دوستان اگه بیاد داشته باشن ، چند سال پیش که در مورد انواع تله و طلسم صحبت میکردم ، طلسمهای مختلفی رو نام بردم و طرز تاثیرشونو توضیح دادم . اما در آخر اشاره کردم به طلسم عجیبی که مثل طلسمهای دیگه ، برای کاوشگر خطری نداره اما بسیار جالب و امن هست و از بهترین طلسمهاست
اگر کاوشگری به جای دفینه ای وارد بشه و اونجا تله یا طلسم داشته باشه ، بلاخره بنحوی تله رو از کار میندازن یا به هر صورتی که شده ، طلسم رو از کار میندازن و باطل میکنن
در همه ی این موارد ، تله یا طلسم ، دیده میشه و شناسایی میشه
اما تصور کنید که اگه طلسم طوری باشه که جنس رو نبینیم ، این دیگه یه چیز دیگه س و بسیار عالی هست برای حفاظت از دفینه
وقتی کاوشگر جنسی نبینه ، دیگه فکر میکنه چیزی نیست که تلاشی هم انجام بده برای باطل کردنش . و براحتی از کنارش رد میشه
بله همچین طلسمی هم داریم و معمولا کسی باهاش برخورد نمیکنه چون جنسی دیده نمیشه که ما بریم سراغش . هیچی به هیچی
از میان طلسمات متفرقه ، بنده خیلی به این نوع علاقه دارم و نمره ی 19 رو بهش میدم
دفاینی که از این نوع طلسمات دارن ، بسیار در امنیت بسر میبرن و ممکنه تا قیامت هم کسی بهشون پی نبره ، اما یه اشکال کوچک دارن و اون اینه که ، سالی یبار یا چند بار و در زمانهای خاصی ممکنه بناچار یا عمدا ظاهر بشن (وگرنه نمره 20 میدادم )
زمانهایی که بصورت ناچار ظاهر میشن بدلخواه شخص طلسم کننده نبوده و اون موقع هرکسی جنس رو ببینه ، میتونه برداره
اما ممکنه عمدا هم ، زمانهای خاصی رو تعین بکنن که ظاهر بشه برای وارثش یا برای شخص نسخه دار
معمولا این اجناس رو میتونن روی زمین هم بزارن و اینجوری هم داشتیم . اما مقداری خطر دیده شدنش در زمانهای ناچاری ، زیاده و معمولا این ریسک رو نمیکنن و میزارن تو یه عمق کم و یه سنگی میزارن روش برای نشان نقطه
و برای اینکه شخصی سنگو نبینه و به زیرش مشکوک نشه ، سنگ هم به دفینه میبندن و با هم طلسمشون میکنن که هردو باهم غیب بشن
در داستان دوستمون هم دیدیم که شکل خروس رو خیلی واضح رو سنگ حک کرده بودن . اگر طلسم نبود ، شاید چنین نشان واضحی رو ، رو تک سنگ حک نمیکردن که هر شخص معمولی هم با دیدنش ، به زیر سنگ مشکوک بشه و کاوشش بکنه
بنده نیز یه مورد مشابهی رو شنیدم که براتون تعریف میکنم که بهتر متوجه بشید :
یه پدر و پسری بودن که چوپان بودن و هر روز حیواناشونو میبرن به کوهی و سر یه بلندی روی این کوه که همیشه میرفتن ، اونجا یه اتاق خرابه بوده که همش در گذشت زمان تخریب شده و فقط مقدار کمی از اطراف دیوارهاش باقی مونده بود . کنار اون دیوار هر روز چایی دم میکردن و استراحتی هم میکردن
یه روزی از روزها ، مثل همیشه میرن کوه ، پدر ، پسرشو میفرسته که زودتر بره و بساط چایی رو آماده کنه
پسره میره سمت خرابه ، میبینه که یه خمره نسبتا بزرگ ، گوشه ی خرابه ست و میره جلو میبینه که پر طلا و جواهره ،
گذشته از اینکه زیر خاک نبوده ،حتی سرشم باز بوده
پسره حیرت زده میشه و فورا برمیگرده سمت پدرش و میگه " بابا اینجا یه خمره طلا هست . فاصله شونم چیز زیادی نبوده
در همین چند لحظه که شاید یه دقیقه هم نبوده ، پدره میاد و هردو میرن تو خرابه ، میبینن که هیچی نیست
پسره فورا شروع میکنه به قسم و قرآن
اما پدره آرومش میکنه و میشینه یه گوشه و میگه پسرم میدونم راست میگی لازم نیست قسم بخوری
قبلا هم این اتفاق افتاده بوده و قدیما یکی این خمره رو دیده اما بعدش خمره غیب شده بود
خلاصه هر روز که میرن کوه ، اولش به خرابه یه نگاهی میندازن اما هیچوقت دیگه پیش نمیاد که ببینن
اینجا چند نکته رو خدمتتون عرض میکنم :
- اولا طلسم اینقدر مطمئن هست که شخص طلسم کننده ، با خیال راحت ، جنسو میزاره رو زمین
- همچنین در نظر داشته باشید ، شخصی که بتونه چنین طلسمی رو ایجاد بکنه ، اینقدر هم قدرت داره که روزهایی رو عمدا برای ظاهر شدنش تعین بکنه
- طبق مواردی که بنده شنیدم و مقایسه کردم باهم ، در اون موقع میشه جنس رو دست زد و برداشت
اما در مواقع دیگر ، اینطوری نیست که فقط جنس رو نبینیم ، بلکه واقعا غیب میشه و حتی اگه دستمون رو دقیقا بزاریم رو اون نقطه ، دستمون ازش رد میشه و چیزی لمس نمیشه
بنا بر این خاصیت ، بنده احتمال میدم که با فلزیاب هم نتونیم سنسش کنیم اما بعید هم نیست . باید برم تست کنم
این دوستمون اگه جاشو بلد باشن ، میشه جنسو ظاهر کرد ، درسته که فعلا غیب شده اما جاشو بلد باشیم ، میتونیم بندازیم تو خطر
فقط یک نکته مشکوک در داستان هست و اونم نسخه هست که باید ببینیم به طلسم هم اشاره کرده یانه و مهمتر از همه اشاره به روز خاصی
وجود نداشتن تپه نیز طبیعی نیست . یا مشکلی در نسخه هست ، یا نکته ای در نسخه هست یا احتمالا تپه بسیار کوچک بوده و فقط مقداری خاک بوده
حالا اینجا نمیخوام در مورد چگونگی طلسم یا راه حلش ، حرفی بزنم
اما یه نکته رو بدونید که اگه اون شخصی که در اون لحظه جنسو میبینه ، فقط یه مشت یا یه قطعه از جنس رو با دست برداره ، ممکنه اون طلسم باطل بشه و بعدشم اگه بره یه جایی و برگرده ، بازم جنس سرجاشه و میتونه برداره
ضمنا این طلسم از سخت ترین و حرفه ای ترین طلسمهاست و هر کسی رو در قدیم نداشتن که بتونه چنین کاری برای حفاظت دفینه شون بکنه . بهمین خاطر کمیاب هم هست و همونطور که سخت ایجاد میشه ، سخت هم باطل میشه
یعنی براحتی و با خوندن دعاهای ساده و نامربوط به قضیه ، باطل نمیشه . شخص ایجاد کننده ی طلسم ، خیلی بهتر از من و شما میدونسته که داره چیکار میکنه و اگر بسادگی باطل میشد ، این ریسکو نمیکرد و جنسو میزاشت زیر خاک ، مثل بقیه دفینه ها
پس زیاد دلخوش نباشید