FelezJoo
http://www.felezjoo.com/

ساخت لوپ 2 در 2 برای فلزیاب پالسی فلزجو
http://www.felezjoo.com/viewtopic.php?f=28&t=3482
صفحه 2 از 3

نویسنده:  تهم [ جمعه 11 شهریور95 - 2:58am ]
عنوان پست:  Re: ساخت لوپ 2 در 2 برای فلزیاب پالسی فلزجو

نظرتون راجع به این کابل چیه؟
فقط روی اون نوشته کابل کواکسیال 50 اهم و ساخت کرمان
پیوست:
20160722_010225.jpg

نویسنده:  حمید [ جمعه 11 شهریور95 - 3:35am ]
عنوان پست:  Re: ساخت لوپ 2 در 2 برای فلزیاب پالسی فلزجو

کابلهای میکروفن زیاد جواب خوبی نمیدن چون هم برای کارهای قدرتی مناسب نیستن و هم ظرفیت خازنی داخلشون ممکنه بالا باشه. در این شرایط میبینید اعداد 3 گانه افزایش قابل ملاحظه پیدا میکنن.
تصویر کابلی که گذاشتین مناسب بنظر میرسه.

نویسنده:  hesam [ جمعه 12 شهریور95 - 12:41pm ]
عنوان پست:  Re: ساخت لوپ 2 در 2 برای فلزیاب پالسی فلزجو

با سلام خدمت دوستان و مهندس عزیز
مهندس ببخشید بنظرتون اگه بیایم برای لوپ 1.5 و بالاتر مثلا از سه رشته سیم 0.5 افشان یا دو تا 0.75 افشان بصورت موازی استفاده کنیم مشکل حل نمیشه؟
ممنون از شما

نویسنده:  حمید [ جمعه 12 شهریور95 - 3:34pm ]
عنوان پست:  Re: ساخت لوپ 2 در 2 برای فلزیاب پالسی فلزجو

دوست عزیز بنده واقعا راحت ترین راهی که جواب داده رو عرض کردم! یعنی سیم برق رایج بازار از نوع دارای روکش ضخیم. حالا اینکه شما راه سخت تری رو انتخاب کنین و همون جواب رو بده یا نه فکر نمیکنم زیاد مهم باشه!

نویسنده:  hesam [ جمعه 12 شهریور95 - 8:26pm ]
عنوان پست:  Re: ساخت لوپ 2 در 2 برای فلزیاب پالسی فلزجو

حمید نوشته است:
دوست عزیز بنده واقعا راحت ترین راهی که جواب داده رو عرض کردم! یعنی سیم برق رایج بازار از نوع دارای روکش ضخیم. حالا اینکه شما راه سخت تری رو انتخاب کنین و همون جواب رو بده یا نه فکر نمیکنم زیاد مهم باشه!


ممنون از راهنمایی شما
گفتم شاید اینجوری راحتتر و بی دردسر فاصله بیافته بین سیمها. شرمنده دیگه اطلاعات فنی زیادی در این موارد ندارم اگر هم در این مورد وسواس به خرج دادم به این خاطر بود که شما پیشنهادتون رو این بود تا حد امکان فاصله مناسب بین سیمها باشه.
من همین روشی که شما گفتید رو انجام میدم. تا به الان هم هر چیزی که شما پیشنهاد کردید و من انجام دادم بلا استثنا جواب خیلی خوبی داده.
تشکر از شما @};-

نویسنده:  Empire [ سه شنبه 16 آذر95 - 8:44pm ]
عنوان پست:  Re: ساخت لوپ 2 در 2 برای فلزیاب پالسی فلزجو

با درود و خسته نباشید به مهندس حمید بزرگوار و همه ی دوستان عزیز @};- @};- @};-
من هنوز برای پیچوندن سیم لوپ 2 در 2 مشکل دارم.هر جور که درست میکنم بردش نسبت به ابعادش خیلی کمه!از بچه ها عاجزانه خواهشمندم تجربیات خودشون رو در رابطه با موارد زیر به اشتراک بگذارن تا ما هم استفاده کنیم.
نوع و مارک سیم ؟!
تعداد دور پیچوندن سیم؟!
اندازه ی مناسب مقدار مقاومت و ظرفیت خازنی؟!

نویسنده:  جواد64 [ شنبه 15 اردیبهشت96 - 2:30am ]
عنوان پست:  Re: ساخت لوپ 2 در 2 برای فلزیاب پالسی فلزجو

سلام دوست عزیز
بااجازه استادحمیدواساتید
نوع سیم خوب گیراوردن یه مقداردردسرولی من سیم کمانوتست کردم بدنبوده برای فریم 1در1استفاده کردم موقع خریدسیم کلیس وملتی مترباخودم بردم خواستم 1در1بگیرم اندازشوباکلیس گرفتم شد1.3بعدسیم 0.75اندازه گرفتم شدحدودا1میل وتو100مترحدودا2.7اهم نشون داد.ده دورپیچیدم دقیقاشد400میکروهانری و1.1اهم اعدادم تقریبا درست بوددیلی اتوهم 19شناخت توخونه سینی 55روتو3مترو20سانت سنس کرد.هنوزبیرون تستش نکردم .فریمای بزرگ بایدبیرون خونه چک بشن
به نظرمن برای فریم 2متری ازکمان 1در1استفاده کنی که استانداردش درمیاد1.3در1که فکرکنم جواب خوبی بده

نویسنده:  جواد64 [ شنبه 15 اردیبهشت96 - 2:32am ]
عنوان پست:  Re: ساخت لوپ 2 در 2 برای فلزیاب پالسی فلزجو

البته من ازوارنیش ردش کردم .

نویسنده:  ariamehr1989 [ یکشنبه 3 شهریور98 - 3:25pm ]
عنوان پست:  Re: ساخت لوپ 2 در 2 برای فلزیاب پالسی فلزجو

سلام به همگی دوستان
من لوپ 2*2 درست کردم دقیقا شده 400 میکرو و 1 اهم اما میزنه کویل ارور !
یه لوپ انکبوتی 400 میکرو هم دارم 45 سانت با اون خیلی خوب کار می کنه . حالا نمیدونم چکار کنم
لوپ 2*2 رو تو اتاق دارم تست میگیرم به نظرتون تاثیر داره تو ارور ؟

نویسنده:  حمید [ یکشنبه 3 شهریور98 - 5:30pm ]
عنوان پست:  Re: ساخت لوپ 2 در 2 برای فلزیاب پالسی فلزجو

خسته نباشین.
بله کویلهای بزرگ بدلیل میدان وسیعی که دارن اصلا داخل منزل قابل تست نیستن و اغلب حالت کویل ارور پیش میاد. باید در محیط باز تست کنین.

صفحه 2 از 3 همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت [ DST ] تنظیم شده اند.