازش جواب مناسب از نظر تفکیک گرفت.
کابل رابط میکروفن مثل مکس هم مورد تایید من نیست. حتما از کابل کواکسیال مثل کابل آنتن کرمان یا مازندران یا RG59 یا RG58 بدون فویل استفاده کنین.

نویسنده:  تهم [ جمعه 11 شهریور95 - 1:55am ]
عنوان پست:  Re: ساخت لوپ 2 در 2 برای فلزیاب پالسی فلزجو

حمید نوشته است:
7 دور سیم با مغزی 1 الی 1.5 میل برای لوپ 2 متری مناسبه. اگر میخواین اعداد و تفکیک هم درست باشن باید تا میتونین این سیم رو با روکش ضخیم در نظر بگیرین تا بخودی خود بین مغزیها فاصله ایجاد بشه و دردسر دیگری نداشته باشین. این روش کاملا جواب داده و فقط باید سیم مناسبش رو پیدا کنین که میتونین از جاهایی که انواع سیم برق دارن تهیه کنین. بهتره از کابل فرمان هم استفاده نکنین چون بسختی میشه ازش جواب مناسب از نظر تفکیک گرفت.
کابل رابط میکروفن مثل مکس هم مورد تایید من نیست. حتما از کابل کواکسیال مثل کابل آنتن کرمان یا مازندران یا RG59 یا RG58 بدون فویل استفاده کنین.

با تشکر از پاسخ شما
دلیل عدم استفاده از کابل مکس چیه؟
من میتر منفی ندارم کابلم هم از نوع قدیمیهاست و از روش اتصال دو مغزی استفاده میکنم
کلا چجوری بفهمیم که کابل رابط مناسبی نداریم؟

صفحه 1 از 3 همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند.