انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 19 خرداد1404 - 4:20pm

پاسخ به موضوع  [ 6562 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 653 , 654 , 655 , 656 , 657
 ردیاب یونی ساخت دوستان سایت همسایه (فرانکو) 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشین.
در مورد تست فندک توجه کنین که فندک معمولی احتمالا واکنشی ایجاد نمیکنه. قبلا توضیح دادم برای این کار باید از فندک آشپزخانه که دارای سر فلزی بلند هست استفاده کنین. سایر تستها هم ملاک نیست چون مدار دارای یک گیرنده حساس هست و با نزدیک شدن به منابع نویز مختلف واکنش نشون میده اما این واکنش لزوما ربطی به سیستم یون یابی نداره.

دوشنبه 19 خرداد1404 - 2:16pm
آنلاین
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
خسته نباشین.
در مورد تست فندک توجه کنین که فندک معمولی احتمالا واکنشی ایجاد نمیکنه. قبلا توضیح دادم برای این کار باید از فندک آشپزخانه که دارای سر فلزی بلند هست استفاده کنین. سایر تستها هم ملاک نیست چون مدار دارای یک گیرنده حساس هست و با نزدیک شدن به منابع نویز مختلف واکنش نشون میده اما این واکنش لزوما ربطی به سیستم یون یابی نداره.

ممنون از راهنماییتون مهندس حمید عزیز و عرض خسته نباشید

فعلا چون مدار رو داخل باکس نذاشتم بجای انتن یه تیکه سیم برای تست لحیم کردم . در این حالت جرقه فندک گاز اشپزخونه رو از یک سانتی سنس میکنه

چون کریستال 8 مگ نداشتم و تا خریدهام به دستم برسه کریستال 6 مگ جایگزاری کردم برای تست . ترانزیستور ها هم BC548B که بتا 460 رو مولتی متر نشون میده استفاده کردم

در ضمن به جای سه خازن یک پیکو همین دو رشته سیم کفایت میکنه ؟ ولتاژ پایه 3 ایسی با تنظیم این دو رشته سیم الان 3.5 ولت هست

با این توضیحات سنس ضعیف هست یا چون قطعات دیگه جایگذاری کردم بخاطره اونه ؟

دوشنبه 19 خرداد1404 - 4:06pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6562 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 653 , 654 , 655 , 656 , 657

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: sepid و 43 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure