erfan نوشته است:
من تابحال اینگونه حرکت نکردم.ولی اگر شما در زمانی که در حدود هدف قرار داری آنتن وسیله ات درجهت شمال به جنوب باشه باید سنس رخ بده.حالا شاید شرایطی موجود باشه که از هر طرفی به حدود هدف برسید چراغ روشن بشه.نمیدونم چه عاملی باعث شده به فکرتون برسه که مسیر حرکت رو اینجوری انتخاب کنید ولی بهترین حالت همون حرکت در راستای شمال به جنوب تا پایان محدوده کاوش و برگشتن در همون راستاست،و سپس دوباره حرکت از شمال به جنوب به موازات خط اول و با فاصله ای حدود سه چهار متری از خط اول هست که دوباره تا انتها میرید و همون خط برمیگردید.اگر به هر دلیل مثل شیب زمین یا موانع موجود نمیتونید شمال به جنوب حرکت کنید اولویت بعدی جنوب به شمال و در آخر شرق به غرب و غرب به شرق هست.لازمه که آهسته حرکت کنید و آنتن شما از چپ به راست که میگرده یه نیم دایره رو پوشش بده به گونه ای که ارتفاعی از 30 40 سانتی سطح زمین تا مقابل صورت شما رو بگرده.
به نظرم اگه بدین صورت
ردیابی بشه درصد موفقیت میره بالا .چون در اینصورت جنوب غربی و جنوب شرقی نخواهیم داشت .در هر حالت فلز مدفون در قسمت جنوبی انتن قرار خواهد گرفت. ولی باید جهت نتیجه گیری این روش تست شود.
و بارها هم جنابعالی تایید کردین که از سمت حرکت شمال به جنوب قدرت سنس بیشتره تا حرکت از جنوب به شمال .
و یه بار هم بنده تجربه کردم بالای تپه از یک طرف 2 متر سنس داشتم و از سمت برعکس یک متر هم نمیشد.(البته سنس در یک خط حرکتی هست با لوپ 60 چک کردم چیزی نگرفت)ولی باز هم رو همون نقطه روشن میشه.(این روش هم همینطوری به ذهنم رسید)