انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 12 خرداد1404 - 10:45pm

پاسخ به موضوع  [ 80 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 4 , 5 , 6 , 7 , 8
 یونیاب مادون قرمز ir/uv جایگزین دوربین یونیاب 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

babrestan نوشته است:
درود بر شما .انجمن خیلی خلوته دلیلشم اینه که همه تو کانالای تلگرامی هستن.من اینو انداختم خیلی وقته یجا حتی دنبالشم نگشتم دلیلشم اینه سالها رو سیستمای دیگ‌وقت گزاشتم .
در مورد یونیابی که ساختم جناب سنه دژم‌میگه اهداف بزرگو میگیری اهداف کوچیکو نه.نمیدونم چرا مورگان اهداف کوچیکو میگیره با همون سیستم .
درمورد فرانکو ک ساختی اگه بشه لوپ اضافه کرد و۲۰ سانت گرفت خوبه.ولی اینو بدون فقط این قسمت نیست و همه اینها باید ازمایش بشه توی محیط تست تا بدونیم دنبال چی هستیم.و دقیق ۲۰ سانت یه سکه رو میزنی؟ اگر میزنی خوبه و طبیعی هست ک نزدیک زمین کنی بوق میزنه و حساس نباش بهش .بقیه سیستمها هم همینن

راستی اقای مورگان توی کانال یوتیوبش در قسمت کامنت یکی از ویدیو هاش یکی ازش پرسیده بود که چطوری لوپ جمع کنه که پاسخ داده بود ۴۴ دور سیم ۰.۲ به قطر ۵ سانت برای طلا و نقره بهینه هست
البته طبق جستجوهایی که من کردم قبلا ، اگر اهداف کوچیک نمیگیره شما فرکانس سیستمتون احتمالا بالا هست و باید توی رنج ۳۵ تا ۷۴ کیلوهرتز باشه این هم اقای مورگان گفته بودند
امیدوارم کمکی کرده باشم @};-

غریب و تنها کسی است که دوستی نداشته باشد امام علی(ع)

شنبه 3 خرداد1404 - 10:20pm
آنلاین
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: آشیانه عقاب
درود داستان فرانکو واکنشش تقریبا با سیستمهای دیگ یکیه .بنظرم چند فرمول ریز میخاد تا هدف نجیب رو .سنس کنه فرضیه هایی هم دارم و باید امتحان بشه .
درمورد اینگه مورگان گفته فرکانس ۳۵ تا ۷۲ .کلی توی این محدوده فرکانس هست و گیرنده رو نمیشه فرکانسشو گرفت.بعید میدونم موضوع فرکانس باشه ما داریم اهداف بزرگ رو سنس میکنیم ولی اهداف ریزو نه .؛چرا؟بغیر بتا چه چیز دیگری .البته دراینده روشن خاهد شد

چهارشنبه 6 خرداد1404 - 12:56am
کاربر فعال
کاربر فعال

babrestan نوشته است:
درود داستان فرانکو واکنشش تقریبا با سیستمهای دیگ یکیه .بنظرم چند فرمول ریز میخاد تا هدف نجیب رو .سنس کنه فرضیه هایی هم دارم و باید امتحان بشه .
درمورد اینگه مورگان گفته فرکانس ۳۵ تا ۷۲ .کلی توی این محدوده فرکانس هست و گیرنده رو نمیشه فرکانسشو گرفت.بعید میدونم موضوع فرکانس باشه ما داریم اهداف بزرگ رو سنس میکنیم ولی اهداف ریزو نه .؛چرا؟بغیر بتا چه چیز دیگری .البته دراینده روشن خاهد شد

سلام و درود آره درسته صفحات ۲۰۵ تا ۲۲۰ تاپیک فرانکو مفصل بحث شده که استاد سنه دژ هم گفتند چیه داستانش اما هنوز رمز و رازهای زیادی هست که پی دی کا یک پروژه عملی بشه چون مکان تست قدینی میخواد برای کالیبره کردن تنها رازش همینه کالیبره کردنش
استاد رضا ویر این معما را حل کرده ولی خبری ازش نیست چند ساله اگر استاد رضا ویر بیاد میتونه کمک زیادی بکنه

چهارشنبه 7 خرداد1404 - 9:53am
آنلاین
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

یچیزایی فهمیدم سیستمم سنس هم داره ولی برای حساسیت بیشتر ی تغییرات ریزی میخاد.

پنج شنبه 8 خرداد1404 - 2:31pm
کاربر فعال
کاربر فعال

babrestan نوشته است:
یچیزایی فهمیدم سیستمم سنس هم داره ولی برای حساسیت بیشتر ی تغییرات ریزی میخاد.

