sepid نوشته است:
سلام دوستان وقت بخیر . خسته نباشین
بنده این مدار رو مونتاژ کردم ترانزیستور ها رو BC547 و چون خازن 470 میکرو نداشتم 680 میکرو فعلا نصب کردم . مابقی قطعات طبق شماتیک هستن
تو وحله اول چطور تست کنم ببینم درست مونتاز شده یا نه ؟ با منبع 12 ولت هیچ نشونه ای از کارکرد مدار نمیبینم
درود از زیر مدار هم عکس بزار گمان کنم یه جا اشتباه وصل کردی پایه ها رو
برای خازن، ۲۲۰ میکرو بزار، خازن ام کا تی هم با مولتی لایر جایگزین کن تا سنس قوی تری داشته باشی چون ام کا تی در محدوده کار مگاهرتزی مثل یک فیلتر عمل میکنه و سنس ضعیف تر میشه و قدرت دستگاه کم میشه خازن ام کا تی برای رنج فرکانس کیلوهرتزی بهترین انتخابه ولی توی مدار فرانکو همه خازن ها باید مولتی لایر یا عدسی باشن
مثبت و منفی را اشتباه وصل نکنی که خازن اول کنار ورودی ولتاژ میسوزه اگه شانس بیاری به ترانزیستور و ایسی اسیب نزنه
پایه های ال ای دی و بازر را چک کن ببین درست مثبت و منفیشون وصل شده یا نه؟
حدود ۱۰ یا ۲۰ صفحه قبل هم نحوه سری کردن ۲تا ولوم به جای ولوم ۱۰ دور گفته شده اونم ببین ضرر نداره
تست جرقه فندک بگیر ازش ولوم را روی حساسیت تنظیم کن بعد از فاصله ۱ تا ۵ متری تست بگیر با جرقه و بببن تا چند متر سنس داری
اون پتانسیومتر پشت ایسی را حذف کن و بجاش ولوم ۱ مگ یا ۵۰۰ کیلو ثابت بزار و اون ولوم ۱۰ دور ابی کوچک را بردار و بجاش ۲ تا ولوم معمولی سری کن جایگزین کن
موفق باشی