babrestan نوشته است:
نمیشه .
کسی که زحمت کشیده سالها حاصل زحماتشو اینجا بیان کنه
بنده ۵ ساله دارم رو اینطور سیستمها وقت میزارم و صدها بار ازمایش و قطعه و برد و هویه لحیم خریدم و تست زدم و هزاران ازمایش شبو روز
مرحله به مرحله پیش رفتم هر دفعه هم یچیزی کشف کردم.منتظر نباش کسی بیاد حاصل زحماتشو اینجا بنویسه .چیزی که راحت بدست بیاد اونم توی این مورد همه جا پخش میشه ولی زحمتشو بکشی به راحتی ب بقیه نمیگی درستشم اینه
یجاهایی هم از بحث الکترونیک خارجه
اگر نبود اینهمه مهندس الکترونیک هر کدومشون ی سیستم درست میکردن.
قانون تجربس.
شاد باشی
اره درسته واقعا گل میفرمایید میدونم چقدر سخت و نفس گیر هست کاملا درک میکنم بنده هم چنین سختی هایی متحمل شدم، از ۹۹ درصد جهات همون بهتر که یک راز بمونه، بنده هم ۴ سال هست تلاش و کوشش در حد توانم انجام دادم ؛ در این راه هیچکس کمک نمیکنه این حقیقت محض هست کسی را دلسرد نمیکنم چون آدم باید برای چیزی که میخواد بدست بیاره زحمتشو بکشه تا قدرشو بدونه ؛من حداقل لذت الکترونیک و علم و دانش را چشیدم و با دوستان عزیزی اشنا شدم که واقعا از نعمت های خداوند هست خداروشکر میکنم از بابت دوستان عزیزی که اینجا باهاشون اشنا شدم چون در گوار دوستان دانشمند و فهمیده بودن سعادتیه که نصیب هر کسی نمیشه و خودش یک رزق و روزی از جانب خداست.
خب حالا اصلش اینه که هر چقدر هم از نظر الکترونیک و سیستم فول باشی باز هم تا خدا نخواد نمیشه اینو میتونم یه نظر سنجی اعلام کنم و بقیه بیان تجربشونو بگن، پس اول خدا و بعد با عزم راسخ و فولادی باید جوینده باشی اهل حرافی نیستم اما دیگه نطقم گل کرد
خلاصه آره مهندسان بزرگ و سردمدار خودشون بهتر میدونن که چیکار میکنن وگرنه اگر عمومی بشه که دیگه فایده نداره بهتر که توی کتابهای بزرگ و قوانین نانوشته باقی بمونه و سیستم های افسانه ای هم لابه لای روزها به تاریخ بپیونده،
من یک آرزوی بزرگ دارم که خداوند از خزانه بیکرانش ثروت و سلامتی را به همه انسانها ببخشه( مخصوصا اونایی که برای یک لقمه نون حلال چه زجر و سختیهایی که نمیکشن... )و دشمنی ها و بدی ها هم از بین برن و به تاریخ بپیوندند
الماس از تراش و انسان از تلاش میدرخشد
تشکر استاد و همچنین شما شاد و پیروز باشی