با سلام
هرچند بنده حدود یکسالی هست از انواع این برچسبها در منزل استفاده میکنم ولی همچین تستی به ذهن بنده نرسیده بود ، آفرین بر دوست عزیزمون آقا کمال ( خواستن توانستن است ) دوستان این سایتی هست که این جنس رو اینترنتی هم میفروشه ، ولی نیازی به خرید اینترنتی نیست چون اکثر لوازم پلاستیکی و ظروف آشپزخانه فروشی ها دارن ، در دو مدل وجود داره بزرگ و متوسط ؛ بزرگ هارو داخل دیواره حمام یا سرویس بهداشتی نصب میکنن و نوع متوسط رو روی درپوش شیشه ای اجاق گاز می چسبونن که خودم هرسه مورد رو در منزل استفاده کردم
http://www.camp99.ir/?p=228 هرچند بنده اسپری گرافیت دارم ولی گذاشتم تا سیم مناسبی پیدا کنم یا یک لوپ دائمی بسازم و نهایی بشه ، هرچند کابل آیفون 6 زوج
شیلد دار رو بنده لوپ 55 سانتی تخت ساختم و از کابل رابط
شیلد دار دو مغزی افشان استفاده کردم که دیلی 16 شده و فیبر مسی 5 در5 سانتی رو از 60 الی 75 سانت میزنه با حساسیت 18 ، سیم لختی که داخل کابل برای اتصال
شیلد هست رو باید از یک طرف لوپ قطع باشه و از یک طرف دیگه به
شیلد کابل متصل بشه که انصافاً بنده خیلی از عملکرد این لوپ راضی هستم ، جالب اینجاست که یک آهن ربای 8 سانتی رو وقتی به لوپ نزدیک میکنم دستگاه هیچ سنسی نداره در صورتی که مدارات انالوگ آهن ربارو واکنش نشون میدن ، درضمن وقتی آهنربا رو به لوپ چسبوندم مدارم برای اولین بار کوئل ارور داد ! و بعد از خاموش و روشن کردن درست شد ، ولی وقتی پهنای پالس رو روی 155 و انتگرال رو روی 50 میزارم دیلی اتومات 18 میشه و وقتی پهنای پالس رو 140 میگذارم کوئل ارور به نمایش درمیاد ! مهندس حمید نظرتون چیه ؟ متشکرم