خیلی عالیه واقعا به نظرم باید همه اساتید جمع بشن یه متینگ مجازی بزاریم و لااقل یه درک خوب از شرایط و خصوصیات و عوامل دخیل در سنس فقط طلا ونقره و انتخابی مفرغ برسیم تا یه سیستم دقیق و کارآمد جمع کنیم من به نوبه خودم به شما تبریک میگم بابت سیستمتون انشاالله به موفقیت های بزرگی برسین @};- به نظرم فقط مهندس حمید باید دست به کار یه سیستم جدید بشه تا مثل فلزجو یک شاهکار دیگه عرضه کنه اینبار در حوضه دوربردها :x

پنج شنبه 8 خرداد1404 - 3:23pm
آنلاین
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نمیشه .
کسی که زحمت کشیده سالها حاصل زحماتشو اینجا بیان کنه
بنده ۵ ساله دارم رو اینطور سیستمها وقت میزارم و صدها بار ازمایش و قطعه و برد و هویه لحیم خریدم و تست زدم و هزاران ازمایش شبو روز
مرحله به مرحله پیش رفتم هر دفعه هم یچیزی کشف کردم.منتظر نباش کسی بیاد حاصل زحماتشو اینجا بنویسه .چیزی که راحت بدست بیاد اونم توی این مورد همه جا پخش میشه ولی زحمتشو بکشی به راحتی ب بقیه نمیگی درستشم اینه
یجاهایی هم از بحث الکترونیک خارجه
اگر نبود اینهمه مهندس الکترونیک هر کدومشون ی سیستم درست میکردن.
قانون تجربس.
شاد باشی

پنج شنبه 8 خرداد1404 - 5:25pm
کاربر فعال
کاربر فعال

babrestan نوشته است:
نمیشه .
کسی که زحمت کشیده سالها حاصل زحماتشو اینجا بیان کنه
بنده ۵ ساله دارم رو اینطور سیستمها وقت میزارم و صدها بار ازمایش و قطعه و برد و هویه لحیم خریدم و تست زدم و هزاران ازمایش شبو روز
مرحله به مرحله پیش رفتم هر دفعه هم یچیزی کشف کردم.منتظر نباش کسی بیاد حاصل زحماتشو اینجا بنویسه .چیزی که راحت بدست بیاد اونم توی این مورد همه جا پخش میشه ولی زحمتشو بکشی به راحتی ب بقیه نمیگی درستشم اینه
یجاهایی هم از بحث الکترونیک خارجه
اگر نبود اینهمه مهندس الکترونیک هر کدومشون ی سیستم درست میکردن.
قانون تجربس.
شاد باشی

اره درسته واقعا گل میفرمایید میدونم چقدر سخت و نفس گیر هست کاملا درک میکنم بنده هم چنین سختی هایی متحمل شدم، از ۹۹ درصد جهات همون بهتر که یک راز بمونه، بنده هم ۴ سال هست تلاش و کوشش در حد توانم انجام دادم ؛ در این راه هیچکس کمک نمیکنه این حقیقت محض هست کسی را دلسرد نمیکنم چون آدم باید برای چیزی که میخواد بدست بیاره زحمتشو بکشه تا قدرشو بدونه ؛من حداقل لذت الکترونیک و علم و دانش را چشیدم و با دوستان عزیزی اشنا شدم که واقعا از نعمت های خداوند هست خداروشکر میکنم از بابت دوستان عزیزی که اینجا باهاشون اشنا شدم چون در گوار دوستان دانشمند و فهمیده بودن سعادتیه که نصیب هر کسی نمیشه و خودش یک رزق و روزی از جانب خداست. @};-
خب حالا اصلش اینه که هر چقدر هم از نظر الکترونیک و سیستم فول باشی باز هم تا خدا نخواد نمیشه اینو میتونم یه نظر سنجی اعلام کنم و بقیه بیان تجربشونو بگن، پس اول خدا و بعد با عزم راسخ و فولادی باید جوینده باشی اهل حرافی نیستم اما دیگه نطقم گل کرد
خلاصه آره مهندسان بزرگ و سردمدار خودشون بهتر میدونن که چیکار میکنن وگرنه اگر عمومی بشه که دیگه فایده نداره بهتر که توی کتابهای بزرگ و قوانین نانوشته باقی بمونه و سیستم های افسانه ای هم لابه لای روزها به تاریخ بپیونده،
من یک آرزوی بزرگ دارم که خداوند از خزانه بیکرانش ثروت و سلامتی را به همه انسانها ببخشه( مخصوصا اونایی که برای یک لقمه نون حلال چه زجر و سختیهایی که نمیکشن... )و دشمنی ها و بدی ها هم از بین برن و به تاریخ بپیوندند
الماس از تراش و انسان از تلاش میدرخشد
تشکر استاد و همچنین شما شاد و پیروز باشی @};-

پنج شنبه 8 خرداد1404 - 9:31pm
آنلاین
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جستجو کن و مطالعه کن و بیشتر فکر کن

جمعه 9 خرداد1404 - 3:15pm
کاربر فعال
کاربر فعال

babrestan نوشته است:
جستجو کن و مطالعه کن و بیشتر فکر کن

ممنون استاد عزیزی فداتشم چشم @};- :x

شنبه 10 خرداد1404 - 3:30pm
آنلاین
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

انقد رفتم تو مسیر بودم برگشتم برای خرید فلان قطعه یا باتری یا ازمایش ک گاهی دوس ندارم حرف بزنم
ولی پیامهاتو چن جا دیدم .رو چند تا زوم‌نکن
رو یکی زوم کن ولی اونی ک میدونی درسته

دوشنبه 12 خرداد1404 - 9:34pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 80 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 4 , 5 , 6 , 7 , 8

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: babrestan و 50 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure